Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Jaki kolor do pokoiku??

Polecane posty

bebe nie wiem jak tys to wszystko tak idealnie podobnierala :) masz talent :d Myśle ze coreczce napewno sie spodoba szczegolnie jak za kilka lat bedzie ogladala fotki tego pokoiku :D

Gość ja polecam kremowy
ale odcień jasny, najlepiej samemu do białej farby dodać trochę żółtego pigmentu, wtedy można uzyskać idealny odcień.

no z kremami i bezami radzilabym uwazac. wujek malowal pokoj i wybrali do salony taki bez. wygladal super na puszce a jak pomalowali to wygladalo jakby biala sciana byla ubrudzona... trzeba bylo przemalowac...

fajne macie te pomysly dziewczyny z pokoikami:) mi sie marzy na jednej scianie jakas bajkowa scena ktora sama namaluje:)

Gość bebe c.
dzieki hejka///wtrace jeszcze rade na temat pięknego ciepłego ecru.Uzyskacie go dodajac do białej farby nie żółty(przepraszam poprzedniczke ,ktora poleca zołty) ,ale pomaranczowy:)

Gość bebe c.
mebelki to nasz rodzimy vox :)

Gość Cudny pokoik
Bebe C. napracowałas się z tymi kropkami :) Gratuluję cierpliwości. Efekt niesamowity. Taki klasyczny, cudowny :)

Gość kordylia.01
bebe ja również chylę czoła!!pokoik boski!!jak nie lubię różu tak sama chętnie bym w nim zamieszkała:)