Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Samotne kobiety przed 30-nudne męczące używane tłuste brzydkie materialistki z

Polecane posty

oczekiwaniami tylko wobec mężczyzn, a facet nie może mieć żadnych oczekiwań. Powinien je akceptować takimi jakie są. Nie należy mowić że ma się mieszkanie bo można odnieść wrażenie że chcą wyjść za M4. Nie mam szacunku dla dzisiejszych kobiet

Gość agresywna
no to macie ból, zostaniecie starymi kawalerami :)

oj chłopak...pomyśl nad przyczyną tego, że akurat takie się tobą interesują;)

Niby wykształcone i uważają e to jest najważniejsze cecha u kobiety, i powinno być mnóstwo adoratorów a tu nie ma. Nie rozumieją że mężczyźni zwracają uwagę na inne cechy.

Gość hehehah
ostatnio gruba 30 dziecha z pracy powiedziała mi ze mało zarabiam (prawie 3tys) a taki dla niej nie za bardzo bo nie będzie w stanie utrzymać rodziny, a ja że chyba bym się porzygał gdybym z taką musiał

Gość agresywna
mówicie o szacunku to wymieńcie choć 3 powody dla których wspólczesna kobieta powinna szanować wspolczesnego mężczyznę. no za co? oczekiwaniami tylko wobec mężczyzn, a facet nie może mieć żadnych oczekiwań to dziala w 2 strony:)

o matko, jaki przybijający temat... i strasznie uogólniający... to tak jakbym powiedziała, że wszyscy WSZYSCY mężczyźni myślą penisem, obżerają się czipsami, popijając piwo i głośno bekając oglądają mecze drugoligowe :/

Gość chcą wyjsć za mąż
a jak chcą mieć męża to same powiny utrzymać rodzine a nie wymagać od innych

agresywna, masz rację! to działa w dwie strony - faceci też mają swoje wymagania problem polega na tym, że czasami ludzie albo nie potrafią wymagać, albo nie umieją sprostać wymaganiom., Jeśli nie potrafisz wymagać, tzn, że masz ze sobą problem... a jeśli nie umiesz im sprostać to pogadaj z partnerką a jeśli to nie poskutkuje to rozstań się i poszukaj takiej, która ma realne wymagania... koniec. :)

Moja wesoła wyluzowana chętna do zabawy zgrabna i cycata :D ale ma 19lat Wśród młodszych jest większy wybór

Gość sałata
To dlatego rosnie odsetek samotnych . Bo oczekiwania nijak przystajace do rzeczywistości , brak porozumienia , dialogu i przekonania , ze zycie to nie bajka :o Przestancie sie tak rzucac drodzy panowie, bo o was tez mozna powiedziec kilka niemilych rzeczy .

Gość i wiele polek
tych samotnych ma małe cycki albo wogole nie ma

Krzych1981 Jezus jaki Ty jesteś prosty. Koles ma prawie 3 dychy na karku i sobie wzial 19 latkę . Bo takiej to wystarczy piwo postawic i będzie zadowolna.

sałata, fakt, stąd także biorą się te liczne rozwody po kilku latach małżeństwa. życie to nie bajka - wyświechtany i banalny frazes, ale jakże prawdziwy

Twoja lolitka podrośnie, poobserwuje rzeczywistość i trochę jej sie oleju naleje do głowy, zobaczysz ;)

Wsród moich kolegów przez jakis cas tez panowąła moda na małolatki:-) Przy takie to nie potrzeba sie męczyć, starać. Cieszy sie to jak się 2 smsy dziennie napisze. Do domu wcześnie czasem ja sie odwiezie. Nie buntuje się, nie fochuje. Potrafi jak sie pokłóci z chłopakaime pod domem wystawac.Wychowa się taką jak przepraszam za słowo i okreslenbie "psa"

Trudno znależć w moim wieku wolną dobrze wyglądająca wesołą wyluzowaną chętną do zabawy(większość woli z domu nie wychodzić) ja lubię jeszcze potańczyć, poza tym szczupłą z cycuszkami w rozmiarze D No i przyjemniej z młodszą. Wszyscy koledzy Ci zazdroszczą

Gość ga.dzinka
ja jestem kobieta, własnie 30-letnią :P I uwazam, ze to prawda, ze wiele kobiet, które w tym wieku są samotne, ma jakies takie zapiekłe podejscie do zwiazków. Nie ma czasu na pierodły , trzeba działać, jak coś nie pasuje, to szybko zmienić faceta na innego, bo nie można tracic czasu. Wiadomo, ze na taki zwiazek potrzeba z 3 lat, zanim sie dotrze i zanim sie zrobi "poważny". Te babki chca pominąć te wszystckie ceregiele, nie myslą o tym, że w nowym partnerze najfajniejsza jest własnie ta niepewnosć, nowe przyjemności, odkrywanie, tylko chca wszystko dostac od razu na talerzu, żeby max po pół roku wiedziec, czy bedzie z tego maż, czy nie. Nie twierdzę, że wszystkie sa takie, ale znam takich sporo. Po prostu czują presje czasu.

I mają wymagania wierz mi Tylko oceniają twój charakter sposób bycia czy wygląd ale mogą bo nasze wymagania spełniają.

Gość sisters of mercy
,,Wszyscy koledzy Ci zazdroszczą,,--- no i to jest to :D:D jak ktos potrzebuje wsparcia społ. we wszystkim co robi to i laske musi miec,, pod kolegów,,