Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna____

samotna

Polecane posty

Gość samotna____

mam 21 lat i jestem samotna. nikt mnie nie kocha. nie mam szczescia w milosci. mysle o samobojstwie.

Gość brat_niedzwiedz
nie jestes tu sama.witaj w klubie....

Gość samotna____
mam, studiuje, biegam, czytam, rysuje, ... ale ciagle kogos brak :( patrze na zakochane pary, zazdroszcze kolezankom... ciezko mi samej,

Gość they arent exist
daj spokoj dziewczyno, ja prawie 24 i tez samotna.... co ja mma powiedziec? ty chcoiaz jestes mlodsza

Gość trikus
ja byłem samotny do 23 roku życia, i już myślałem, że tak zostanie na zawsze, ale jak się okazało miłość przyszła w najmniej oczekiwanym momencie :) Tak więc głowa do góry dziewczyno, jeszcze będziesz szczęśliwa. pozdrawiam

Gość samotna____
od lat sie ludze, ze cos sie zmieni, mam za soba dwa nieudane zwiazki.. jak zyjecie tak w samotnosci..? mnie brak juz sil..

Też jestem sama, czasem jest strasznie pusto...ale wiesz:-) szukam sobie intelektualnych uciech, cieszę się z tego co mam, że nikt nie ogranicza,nie smęci,... a przecież mogę to zmienić, w każdej chwili ..i ta niezależność i swoboda wyboru jest fajna..

''od lat sie ludze, ze cos sie zmieni'' - Od lat? To już w przedszkolu martwiłaś się brakiem szczęścia w miłości? ;) 21 lat, dwa nieudane związki - kiedy Ty miałaś czas zaznać samotności?

Gość samotna____
NicoleSmith po czesci masz racje, zgodze sie.. ale nie ma tak latwo, ze sie "zmieni w kazdej chwili", trudno kogos napotkac,.. nie wydaje Ci sie? ;( chyba, ze zadowola drechy albo zboki na jeden raz z podrzednej dyskoteki;/

Gość samotna____
mp - he he, no nie, ale gdzies od 4 lat ;) mialam czas zaznac samotnosci, mialam... :( wiem,ze jestem "mloda"...ale jakos boje sie,ze zostane juz sama:( wszyscy kogos maja w kolo!

Gość samotna____
buuu