Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruitella

jestem brzydka

Polecane posty

Gość saaabinaaaa
Zdecydowanie przesadzasz!! Nie jesteś brzydka!! Ty chyba brzydkiej osoby nie widziałaś!! Opal się troszke... częściej uśmiechaj... nic Ci nie brakuje ;)

Ja też chce mniejsze piersi!!! Ja mam 60E lub 65D :( Massssaaakra! Ja chce 65B :(

Ja też jestem brzydka. Dołek codziennie. Ale potem na to zlewam. Trzeba żyć, bo życie mamy jedno.

Gość morska_bryza89
ja rowniez nie grzesze uroda i na pewno nie bylabym natchnieniem dla poetow ;)... mam spora nadwage i brzydka twarz, ale coz, jak napisala Martyna zycie mamy jedno i trzeba je przezyc cieszac sie nim... pozdrawiam :):):) to ja:/ http://img396.imageshack.us/my.php?image=lelkaba4.jpg

Gość morska_bryza89
jezeli link nie dziala to usuncie spacje po 'lel' i powinno byc ok...

Brzydka na pewno nie jesteś, po prostu normalna. Moje zdjęcia były tu nie raz, już mi się nie chce wklejać co by o lans nie być pozwaną. Ogólnie mi to wali. Zarabiam kasę, za kasę coś tam podpicuje, ale po mieście mam zamiar pomykać w jakimś fajnym samochodzie, chociaż jego będą podziwiać :D

Gość morska_bryza89
Heh Martyna dobry pomysł z tym samochodem, chyba go od Ciebie przejmę, bo też nieźle zarabiam :P pozdro, walić innych masz zupełną rację, niech patrzą na siebie :)

Gość Aisel
Dziewczyno!!! Wcale nie jesteś brzydka!!! Nawet nie wolno Ci tak mówić. Jejku wiele kobiet chciałoby mieć taką urode jak TY! A jeżeli ludzie mówią Ci, że jesteś brzydka, to ich olewaj... Wcale nie znaczy, że jak tak mówią to to musi być prawda... Może nawet zazdroszczą Ci urody, bo wg mnie naprawde jesteś ładna ;);) Mam jedną rade dla Ciebie... Zaakceptuj siebie!!! Mam koleżanke, która jest ładna, ale się zadręcza i mówi, że tak nie jest. Wszyscy jej w kółko powtarzają, że nie jest brzydka... Ale ona dalej się zadręcza... Chodzi smutna. I właśnie tacy ludzie, choc trudno to przyznać, są brzydcy!!! WIĘC UŚMIECHNIJ SIĘ I NIE WMAWIAJ TEGO TAK SOBIE!!! pozdrowienia i buziaczki :******

Gość Pau_lisiaczek
Dziewczyny!!!!Co Wy gadacie?Co do fruitella-naprawdę nie jesteś brzydka,żebyś Ty dziewczyno widziała brzydkie.Daj spokój.Wszystko jest ok.Ale ja się nie dziwię,miałam podobne kompleksy z urodą w Twoim wieku,ważąc 55kg przy 173cm użalałam się nad sobą że jaka to ja gruba jestem,a po co?bo lubiłam jak mnie wszyscy chwalili i mówili,że wcale nie.Ale to już mniejsza z tym.To głupota.Obie jesteście ładne dziewczyny i morska_bryza89 i fruitella.Nic Wam nie brakuje i nie użalajcie się nad sobą już!Pozdro

Gość gogogo547756
a jakie macie rozmiary cyckow ze niby takie male;/???

Gość 60 C
wiesz jaki to rozmiar? Piersi odstają na 7 cm od klatki piersiowej i nic się na to nie poradzi. Takie geny. Na szczęście w listopadzie będę miała operację, więc się nie martwię :)

Gość cala prawdaaaa
Jak figura super, to buzia może być przeciętna, jak śliczna buzia, to znów figurka może mieć jakiś minusik.. tak to jest

Gość mii8jji5
nie jetem dziewczyna i nie wiem jaki to rozmiar 60 c. robicie sobie problemy a wcale ich nie macie.. Żal. zastanow sie jak duzo mozeszz stracic poddajac sie takiej operacji wiem co mowie.

Gość 60 C
skoro nie wiesz jaki to rozmiar to się nie wypowiadaj. A napisz mi proszę co mogę stracić w wyniku operacji, czekam na odpowiedź!

Gość gdzie są wszyscy

Gość un7thyt
no jak sie nie uda.. nie wszystkim udaje sie dobrze operowac.. mozesz miec jeszcze gorzej niz mialas i bedziesz zalowac do konca zycia bo wiesz.. mozesz klas sie na stol szczescliwa a obudzic sie i miec swiat rozwalony do gory nogami za to ze nie szanowalam tego co mialas

Gość 60 C
Dlaczego ma się nie udać? Idę do dobrej kliniki i doświadczonego chirurga, połowa babek z telewizji u niego robiła piersi. Przy tak małych implantach jak moje nie ma powikłań, do tego to nie będą silikony. Dzieci już mam, piersią nie będę więcej karmić. A nie robię sobie żadnych big cyców, tylko normalne "małe B" jak to mówią. Tak, żebym się dobrze czuła w bikini, bo dużo podróżuję w ciepłe kraje. Już się nie mogę doczekać nowych, ślicznych piersi !

a ja nie kumam same laski na stronie jestem brzydka:) wy jescze nie widzieliście mnie po przebudzeniu:) jak mi któregos dnia prądu zabraknie i włosów nie wyprostuje to to to sie boje mysleć!!!!!

Gość sylwusia1983001
nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane.

Gość jolcia65
JEDNI PISZĄ ŻE ZA DUŻE PIERSI MAJĄ I ADRUDZY MOGĄ SOBIE POMAŻYĆ TYLKO 65C ROZMIAR TO STRASZNIE DUŻO HEHEHEHE

Gość Puffka
Wcale nie jesteś brzydka. Ja jestem o wiele brzydsza bo mam pryszcze, male cycki, duzy tylek i w ogole brzydki ryj .... :-/

Gość Croc
Witajcie domniemane brzydule ;) Pokazujcie foty to powiem wam co sądzę ja - mężczyzna :P Fruitella - założycielka tego tematu jest ładniutka, nie pogardziłbym :D

Gość Torry
Nie rozumiem o co Wam chodzi... przecież jesteście ładne. Mnie chyba nie widziałyście. Mam pociągłą buzię i krzywe zęby (najbardziej to te przednie wielkie łopaty) wyzywali mnie nawet od kobył, a w szkole czasami mówią na mnie krzywy ryj. Ale tak naprawdę mówią tak, bo nie wierzę w siebie. Niedawno zrozumiałam, że nie jest ze mną tak źle. Musze tylko pozbyć się trądziku.

Gość Eufi_25
Torry....to bardzo smutne co piszesz. Kup sobie fajny łaszek, idź do fryzjera (tak poprostu dla siebie, dla poprawy nastroju) i zobaczysz że od razu się poczujesz pewniejsza siebie:) a co idzie za tym...poczujesz się piękniejsza i szczęśliwsza! A krzywy ryj mają te patałachy co tak mówiły!

Gość jhdjsk
troche nie na czasie, ale- nie sa brzydkie sa NORMALNE. i to je boli.

Gość a jakie są ccc
a jakie są,,nienormalne,, ? tzn, pewnie nietypowe