Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

dzieki:) zaloze jutro jakas poczte i ci podam jutro oki?? sprawa sie rozwiaze:P

czy twoja dziewczyna wie ze czest robisz to sam w samotnosci bez niej??

no włąśnie wycieram w ręcznik papierowy , zadowolona jesteś ?bo ja bardzo , wyobrzrzałem sobie jak Ty mi to robisz

do 11 ale bede musiala zaraz konczyc bo kolezanka zaraz przyjdzie:(

chyba nie ale to nie tak że ja to uwielbiam sam robić przy kompie , sex z nią jest najważniejszy a to jest taka jak gdyby zabawa albo też troszkę można traktować to jako grę wstępną bo po czymś takim u mnie nie kończy się na tym żę ja się spuszcze i koniec jestem zadowolony że sobie ulżyłem , nie to nie tak , ja poczymś takim ciągle mam ochotę na sex i potrafie w dzień nawet zadzwonić do niej i powiedzieć że ma przyjechać na chwilę w dane miejsce i się bzykamy namiętnie

ooooo to super! niekazdy facet tak do tego podchodzi, dl niektorych to tylko ulzenie sobie:(

napisz cos jeszcze prosze! ja juz musze isc:( tzn nie ide jeszcze ale kolezanka juz jest wiec ..... do juterka papapapapa buzka:) :) 🌼

ja nie wyobrażam sobie sexu bez mojej babeczki , tzn wyobrażam sobie ale to tylko jakieś fantazje , ostatnio często pytałem ją np czy przedemną robiła już jakiemuś chłopakowi laskę albo waliła mu ręką ?bo najprawdziwszy sex to dopiero ze mną - sprawdzone

musiałem na chwilkę wyskoczyć do sklepu , tak ręką robiła przedemną jednemu chłopakowi z którym była , a Ty robiłaś coś innemu chłopakowi ?

no więc jednego razu jechaliśmy do W. i przejeżdżając przez Wisłe za mostem zjechałem nad samą wodę , wyszliśmy sobie na zewnątrz było bardzo gorąco przytuliłem moją babeczkę do siebie i pod wpływem jej zapachu i tym że mogłem ją dotykać momentalnie mi stanął , ona czując to od razu zaczęła się ocierać tyłeczkiem o mojego członka w pewnej chwili odwróciła się do mnie przodem , uklęknęłą wyjęła mojego sztywnego kutasa i wzięłą do buzi zaczęłą go delikatnie ssać potem lizać językiem całego od nasady aż po sam czubek główki potem znowu zaczęłą go ssać , lekko go wysunęła ALE TAK ŻE W JEJ USTACH ZOSTAŁA SAMA GŁÓWKA MOJEGOPENISA I ZACZĘŁĄ RĘKĄ WALIĆ MI KONIA W SWOICH USTACH , po chwili podniosłą się oparłą o maskę samochodu wypieła pupkę a ja wszedłem w nią powoli ale wsadziłem calutkiego i zacząłem ją rytmicznie posówać trzymając za bioderka , jęczała , mruczała było wspaniale odsunęła mnie odwróciła się i położyła się na masce samochodu rozłożyła szeroko nogi przedemną ukazałą się jej różowiutka i ślicznie wygolona cipeczka od razu nabrałem ochoty żeby ją wylizać więc nachyliłem się nad nią i zacząłem jej cipkę całować wysunąlem język i zaczęłem ją lizać na całej długości rozchyliłem paluszkami jej wargi i zacząłem namiętnie lizać jej cipkę a po chwili już wkładałęm jej język do środka szybciej i sztbciej , nie wytrzymała tak długo chciałem jeszcze ją przelecieć ale nie kazała mi przerywać tylko dalej ją namiętnie lizałem aż naglle jej ciałem targnęły dreszczei w tej chwili eksplodowała , ale już po chwili ubrałą się i wsiadła do samochodu a ja ze sterczącym kutasem zostałęm na zewnątrz i pomyślałęm żę teraz pewnie będe musiał zwalić sobie ręką a ona kiwnęła do mnie palcem żebym podszedł do niej otworzyła okno kazałą mi stanąć przy drzwiach a ja moim kutasem zaglądałęm do środka wtedy chwiciła go ustami i powiedziałą żebym ją posówał w usta więc tak zrobiłem i po chwili strzelałem moim gorącym nasieniem w jej usteczkach , spermy byłó tak dużo żę wylewała jej się z ust wybrudziłem tapicerkę na drzwiach jej ubranie sperme miałą nawet we włosach , po chwili doprowadziliśmy się do porządku i pojechaliśy do W . a wieczorem w chotelu powtórka , czekam jutro od rana buziaczki pa

