Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annkar

ciąża?

Polecane posty

prosze was o pomoc bo w sumie nie wiem co robić, mam 16 lat i wraz z moim chlopakiem uprawialismy petting a potem ocieraliśmy sie o siebie tworzaac ruchy zblizone do stosunku, on byl w majtkach a ja nie czy moglo dojść do zapłodnienia? nie piszcie ze jeste a młoda na takie rzezy bo jak wiaodmo wielu juz w tym wieku urawia seks. bardzo was prosze o rade... aha i pare godin wczesniej juz mial wytrysk czy plemnik dalej ma ta sama sile bo slyszalam ze przy kolejnych wytryskach jest mnie plemnikow. blagam o pomoc

Gość madeline89
Dziewczyno jak sie boisz to kup sobie tabletki anty,albo zainwestujcie w prezerwatywy:) ale niemarw sie ja wiele razy tak miałam i nigdy nie doszło do zapłodnienia,gdyz to sa znikome ilosci plemników..

wiem o zabezpieczeniach niestety nci wtedy nie mielismy ale dziekuje za odpowied po prostu strasnie sie martwie i wiem ze wy gdybyscie byly w takiej sytuacji tez byscie sie przejmowaly... ale to jest pewne ze nie..?

Gość madeline89
Napewno;-) ale nastepnym raziem uwazaj i sie zabezpieczcie.Potem sa niepotrzebne nerwy.

madeline89 bardzo Ci dziekuje :) a tydzien dzien okresu wiec sie przekonamy czy napewno ale inaczej sobie nei wyobrazam...

Gość madeline89
no to tym bardziej,bo to jescze dni niepłodne wiec napewno nie jestes w ciazy:-)

26 to też niepłodne? ale ja mam nieregularna a slyszalam ze nei da sie obliczyc keidy sa plodne kiedy nie.. i to najgorsze jest..

Gość madeline89
tak,gorzej by było jakby wszedł w Ciebie bez prezerwatywy..A tak to niemasz sie czego przejmowac

Gość nie jestes w ciazy
spokojnie...musialoby dojsc do PELNEGO stosunku z wytryskiem w Tobie. W ciaze nie zachodzi sie tak hop siup od pocierania się w majtkach ;) wiesz ile wtedy ludzi by bylo na swiecie ;) spokojnie....na milion procent nie jestes w ciązy :) a na drugi raz pomyslcie o zabezpieczeniu i po kłopocie.

dziekuje napisalam to bo przeczytalam na innym forum ze jest to mozliwei stad to zwatpienie

Gość nie jestes w ciazy
annkar --- radze nie czytac niektorych forów bo mozna sie psychicznie wykonczyc i nabawic ciazy urojonej --- to taka moja dobra rada. Grunt to pelna swiadomosc, wiedza na ten temat, zabezpieczenie sie, wizyta u ginekologa i mozesz spokojnie brac sie do roboty ;)

Gość losia
a jesli on probowal mi wsadzic a do niczego nie doszlo bo mialam sucha pochwe?

Gość Martaa **
I co boisz sie ze ciąza?

Gość losia
tak boje się że ciąża