Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznie pytam

kto spalil-maz czy ja?

Polecane posty

Gość Niedobry
a może cię sąsiad posunął albo listonosz, jak spałaś po zarzuciu nektaru z kutasa ?

Gość powaznie pytam
Dzisiaj mu się odwdzięczę - walne mu kupsko pod majty

Gość powaznie pytam
kiepski podszyw :O dziekuje za wypowiedzi-dla mnie temat zakonczony-ochlonelam ale rano bylam zaskoczona

wiesz co, jak mąż będzie spał to obciągnij mu fiuta i zaspermij całe jego majtki, ciekawe jak sie jutro zachowa??

Gość llllllLLLLLL
W filmie Dziecko Rosemary była taka scena gdzie mąż oporządził śpiąca żonę. Okazał sie potem wysłannikiem samego diabła więc ty też uważaj.

Gość łannia
nio nie wierz im, on lunatykował po ciemku i nie trafił d łóżka. to się zdaża młodym chłopcom co piszą na kafeee... taka przemożna chęć imponacji zamiast improwizacji :0P

Gość powaznie pytam
i jeszcze ten słony posmak w ustach. Zupełnie nie wiem.

Gość łannia
007 a ty bys dalej ciągnął ten temat, no powiedz . nie wstydż się babci :P ona z netu nie korzysta, może ogląda seriale w tefał

Gość majowaaa ...
jakas niedorobiona jestes, widac to po tytule tematu i po twojejepierwszej wypowiedzi, nic nie mozna zrozumiec,

Gość niezdumiamsie
Ja ciebie bardzo dobrze rozumiem. Z tego co opisalas, to zostalas brutalni zgwalcona przez swojego meza i to podczs, kiedy spalas i myslalas ze jestes bezpieczna, a okazalo sie, ze zostalas zgwalcona. zrobisz, jak uwazasz, ale wydaje mi sie, ze powinnas podac meza na policje. Zaloz mu od razu sprawe cywilna o odszkodowanie. Zeznajac do sprawy karnej zazadj, aby zaaresztowali twojego meza. Wtedy wyrzuca dziada z pracy i bedziesz miala podstawy do zalozenia sprawy o rozwod z jego winy, gdyz nie łozy na cieibe, poniewaz siedzi w kryminale za zgwalcenie ciebie. Zalatw dziada na amen. Po co ci taki facet, co ciebie gwalci. Znam dziewczyny, co po urodzeniu dzecka nie mialy w sobie faceta nawet i po 20 lat, a sa to normalen dziewczyny i w ogole. Faceci to zlo, a dopuszczanie faceta do siebie to tylko problemy. Pozbądź sie dziada, niech inna gluopia sie z nim meczy.