Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dka

moj facet woli ogladać mecz z kumplami niż pobyć ze mną

Polecane posty

Gość dka
jestesmy ze soba rok, ostatnio miał duzo obowiązków i nie moglismy sie widywać. ale teraz skoro ma wolne to chciałabym ten czas spędzić z nim. czy wy nie tesknicie w ogole za swoimi facetami?

Gość nie sądzę żeby tylko w
nie tęsknie, bo mieszkamy razem :-) I nie wyobrażam sobie, zebym spotykała się z nim raz na miesiąc bez wzgledu na to jak dużo ma obowiązków. To raczej związkiem nazwać nie można

tesknimy ale bez jaj zebyz tego powodu taka afere robic🖐️ co innego gdyby go nie bylo pol roku i zamiast zobaczyc sie z toba polazł napiwo z kumplami ale euro jest raz na 4 lata z wlaszcza z udzialem polski to juz wogole cud pozatym to tylko jedenw ieczor sama wez piwo usiadz i ogladaj mecz wyluzuj

Mój też woli oglądać mecze, i to nie tylko Polski ale wszystkie jak lecą. Tylko że mi to akurat na rękę bo mam trochę czasu dla siebie. Jutro np. jadę z kumpelami na działkę na wódeczkę :classic_cool:. Lepiej wyjdź gdzieś, spotkaj sie ze znajomymi zamiast rozpaczać.

Gość a moj facet wlasnie ode mnie
wyszedł i meczu wcale nie ogladalismy ;)

Gość Emigrantkaa
Moj facet,też ogląda teraz mecz ze znajomymi,a ja ogladam u siebie wdomu.Ja w Polsce on w UK.I co nie jestem zła,bo powinnismy gadac jak zawsze przez skypa,pogadamy po meczu i tyle :)

Gość Emigrantkaa
A zresztą zobaczymy się za 2 tygodnie,bo wracam z urlopu :)

Gość dka
chodzi mi o to że ostatnio sporadycznie sie widywaliśmy i teraz jak jest okazja to tylko dokładamy te dni "bez siebie". tęsknie, nic nie poradze :P

Gość teksniaca...
moj facet tez poszedl ogladac mecz z kolegami, a ja jestem sama.... ale nie robie z tego problemu bo niekiedy kazdy potrzebuje ciut wolnosci i towarzystwa innych.. chociaz wolalabym, aby byl teraz ze mna, ale coz...

Gość dka
pain au chocolat -> popijam. malibu z mlekiem na kafe :)

Gość dka
tęskniąca -> ja wolałabym nadrobic ten czas osobno, i ogladanie meczu w jego towarzystwie to byłaby sama przyjemność ale kolejny z rzędu "męski wieczór" mnie dzisiaj dobił.

matko taki mecz jest raz na 4 lata - opanuj sie dziewczyno

Gość nie sądzę żeby tylko w
a teraz upije sie z rozpaczy bo własnie odpadliśmy...

Gość dka
i jeszcze mi sie oberwie :P

Gość dka
pain au chocolat -> wzamian za kubeł zimnej wody :D

Gość dka
---> [ malibu z mlekiem ]

Gość o ja pie*****
tyyyy jestes popier*olona (dka) ? ahahhaha ja z Ciebie kobieto nie moge. niedokochana jakas jestes ? zbieg okolicznosci k jego mac... WCZESNIEJ NIE MIAL CZASU A TERAZ JEST EURO !!! CZY TY JESTES TAKA TEPA SUKA ZE TEGO NIE ROZUMIESZ ?! jak ci nie odpowiada taki zwiazek to z nim skoncz a nie bedziesz tylko faceta wkurzac...

Gość katija
co za powalony gość!słuchaj koleś sznuj kobiety bo inaczej sam na tym ucierpisz jak ci żadnia nie da!;)a tak poza tym to kobiety inaczej odczuwają brak ukochanego ja coś o tym wiem też tesknie i dobrze cie rozumiem dka

Gość czarna18
Dlaczego Mężczyżni wola iść z kumplami pograć w piłke a nie być z dziewczyna spędzić znia czas wolny:( momóżcie jestem ze swoim 3lata razem mieszkamy czasem sie pokłucimy o kolege jego malo czasu spędzamy razem kiedyś byliśmy papuszki nierozłączki a teraz tak jakbym go nie znała:( pomóżcie mi ;( to mój emil zaneta185@buziaczek.pl :(