Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z wielkim dylematem help

Pomóżcie!!! mam ogromy dylemat- sklamac czy mowic prawde?

Polecane posty

Gość z wielkim dylematem help

witajcie mam wielki dylemat otoz jestem za granica z narzeczonbym ktory od kilku msc pracuje w pewnym sklepie, ja niedawno stracilam prace i moj narzeczony zapytal swojego managera czy jest opcja zeby mnie przyjeli on sie zgodzil bez problemu ale nie zdazyl mnie zatrudnic bo zostal przeniesiony a od kilku dni maja nowa managerke ktora chce zatrunic dwie nowe osoby i moj facet zapytal o mnie, dal jej moje cv ale powiedzial ze jerstem kolezanka problem w tym ze wszyscy nas tam znaja i wiedza ze jestesmy para, boje sie ze wszystko wyjdzie na jaw ALE kiedy moj facet wspomnial tez ze chlopak Kingi (dziewczyny ktora tez tam pracuje) szuka pracy to ta managerka powiedziala ze nie chce zadnych par...co ja mam robic? powiedziec prawde i blagac o prace czy udawac i czekac w stresie kiedy mnie zwolnia? to moja wymarzona praca poradzcie mi prosze

Gość milczec
w pracy zachowywac sie jak dobrzy znajomi ,nie jak para. Jak nie chca par -to cie nie zatrudnia i zadne blaganie nie pomoze. Jezeli ktos bedzie sie dopytywal,to powiedz,ze wlasnie zerwaliscie i nie jestescie juz razem.......... mysle,ze jestes w Anglii, bo tam sa takie porabane menagerki. Naucz sie kombinowac, a prawdy nie mow nikomu,bo wykorzystaja ja przeciwko tobie. Powodzenia !