Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfddsfgv

Potrzebuje informatyka.. kogos kto zna sie na zlamaniu hasel

Polecane posty

Gość sfddsfgv

No to tak musze zlamac haslo mojego faceta to jest wazne!!!!!!!!!!! ma konto na yahoo.com ..... probowalam ale nici z tego.... w kompie loguje sie automatycznie ale nie mam dostepu do jego kompa czasem na 5 min.... a wtedy nawet nei zdarze nic sprawdzic!!! Blagam pozcie ... ma antywirusa

Gość sfddsfgv
noo ludzie pomozcie

Gość zjebało ci główke czy co
po co ci to ? :o

Gość sddddff
MUsze to miec bo moj facet pisze tam z byla maile ktora mieszka blisko nas!!!!!!!!!!!!!!!! WIEM ZE PISZA... musze wiedziec co ... ona mysli ze on nikogo nie ma ze poprostu chce przemyslec czy chce z nia byc czy nie.... taki mail przeczytalam ostatnio jak zapomnial maila otworzyc.. poprostu chce wiedziec co on jej tam pisze!! zrozumcie mnie..bo on cos kreci pisze jej ze wyjechal itd i ze wroci niedlugo... ona glupia mu wierzy

Ja mam ale nie wiem program którym mozesz sobie wygenerwoac konia trojańskiego...ale to jest starocie i hasła do gg to owszem, screen, lista kontaktów, tak na moje porzeby ale do poczty nie...ale wiesz co poszperaj troche po stronach to na bank znajdziesz lepsza wesrja tego. Ja tez popatrze jak znajde chwiele... Ps. Z drugiej strony nie pochwalam, co innego obcemu...

Gość sddddff
prosze!!!!!! strasznie

A metodą psychologiczną próbowałaś? Albo szufladowa? Wpisałaś sowje imie, byłej, czy takie tam(ty go znasz nie ja:P)...albo szufladowa...zajrzyj do najbliższej szufladu może pisze gdzieś...:P

Gość sddddff
hmm chodzi mi o maila on ma w yahoo.com prosze pomoz mi.. ja juz probowalam szukac i jest brutus itd ale jakos dziwny w obsludze

Gość sddddff
probowalam!!!! ale nici ..on ma to haslo bardzo dlugo zanim mnie poznal ... jego imie data urodzin nazisko itd nie dziala

Gość a wiesz co
a tam nie ma takiego klasycznego pytania w przypadku zapomnienia hasła?

Gość erfdsafa
normalnie yahoo

Gość erfdsafa
taa moge zlamac jego haslo zmienic je wiem o tym bo pytanie ma proste ale wtedy bedzie wiedzial ze to ja!!!!!!!!!

Gość erfdsafa
jarek zycze ci takiej samej sytuacji

Gość vfdfgfgjhhgj
za 1 tyś zł złamnie hasełko.

Gość erfdsafa
hahha jakbym tyle miala to napewno bym ci dala!!! LUdzie pomozcie

Gość erfdsafa
napewno ktos z was to robil

Gość a wiesz co
pwiem ci coś z własnego doświadczenia. kiedyś z ciekawości weszłam na maila mojego chłopaka, hasło znałam bo widziałam kiedyś jak wpisywał. chciałam sobie tam zajrzeć o tak o, z ciekawości. i sobie zajrzałam. do tej pory nie mogę się emocjonlanie z tym pozbierać, że słowa, które myslałam,ze są zarezerwowane dla mnie i których tak dawno nie słyszałam kieruje do kogoś innego, że jest taki romantyczny, czuły. zwymiotowałam jak to przeczytałam. myslałam, że sobie z tym poradziłam ale teraz jak przeczytałam twój topic i jeszcze ci poradziłam żebys zobaczyła jego podpowiedź do hasła to to wszystko wróciło. znowu będę ryczeć całą noc

Gość erfdsafa
ja jesgo podpowiedz znam!!!!!!!!!! odpowiedz ale jak to zrobie to wtedy bede musiala zmienic haslo na nowe..

Gość erfdsafa
hahha ta spytalam sie czy z nia pisze to powiedzial ze nie!!!

Gość jaka ty jesteś głupia
ze swojego kompa programem się nie włamiesz :D a u niego jak nie masz czasu to i tak nic nie zrobisz

Gość erfdsafa
no tak tak dzis cala noc mam jego kompa wiec mogez robic wszystko!!! on i tak spac bedzie... bo mamy 2 kompy w 2 loguje sie automatycznie na jego maila!! a w tym nie!!!

Gość erfdsafa
NOO POMOZCIEEEE

Gość oooooooooooooooooooooo
to ile tych kompow jest?

Gość oooooooooooooooooooooo
nie wiem w czym masz w ogole problem? nie mozesz odwrocic na chwile jego uwagi? np jak sie pojdzie wykapac szybko usiasc przy komputerrze albo wyslac go po cos?

Gość sssssssssdwf
Ta zeby to takie latwe by;lo!!! jak dzis zauwarzy ze dam zachowaj haslo to to odrazu zmieni!!!! tadek wiem!! ale musze bo bede o tym 24h myslec