Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego to ja nie wiem

Błagam o porade - PREZENT DLA CHłOPAKA

Polecane posty

Gość tego to ja nie wiem

Ma jutro urodziny - znamy się 3 miesiące, spotykamy od 2, na to wygląda ze będziemy jeszcze sie spotykać. Ma 26 lat, lubi piłke nożną, uprawia sport, imprezy, ogólnie wesoły czlowiek ale ja nie wiem CO JA MAM MU KUPIC NA URODZINY??????? Chciałam flaszkę jakąs dobrą - ale głupio jak pochwali się rodzicom, których dopiero co poznałam, że mu kupiłam alkohol :-/ inna opcja - może coś słodkiego - jakieś czekoladki czy coś. nie wiem, pomóżcie cena nie jest ważna, ale bez przesady

Gość może jakąś
fajną koszulkę? sportową, skoro lubi sport

Gość tego to ja nie wiem
ale własnie przed mistrzostwami sobie kupił taką koszulkę, zreszta ja sie nie znam na ubraniach dla niego za krótko sie znamy

Gość anonim...owa
ja bym kupła coś słodkiego (prawie kazdy lubi;) ) i do tego jakas smieszna kartke, skoro chlopaka wesoly;) cos nie zobowiązującego, żeby sie chlopak nie przestraszyl:D no a czekoladki czy cos slodkiego mozecie zjesc razem:P

Gość a może by tak...
Jakiś zabawny T-shirt, jeżeli masz jakieś zdjęcie, niekoniecznie wasze wspólne, ale z czymś co się z nim kojarzy może zrobisz nadruk na koszulce? Jak uprawia sport, to może jakąś koszulkę z oddychającego materiału - są takie bezszwowe specjalne w których się nie pocisz, bardzo fajne. Tak na ostatnia chwilę ciężko coś znaleźć, bo sporo rzeczy które przychodzą mi do głowy wymagają trochę czasu. Ale najważniejszy jest gest, to ze sie postarasz - chłopak na pewno to doceni :)

Gość a może by tak...
Czekoladki szczerze powiedziawszy są smaczne, ale mnie się zaraz kojarzy ze ktoś totalnie nie miał pomysłu i poszedł po najmniejszej linii oporu - zamiast postarać się nad ciekawym prezentem kupił bombonierkę. Wiem ze liczy się pamięć, ale właśnie w tym chodzi o takie postaranie się, żeby prezent był od serca. Już cenniejsza byłaby dla mnie kartka z życzeniami, takimi szczerymi. A moze książkę - jakąś zabawnie napisaną z serii "dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie umieją składać map" albo "Dlaczego mężczyźni nigdy nie pamiętają a kobiety nigdy nie zapominają". Niech chłop wie co go z babą czeka ;)

Gość tego to ja nie wiem
no ten pomysł z ksiązką jes zajebisty, chyba pójde obczaić coś w empiku - ale te czekoladki i tak mu kupie