Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATKA. POLKA

szukanie wejdź

Polecane posty

dobrze ale z góry przepraszam za literówki b ojestem zdenerrrwowana obiecałże zabierze moje dzieci na paredę i nie zabral a ja wierzyłam, czekałam, planowałam pisał mi nawet slodkimi słówkami, że już się ubiera , że idzie i nie doszło mu się wiesz jaki to wstyd dl kobiety jak facet nie doszedł?????

muszę pożyczyć od retro kij od szczotki

ooooooooooooooooo justyna nie widziałam teraz rozumiem krucjatę retro facecito bezduszni dranie i na dodatek często nie dochodzą !!!!

znaczy, ze drań...bo to, ze nei doszedł...nie wiem ike, czy to jego czy twoja wina- trzeba to koniecznie wyjaśnic:>

jestem matką polką nie muszę dokładać starań mi się poprostu wszystko należy ze względu na zajmowane stanowisko w społeczeństwie

ike- obiawiam się, ze tak kończą właśnie porzucone matki polki:D właśnie ze względu na statut musimy dokładać podwójnych starań- choć również uważam to za niesprawiedliwe, krzywdzace i w ogóle:>

ciekwe kiedy retro przyleci z krakowa- ten kij by naprawdę się przydał gorzej że faceci pouciekali i nie ma kmu jajek obić

dobrawdy a co mi po jajkach które nie dochodzą bosz taki wstyd taka hańba i jeszcze jak zazwyczj bywa nawet się taki nie pokaże

zawsze tak się tłumaczą nie miałem zasięgu miałem zasięg ale komórka był rozładowana komórka była naładowana ale zostawiłem ją w domu miałek komurkę ale dzwonek był ściszony dzwonek był głośny ale na ulicy ( na ulicy.akurat) było głośniej albo poprostu- coś mi wypadło..

komórkę chociaż nie- nie będę na własnym topiku którego się dorobiłam co chwila się poprawiać

gdzie diabeł nie może tam babę pośle- oni nie są twardzi- wezmę na siebie to brzemię

bosz muszę wam się zwierzyć na domiar złego zuza została śmietnikowcem- odkryła gdzie jest kosz i albo wiecznie coś do niego wrzuca albo wyjmuje a ja łażę w te i we wte- nie wytrzymałam mówię do syna- domi weźjej coś powiedz a on- dobrze mamusiu : zuza jesteś głupia i brzydka............

mały mężczyzna na mojej krwi wyhodowany.......

kyyrenko ale przecież ja jestem bardzo życzliwym czlowiekiem a ten od razu z grubej rury

justynko ja powoli dochodzę do wniosku, że waceci są do niczego

justynko rozwiń względy chrakterologiczne

heh własciwie tez kocham facetów nawet jak są tak wstretni jak szukanie chyba jestem kobieta fatalną

marudząca, zazdrosna, złośliwa, chumorzasta i paplająca baba. a to to niby n przyklad ja???????????

justyna ja tak piszę zawsze:D cholera chyba zacznę tropić tego szukanie do czego to czlowiek jest zdolny