Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicesss

brawa dla polskiej reprezentacji! za walkę.

Polecane posty

Gość alicesss
nie mam grubej dupy ani dziecka .. a moje zainteresowania sa duzo szersze uwierz..... a Twoje jakie sa?? odpowiedz sobie sam.. bo ja mam to gdzies ;)

hmm dobra, nie wypowiadam sie bo sportem sie nie interesuje / w sensie kibicowania/ i nigdy jakos super nie przezywam wygranych i przegranych, ale ci pilkarze to mnie irytuja, oni w ogole kiedykolwiek wygrali jakis mecz?

ja wam powiem jedno..Kubica❤️w tamtym tyg wygral raid kanady w formula1 a wszyscy sie meczem podniecali...tak potrafimy docenic naszych....zmeczyli sie chlopcy eliminacjami wiec przy euro sobie odpuscili... dwa lata temu plakalam na pierwszym meczu na mistrzostwach swiata z ecuadorem i obiecalam sobie ze nigdy wiecej...uwielbiam pilke nozna...w dobrzym stylu....a to co prezentuje polska reprezentacja no coz....i co z tego ze mamy dobrych zawodnikow jak nie potrafia grac ze soba...mamy indywidualistow nie mamy zespolu....zenula...

Gość wiesz co invidia
Jak ciebie to nie dotyczy to wypierdalaj. I nie do ciebie to bylo skierowane tylko do ogolu glupich pind,ktore jeden mecz ogladnely ze swoim panem i mysly,ze sa profi.

kurwaaaaaaaaaaaaaaa 😠 raId? chyba taki na komary :o RAJD, RAJD kurwa :o z czym do ludzi ? :o nauczcie sie pisac po polsku a pozniej sie wypowiadajcie o jakiejkolwiek dziedzinie sportu :o

nie odzywaj sie tak brzydko do ludzi bo to o tobie swiadczy... ;) kazdy robi to co lubi .. tak cie to denerwuje??

robaczek przepraszam za pomylke...nie unos sie bo to nie jest temat rozmowy...a to czy napisze to przez i czy j nie zmieni faktu ze wygral....

Kubica wychodzi jako Polak...z Polska flaga a jezdzi dla niemieckiego BMW ...co nie zmienia faktu ze jest Polakiem

raczej ta zawisc bo zazdrosc to jest dokladnie celos...a envidia to juz taki ostry rodzaj zazdrosci...wiec bedzie zawisc...

vale pues os doy envidia ahora mismo y me voy a dormir...y vosotros os podeis quedar aqui hasta la madrugada...me da igual... un saludo y mil besos amigos...a lo mejor hasta mañana, quien sabe????

ahhhhh i ostatnie....brawa dla Kubicy....muuuuuua te quiero campeon!!!!!

Gość alicesss
co sie dzieje?? ... zero solidarnosci u was . ehhhh

Gość sloneckzkooowijfhkj
brawwwwoooo!!! ;-)