Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicesss

brawa dla polskiej reprezentacji! za walkę.

Polecane posty

Gość alicesss

wsparcie to rzecz najwazniejsza. takze .. gratulacje i wielkie brawa dla chlopakow.

Gość nie sądzę żeby tylko w
brawa??? Za 3 przegrane mecze??? Chyba żartujesz

Gość mała kostuszka
to nie ich wina że są P I P A M I ! Brawa dla naszych PIP!

Gość story tellin
no już kurwa klaskam :D

Gość gsgdss
gdzies dzis ta walka byla?:D stali jak krowy na pastwisku

Gość alicesss
starali sie .. ja uwazam, ze i tak w duzej wiekszosci liczy sie szczescie .. troche go zabraklo .. nie grali gorzej od chorwacji ...

Gość KIBOLKA
🖐️💤...

pierdzielisz wcale nie stali jak krowy, chorwacja byla lepsza... my nie jestesmy szybcy i zdecydowani... chłopaki dojda jeszcze do wprawy :) czy wam sie to podoba czy nie :P

Gość co za
tym dupom wołowym nawet się biegać nie chciało po boisku, byli już spoceni po odśpiewaniu hymnu

Gość to pipo chyba dobrego meczu
nie widziałas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aurtria-niemcy ...tam to juz był\mecz a u nas to jak na zwolnionym tempie 😡 idz tyyyy...

Gość gsgdss
o tak byli bardzo niezdecydowani czy lepiej postac czy biegac za tymi w niebieskim :D

Gość Krokodyl Dundee
:(

Gość aneczkaZirlandii
brawa to moze dla Boruca,swietnie bronil:)a reszta starala sie moze jakies pierwsze pol godziny i tyle...strata czasu na ogladanie tego, dobrze ,ze nie poszlam do pubu meczu ogladac bo jak ta pipa wracalabym ze spuszczona glowa;)

Gość co za
lady love --> właśnie reprezentacja chorwacji była lepsza mimo że to nawet nie był podstawowy ich skład tylko większość rezerwowych! jak to świadczy o Polakach... że te dupy wołowe są daleko daleko ... 4 liga w porównaniu do Chorwatów

Denerwuje mnie takie gadanie \"zaj******e grali\". Gdyby grali tak jak grali, a mieli by po prostu szczęście i dostali by się dalej, to gadalibyście, że są super... Bo za tym, uważam, że do takiego gadania ma prawo osoba, która weszłaby na boisko i zagrała lepiej. A nie, siedzicie z piwskami przed tv i rosną wam brzuchy... Aaaaaale w gębie mocni... Nie mówiąc o tym, że większość z was nie dałaby radę przez 90 minut truchtem biegać, co dopiero ganiać za piłką. Jesteście lepsi niż oni- proszę bardzo, oceniajcie, krytykujcie, nie umywacie się do nich- zamknąć gęby... Jak być ze swoimi to zawsze, nie tylko przy wygranych...

Gość pozdro6OO
prosze cie kurwa, nie dobija mnie. cały mecz przebiegany truchtem. nie pisz tkich hujni.

Gość cccccccccccccccccccccccccccccs
nic się ie stało!Polacy nic się nie stalo!!!!!!

Gość alicesss
swoimi wypowiedziami mowisz o sobie 'pipo'. mowcie co chcecie. ja mam swoje zdanie. poza tym topic nie jest od najezdzania na pilkarzy takze moze niech wyjda wszyscy, ktorzy mają zamiar to robic...

przesadzacie, poprostu nie bylismy dobrze przygotowani do euro, wiec nie wiem skad te zdziwienie. Wierzyc trzeba zawsze, kiedys dojda do wprawy, Leo im jeszcze pokaze :)

Gość alicesss
zgadzam się calkowicie z invidia...

Jarek chyba Ci baba za mało piwa podawała, sam jestes szmaciarz, po jakiego kija ogladales ten mecz zeby sie teraz nabijac??

Gość wiesz co invidia
Ja sobie siedze za biurkiem i jakos nikt mi nie placi w dziesiatkach tysiecy za moja prace,wiec nie porownuj kurwo jedna pilkarzy do nas. To jest ich zaewod i maj zapierdalac püo boisku i za to maja placone,bo chocbys byla idealistka,to dowiedz sie,ze im za to PLACA!! i wypierdalaj.

Nie, no oczywiście, ze Jarek zna się lepiej... On gra w reprezentacji świata...

Gość co za
no jak baby gadaja oo pilce to idzie pasc ze smiechu

Gość vfdfgfgjhhgj
brawa za walke... a to kurwa dobre hahaha

Gość alicesss
smolarek, boruc, roger - moim zdaniem byli przygotowani bardzo dobrze. tak wiec mozna bylo? mozna... nie wyszlo .. trudno.... moze kiedys bedzie lepiej ...... a z was wszystkich tacy kibice jak nei wiem co ..... kibicowanie to bycie z druzyna i przy wygranych i przy przegranych ....