Mój chłopak zaproponował żebyśmy pokochali się pod prysznicem, żeby mógł ogolić mi cipeczkę. Oczywiście bardzo mi się ten pomysł spodobał. Żeby podgrzać atmosferę zdjęłam staniczek i dałam mojemu ukochanemu buziaka. Rozpięłam mu spodnie, włożyłam rękę i zaczęłam masować jego penisa, który momentalnie zrobił się duży i twardy. Całowaliśmy się ja cały czas bawiłam się jego lizaczkiem a on całując mnie po szyi masował mnie po tyłeczku. Zdjął mi koszulkę, spodenki i stringi i zaczął rytmicznie wkładać mi paluszki do cipki. Oboje byliśmy bardzo podnieceni i udaliśmy się do łazienki, gdzie mój chłopak szybko zrzucił resztę ubrań i weszliśmy pod prysznic. Oblewaliśmy się ciepłą wodą masując się i pieszcząc. Mój skarb wziął golarkę ukucnął przede mną i zaczął golić cipeczkę. Naprawdę kocham jak to robi, to jest niesamowicie podniecające. Szczególnie, że robi to tak dokładnie, nie zostawia nawet jednego włoska. Zawsze kiedy mnie goli moja cipeczka wręcz ocieka w soczku… tak to jest podniecające. Kiedy już skończył golić cipeczkę kazał mi się odwrócić i zajął się moim tyłeczkiem. Jak już byłam dokładnie wydepilowana przyszedł czas na to co najlepsze czyli seks. Stanęłam tyłem do niego, szeroko rozstawiłam nóżki wtedy poczułam jak wkłada mi penisa do cipki. Cudowne uczucie tak na stojąco pod prysznicem ociekając wodą. Zaczęliśmy wolno, rytmicznie nadziewałam się na lizaczka z każdą chwilą czując coraz większą rozkosz. Masował mi piersi, ściskał je….Kochaliśmy się coraz szybciej poczułam cudowny dreszcz i ciepło rozchodzące się po ciele… cudowny orgazm…a mój Skarb nie przestawał kocham to uczucie kończący się orgazm a za chwilę nadchodzący drugi. Zwala z nóg naprawdę. Oboje byliśmy bardzo podnieceni, zmieniliśmy pozycje, mój chłopak przykucnął przy ścianie a ja usiadłam na niego, nadziewając się na jego penisa, moja cipka była niesamowicie mokra, po chwili wstałam…. teraz mógł w pełnej okazałości oglądać moją dziurkę….stałam tak nad nim i zaczęłam masować łechtaczkę była niesamowicie duża, wkładałam paluszki, było mi coraz bardziej przyjemnie, on widząc to włożył palec do mojej cipki i zaczął rytmicznie poruszać, ja masowałam łechtaczkę…kolejny orgazm wstrząsnął moi ciąłem. Zamieniliśmy się teraz to ja kucnęłam przed nim i patrzyłam jak się masturbuje… nachylił się i zaczął masować mi cipeczkę, a ja masowałam jego jądra, poruszał paluszkami coraz szybciej czułam, że zaraz wybuchnie i wtedy jednocześnie dostaliśmy orgazmu, poczułam jego ciepła spermę na twarzy…boski uczucie. Po czym oboje w doskonałych humorach dokładnie się nawzajem umyliśmy odpoczywając po przeżytych rozkoszach.

czesc! to tak na dzien dobry:) "pracowalam" od rana zebys mogl poczytac:P

a co ostatniego pytania z wczoraj to nie wczesniej nikomu tego nie robilam, ale reka tak

Gość a mi mi
zrobisz

cześć , cześć , cześć super , super super a jak po wczorajszym pisaniu ? bo ja swojej nie odpuściłem coprawda wczoraj za wiele nie mogłem zwojować , Wiwsz wasze kobiece sprawy ale laseczke zrobiła mi super odlot niesamowity , buziaczek cały w spermie

Złociutka a co z @ ? działąmy coś ? to ja wczoraj zostałem dłużej żeby sobie zrobić fotę dla Ciebie namęczyłem się , wymęczyłem mojego kutasa dla Ciebie a tu cisza ha ha ha