Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma17

JEST ON DOBRY CZY NIE!!!???

Polecane posty

Gość emma17

Kupiłam sobie wczesniej do normalnej i cemniej karnacji (a mam jasną) balsam do ciala powodujacy stopniowo opalenizne z firmy johnson holiday skin czy jakos tak. Jednak dostałam plam i duzo czasu spedziłam na likwidowaniu ich. Jak sie dowiedziałam ze te plamy nie koniecznie sa od teog ze kupiłam nie do tej karnacji ( bo moglam nie dostac plam) tylko to ze w moja skóre zle sie on wchlania. Słyszałam ze duzo osób chwali balsam taki sam tylko z firmy garnier skóra musienta słoncem. Czy on jest na prawde dobry ten do jasnej karnacji? nie zostawina plam, smug? uzywaliscie go i jakie macie zdanie o tym kosmtyku

przed nałożeniem takiego balsamu powinnaś zrobić sobie peeling całego ciała.

Gość sibi
ja wam powiem że ok są balsamy brązujące,miałam rózne,ale wada taka że przy szorowaniu gabką schodzi ,,opalenizna"a przecie co jakiś czas trzeba piling robić

Gość Sukienusia
A ja polecam balsam L'Oreal Nutribronze ... próbowałam już wielu tego typu balsamów, ale ten jest najlepszy :)

Gość witamy w klubie
Boże co drugi topic o samoopalaczu i ciągle te same pytania. Samoopalacz nakładamy po peelingu, depilacji i najlepiej na nawilżoną skórę, czyli jeśli ktoś ma skórę z tendencją do przesuszania, to przed samoopalaczem powinien wetrzec jakiś balsam co dwa, trzy dni robimy peeling i nakładamy nową warstwę samoopalacza (peeling, depilacja - golenie jesli trzeba, nawilżenie balsamem) plamy usuwamy peelingiem wymieszanym z sodą oczyszczoną (proszek do pieczenia) albo sokiem z cytryny