Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marima1983

MAM PYTANIE DO TYCH, KTÓRE RODZIŁY WIĘCEJ NIŻ RAZ...

Polecane posty

Gość marima1983

1)czy drugi poród był łatwiejszy i krótszy? 2) czy drugie dziecko ważyło więcej, czy mniej? 3) czy poród odbył się w tym samym tygodniu ciąży, co pierwszy, czy wcześniej lyb później?

Gość marima1983
podnoszę, bo widzę, że nikt nie odpowiedział:(:(

Hej.Pierwszy porod trwal ok.8 godzin mala wazyla 3270g.urodzona w 38tc.Drugi porod 3,5godz.,synek wazyl 4140g i ur.w 39tc:)

1. tak drugi porod byl szybszy... pierwszy trwal 2 godziny i 10 minut a drugi poltorej godziny... 2. tak drugie dziecko wazylo wiecej... pierwsze wazylo 3880g a drugie 4020g 3. tak obydwa porody mialam wywolywane dwa dni przed terminem...

1. byl duzo krotszy trwal tylko 2 godz. i zdecydowanie latwiejszy 2. drugie wazylo wiecej o 400 g 3. pierwszy porod byl tydzien po terminie, drugi 10 dni po terminie - poczekalam sobie troche, co? ;)

Gość allala
moj pierwszy trwal 4 godziny lacznie ze skurczami regularnymi do partch parte trwaly 5 min. drugi porod po 7 latach byl taki sam

pierwszy poród- 10 godzin drugi poród- 2 i pół godziny ;) I dziecko 3830 g II dziecko prawie 4200 g I poród wywołany 3 dni po terminie II poród pięć dni przed terminem

Pierwszy poród trwał 6,5 godziny był wywoływany ,trudny i bolesny jak diabli Drugi 2 godziny wywoływany,ze znieczuleniem(które i tak nic nie dało),bolesny ale łatwiejszy Pierwsze dziecko ważyło 2950 drugie 3050 I jedno i drugie dziecko urodzone w 38tc

Witam:) 1. pierwszy porod trwal 10 h, drugi 5h, drugi porod dla mnie byl latwiejszy bo nie podawano mi oksytocyny i skurcze az tak nie bolaly jak po niej. 2. jak w stopce. 3. pierwszy porod 2 dni po terminie, a drugi 1 dzien po terminie.

a ja wciaz czekam na moj 3 prod, wczoraj mialm termi.Pierwszy byl 7dni przed terminem, a drugi 9 dni przed.Obydwa byly Ok ,podobne a teraz boje sie ze trzeba bedzie wywolywac!!

o żesz...wiec jednak drugie dziecko jest wieksze...o rany... to moge spodziewac sie 4 kilowego baby ...

Gość iga.......
up