Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maff

Szukam fajnej Kobiety czy to tak wiele?

Polecane posty

maff>>myślę że powinna być po prostu sobą, szczera, która pokocha cię takim jakim jesteś.

Gość maff
byłem 4 lata z kobieta która była z facetem i przez cały czas nie wiedziała co ma zrobić miałem tego dośc mówiła brak decyzji jest decyzją kiedy zaerwała z nim płakała i prosiła mnie powiedziałem nie dostaję w dupę bo jestem za dobry...

Pewnie, że nie ma ideałów, każdy ma jakiś defekt a im lepiej ukryty tym gorszy :) ale z drugiej strony ta tajemniczość w czym tkwi ten defekt jest pociagająca...

Gość maff cały czas piszesz
byłam kiedyś świadkiem takiej historii, która opisałeś... sądzę, ze moze nie byłes za dobry, ale za naiwny łudząc sie, ze ona zostawi dla ciebie męża, a przecież przez 4 lata nie umiała podjać decyzji! jesteś z warszawy?

Gość maff
z Warszawy... to był facet a nie mąż kiedy z nim zerwała w końcu płakała i błagała o spotkanie powiedziałem nie.. po moim trupie może ma mój przyjaciel rację z Kobietami trzeba kijem i pałką inaczej wejdą na głowę zjedzą i wyplują...

wiesz maff?Bardzo mi kogoś przypominasz!Tak samo jak ty miłego,mądrego wiernego,pomagającego innym i na koniec dostającego w d*pę od kobiety.Tylko wiesz co?On okazał sie świnią.

popadasz ze skrajnosci w skrajność.. serce nadal boli po tamtym rozstaniu?

Gość zuzia lalka nieduza****
oooo a ja szukam fajnego faceta i też nie wymagam zbyt wiele i co spotykam? albo jakis mamisynków, którzy boją sie puścić maminej spódnicy, albo mających problemy emocjonalne z samym sobą, raz takiego poznałam i doszłam do wniosku, że mu pomogę, dam szanśe, że ma masę innych zalet, jednak był tak sfrustrowany, że moja wiedza medyczna w tym momencie się skończyła i nic z tego nie wyszło, dalej albo są tak zdziwaczali, że nie sposób z nimi wytrzymać, będąc samym przez tyle lat, nabieramy wiele róznych nawyków, które trudno potem wyperspadować, taka jest prawda... ale ciągle czekam na tego jedynego, na taką miłość z nienacka, która usidli nas na dobre, która sprawi, że będziemy chodzić z głową w chmurach, myśleć o danej osobie przez cały czas, i poczuć te cholerne motyli.... ehh marzenia...ale wiara czyni cuda nadzieja matką głupich, co nie przeszkadza jej być kochanką odważnych :)

Buziaczek - czyżbyśmy spotkały tego samego faceta czy tak dużo popaprańców chodzi po tym świecie, że nietrudno się na nich natknąć?

Gość maff
serce nie boli boli naiwność zapraszam na maila wszystkie mi kibicujące całeję tak jak lubicie słodko i namiętnie kolorowych snów

winning woman wolałabym żeby to był ten sam niż miałoby sie okazać że tych drani jest tak wielu.A najbardziej mnie drażnią ich opowiastki jak bardzo zostali zranieni

śpij spokojnie :)

Gość maff
wiesz myslisz że tylko ty możesz ranić? że facet nie moze być zraniony? wiesz czemu sie tak dzieje? gdy sie walczy a nie rozmawia jak chcesz walcz dalej rań i mścij sie ja dziękuję

Gość maff
nie do Ciebie... nie popadaj w depresję lepiej jest przegadac noc przy swiecach i winie niz wzywać karetkę...

Gość kogut z jajem
fajny kolego, nie masz problemu, może tylko zmień siłownię na mniej renomowaną? ;-)

Gość maff
twa dezyzja ja to nie on miłej nocy

Gość kogut z jajem
każda baba jest winna fermentacji markowego wina. dobranoc ;-)))

Gość Dark Angel 1979
Nie wiem, jak Wy, Kobietki, ale trzymałabym się baaardzo daleko od człowieka, który się wpakował w czyjś związek i był z kobietą, która zdradzała chłopaka. Ideał ma rysy :P

Dark Angel, dobrze piszesz, trochę chore...i niesmaczne.Ale miłość nie wybiera czasem, tu jednak brakuje konsekwencji...

Gość zyleta
napewno znajdzie sie ta jedyna ktora czeka na tego jedynego tak jak