Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATKA. POLKA

szukanie wejdź

Polecane posty

miecz w reku kobiety?? szukanie!- to bzdety! łzy płyna trumieniem - szukanie jest leniem i kłamie jak może- o boże mój boze!!! sorry ale ni mam talentu:P

buchachachacha dupa jak napisalam wierszyk samicy na swiecie równoległym to nawet mi nie podziękowała :(

mężczyzno przebrzydły na nic twoje smęty temat raz zaczęty nie będzie zamknięty

Ike bo ona nie rozumie prawdziwej tfurczosci :-P my cie rozumiemy...;-) czujemy tą miłosc z niego płynącą i dramaturgię chwili, wyrazoną w tych paru słowach :-D

słowo ciałem się stało i ike się dostało troche kpiny trochę bury od szukania- z grubej rury

Rozumiem, że wszystko zostaje w rodzinie. Rodzinie Radia... tfu rodzinie kafe:) Ju Nikogo nie szukam, oprócz spokoju ducha, który jest zawieszony na granicy dwóch światów tego tematu - tego z bieżącej strony i tego z pierwszego postu. Szukanie żony to świetny pretekst :) ike Twoja wola :) [tylko nie mów za głośno, że jesteś z tego pierwszego postu dumna...ciiiii, nikt nie uwierzy, że ty i takie słowa] ;)

pierwszy post zazryzykowałam - na dowód tego , że nie umiem pisac retrowskim językiem;) bede szczera- bo ty to wiesz i ja to wiem jego koncowa linijka miała być wyjatkowo beszczelna i skandaliczna- tak poprostu dla zaobserwowania reakcji............

chociaż powiem ci że najbardziej urzekła mnie pierwsza wypowiedx po moim pierwszym poscie

szukanie podziwiam cię za wiarę w ludzi................ i\ za czytanie miedzy wierszami tekstów których nie ma :D

heh a teraz matka polka udaje się w objecia .........męża dobranoc