Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dka

moj facet woli ogladać mecz z kumplami niż pobyć ze mną

Polecane posty

Gość dka

kurwa jak mi smutno :O

Gość nom masz ciężki krzyż...
Jestem z Tobą lalka!

Gość somebodyyyy
to mój facet woli grać w jakies durnowate gry niz ze mną rozmawiać:D:O

Gość dka
zwłaszcza że przez ostatni miesiąc widzieliśmy sie kilka razy bo był zajęty i rozumiem że nie mógł, ale jak ma wolne to mecz i tak ważniejszy :O

Gość dka
chyba sie sfochuje :P

Gość mam to samo....
Cały dzień siedzi na kompie gra w jakies bzdury i mnie olewa...

Gość ania198111111
bo oni sa walnieci na punkcie tych meczy. moj tez oglada ale ze mna sie widzi wczesniej. ale na twoim miejscu bym byla zla i sie zastanowila czy chcesz z nim byc.

Gość somebodyyyy
bo to faceci, takie durne te stworzenia...ja z nim moge gadac przez cały dzień, noc i dzień, a ten po 2 h mówi ze idzie pograc w cs:O ale juz sie przyzwyczaiłam że gra ode mnie wazniejsza

Gość dka
no widzieliśmy sie wczesneij ale mam wrażenie że tylko po to żeby odbębnić dzisiejszy dzień, zeby mógł miec wieczor wolny :O

Gość nie daj
sie dziewczyno!!!Ty jesteś najważniejsza a nie jakaś głupia gra!!

moj tez ciagle cos wymysla.. chyba tez zaczne tak robic ze bede sobie wychodzić a dla niego nie bede miala czasu..

Gość aleeeeeeees
smutasy

Gość dka
mogłby pobyć ze mną przez cały dzień a później sie dowiedzieć jaki był wynik meczu :D

Gość dka
lady gggg - moj problem polega na tym że mi sie nie chce nigdzie bez niego wychodzic, bo zaraz sie zaczynam nudzić, więc siedze już któryś dzien sama w domu :O

Gość to w końcu jeden z
najważniejszych meczy, więc trzeba było z nim iść oglądać a nie tu biadolić. Z lekka przesadzasz, jutro też jest dzień i możecie spędzic go razem. Czemu nie poszłaś razem z nim???

ja też wolę oglądać mecz niż gadać z moim facetem (co prawda na gg, ale zawsze) a widzimy sie raz w tygodniu. Nie oznacza to, że go nie kocham, to nie ma z tym nic wspólnego

Gość dka
bo nie lubie.

dka ja tez nie lubie bez niego wychodzic ale chyba zaczne sama gdzies bywac. Nudzi mnie juz siedzenie w domu. A mecz chetnie obejrzalabym z nim, a tak siedze sama przed tv i kibicuje naszym..

Gość też nie lubie meczy
ale bez przesady to jest pierwsze polskie euro! nie miałabym sumienia zabraniać oglądać komukolwiek, z resztą sama jestem ciekawa, choć wiem, że ciency jesteśmy....więc w TV leci mecz :D ja czasem odchodzę od Tv, ale generalnie oglądamy razem....

Gość on pewnie też wiele rzeczy
nie lubi, które ty lubisz, ale dla świętego spokoju się godzi. Dobry związek to jeden wielki kompromis. Lubisz, nie lubisz, chcesz z nim być to idziesz i oglądasz. Korona ci z głowy nie spadnie jak ponudzisz się w jego towarzystwie 1.5 godziny :-)

sluchaj, euro jest raz na cztery lata to logiczne ze woli sobie mecz obejrzec ile bym dala za takiego faceta... moj kompletnie nie ogarnia pilki noznej:( :p

Gość dka
tych wieczorów jest własnie więcej, dlatego mi smutno. tak jak pisałam od 5 dni ma wolne, nie widzieliśmy sie prawie miesiąc i stęskniona jestem, dlatego tak marudze i jemu i wam :P

Gość dka
o to chodzi że mecze oglada tylko w męskim towarzystwie i nawet by mnie nie zabrał :O

nie przesadzaj, dla faceta taki mecz to świętość,ja nie lubie piłki nożnej a ogladam,moj nawet prosil mnie żebym poszła z nim do pubu ale sorry żebym jedyną dziewczyną byla to nie wypada

Gość pakorzyca
strtaszne rzeczy..... chyba ma prawo wyjsc gdzies z kolegami..troche wyrozumialosci... euro jets raz na 4 lata... jakbym miala isc na meski striptiz tez bym faceta nie zabierala...

Gość on pewnie też wiele rzeczy
a proponowałaś, ze chcesz oglądać razem z nim? I nie marudź, bo Polska po raz pierwszy jest w mistrzostwach Europy w historii. I na dokładke przegrywa... więc pewnie niezłe teksty tam na tym "męskim" oglądaniu lecą. Może dlatego nie wziął cie ze sobą

Gość dka
ma prawo wyjsc, nigdy mu nie zabraniam ale po miesiącu niewidzenia sie chyba mam prawo domagać sie żeby był ze mną :O zreszta uważam że gdyby chciał to byśmy poszli do jakiegoś baru i tez by obejrzał i też było by męskie grono a ja mogłabym sie nim nacieszyc :O

Gość nie sądzę żeby tylko w
jeśli spotykacie się tylko raz na miesiąc to chyba w ogóle trudno powiedzieć, że to "Twój" chłopak, co? Może to tylko twoje pobozne życzenie?