Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaa łódź

kompan, a raczej kolezanka na wakacje

Polecane posty

Gość Czarnaaa łódź

Czesc dziewczyny :)))) (hmm pisze do dziewczyn poniewaz nie poszukuje kolegi :P) Jest wsrod Was może jakaś kobietka która ma chęć wyjechać na wakacje ale nie ma z kim?? Poszukuje kolezanki z którą mogłabym spędzić fajnie czas nad morzem gdzieś w Polsce lub za granicą. Jest jakaś chętna? :)) pozdrawiam

Gość facetprawiczek
Skladam swoja oferte, i co ?

Gość Czarnaaa łódź
Powiem Wam szczerze ze chetnie wybralabym sie do Egiptu :)) marzy mi sie sparzene w sloncu niekoniecznie jakies super wycieczki i zwiedzanie :) Moznaby pojechac grupowo :) ja mam 21 lat a Wy? :)

Gość Czarnaaa łódź
smażenie :P :P ;P w słońcu :D

Gość black latte
Egipt? No way. Wolę skandynawię albo nawet Kreml niz ociekać jak nalesniki polane masłem.

Gość sylwiaa_
O...jak fajnie... ja jestem z łódzkiego:) i też chetnie wybrałabym się gdzieś nad morze. (bo gór np. nie cierpię:)) mam 18 lat - mam nadzieję, że wiek nie przeszkadza? Jeśli nie, to się zgłaszam:]

na dziką, tanią wyprawę do Rumunii (transylwania, bukarerszt, morze czarne) nikt sie nie pisze? :O

Gość Czarnaaa łódź
jest tylko jeden problem. nie mam za bardzo kasy, więc oczekuję że ta druga osoba mnie zasponsoruje...

trzeba miec paszport. transport w obydwie strony - max 200 zl nocowanie na 5 dni - 100 zl reszta zalezy od tego co zjemy i jak zaimprezujemy ;) (a tam jest mega tanio, przykladowo - piwo 1 zł, ceny chleba niestety nei znam :P) no i transport juz w rumunii, miedzy bukaresztem transylwania a morzem, ale szczerze mowiac liczylam na stopa :P

Gość elemeledudki
Jaki paszport do Rumunii ???? Przecież oba kraje sa w Unii ty ciemna maso!!!!

Trzeba miec paszport, zeby przez UKRAINE przezjechac ciemnoto! :P

to moze wyrob? ja bym tak we wrzesniu jechala, albo koncem sierpnia..

Gość przerwa miedzy zębami
do rumuni przez ukraine??? ;/ a moze przez japonie... weź sie lepiej za mape

Gość elemeledudki
Ożesz cholera - popatrze sobie na mapę . Słowacja i Wegry po drodze - w Unii ....Chcesz jechać przez dziką Ukrainę żeby sie zgwałcili, okradli i zjedli na koniec?

a Ty sie wez za glowe! pks z przemysla jedzie przez ukraine, koszt biletu w jedna strone - 100 zl. jak chcesz jechac pociagiem za 600 zl w jedna strone to prosze bardzo.

a Ty sie wez za glowe! pks z przemysla jedzie przez ukraine, koszt biletu w jedna strone - 100 zl. jak chcesz jechac pociagiem za 600 zl w jedna strone to prosze bardzo.

Gość ich
Turquoise twoje informacje ocenach w Rumunii sa falszywe ,podajesz ceny z przed 2 lat chyba .. Rumunia strasznie podrozala ceny sa prawie na poziomie Hiszpani

za taka cene to na bank przystanek w ukrainskim burdelu :D ale za to jakie atrakcje :) poza tym taka biedna jestes ze musisz jechac pks-em? to sory współczuje...

no moze nad samym morzem czarnym albo w suceavie, czy w miejscach atrakcji turystycznych, a nie w biednych miastach rumunskich :)

a tak wogole to jakbys sie nie orientowala to ceny lotów samolotem bardzo sie obniżyly ;) teraz juz wiesz, to mozesz wziąć samolot pod uwage :) no ale chyba faktycznie zatrzynalas sie w czasie 2 lata wstecz, bo nawet ceny podajesz stare ;)

tak, jestem taka biedna, ze nei stac mnie na samolot ani pociag do rumunii :)

ceny sa sprzed pol roku, nie ze stacji benzynowych i 5gwiazdkowych kurortow ale normalnych miast - pewne i sprawdzone przez mojego znajomego, ktory tam byl.

z samolotem to fakt, dobry pomysl, ale ja niestety nie planuje tego na pol roku wstecz - bo musze miec pewnosc, ze ktos sie nie wycofa w ostatniej chwili, a chetnych nie znalazlam. a Ty sie moze troche lepiej zorientuj, bo chyba TY nie wiesz o czym owisz

Gość ich
nie nie orietuje sie wrocilem tydzien temu z Constancy ,twoj znajpomy jakies bzdury opowiada ,ale co mne to obchodzi jedz i sama sie przekonaj Hotel 5gwiazdkowy min 120€ za dobe

no to kurde mowie, constancy to jest dla burzujow, i ceny sa tam burzujskie, ja mowie o NORMALNYCH miastach!!! constancy zwiedzac nie bede