Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dijannna16

załamalam sie, nie chce mi sie żyć... jestem brzydka

Polecane posty

Gość dijannna16

:( albo zostane samotnicą... ... ?

Gość kazda potwora znajdzie amatora
:)

Gość paranienormalnaaaaaaaaaa
ja jestem sliczna

Gość japikolesrolo
na pewno nie jestes brzydka

Gość barwna panna
daj spokoj kazda potwora znajdzie amatora...

Gość dijannna16
nigdy sie nie zakocham ze wzajemnoscia:( bo jesli chlopak nie jest w moim typie to mnie brzydzi :( ( jakis uraz czy co?) . a taki nigdy mnie nie pokocha:( bo mam małą brode,and wielgachny nochal z garbem ;/

Gość dijannna16
tak sobie czytam kafeterie.. i wam cholernie zazdroszcze. oddałabym wszstko zeby nie czuc sie juz samotna i niechcianą :(

Gość dijannna16
Jarek_84 to moze ja sama sie zabije;/ dla bezpieczenstwa...

Gość dijannna16
jakies propozycje?

Gość tak szczerze
masz dopiero 16 lat,wiec nie przesadzaj..mam kolezanke,ktora ma 25 lat i nigdy nie miala chlopaka,ale sie nie zalamuje...

Gość dijannna16
bardzo pocieszające :/ iedys bylam ladna dziewczynka... dopoki przez "prodes dojrzewania" nie stałam sie maszkaronem z wielkim nosem!!!!! ;[

Ty przyajmniej mozesz miec nadzieje, ze spotkasz kogos i pokochasz z wzajemnoscia. ja kocham kogos kto na to nie zasluguje i na dodatek mnie nie chce :) poza tym nie potrafie byc z nikim innym

Gość barwna panna
nie przejmuj sie co tam pisze sobie ten caly jarek... ja tez nie jestem za piekna ale jak chce to mam duzoo facecikow wiec moze troche starania o to wszystko...

Gość tak szczerze
ciesz sie,ze nie masz raka i kochajaca rodzine.

Gość dijannna16
barwna panna jak to robisz? wem zemam wiele...ale jestem nieszczesliwa:(

Gość przesadzasz
czasem taki nos z garbkiem jest charakterystyczny, Kajah taki ma i inne słynne osoby zresztą jak nie akceptujesz swojego wyglądu to juz mozesz odkładac kasę na operację plastyczną, będziesz miała cel i będziesz wiedziała że go zrealizujesz, poczujesz się pewniejsza, będziesz wiedziec ze masz kontrolę nad swoim życiem ja całe życie miałam kompleksy że mam całe ciało pokryte znamionami, miałam ich bardzo dużo, pewnie ze 100 jak nie więcej, zawsze wstydziłam sie bluzek z dekoltami i na plaży teraz po wielu latach męczarni usunełam je laserem, zostały po nich białe kropki, czuję sie zupełnei inaczej i już sie nie wstydzę żałuję że nie mogłam tego zrobic z 18 lat temu, ale wtedy ani nie miałam na to kasy ani nie było takich zabiegów

Gość dijannna16
pistacjaa mam 16 lat...

Gość dijannna16
mam zmarnowane te "najpiekniejsze lata" :(

to czym ty sie dziewczyno przejmujesz,z wiekiem sie pięknieje,całe zycie przed toba,związki,chłopcy.jestes jeszcze młoda,jeszcze wiele osiagniesz nie mozesz sie poddawac na strcie :)

Gość dijannna16
probowalam wyjsc z dola.. poszlamna dyskoteke z kuzynka... i poczulam ze nie ma juz dla mniemiejsca jak eden chlopak mnie odepchnal kiedy zapytalam czy mozemy zatanczyc i spojrzal ak na wariatke. musze byc naprawde brzydka:(

Gość Yvette- żona Leo Benhakkera
jestes pewnie młoda i wszystko cie wkurza, każdy szczegół: np. nie mas zkasy, musisz sie uczyc i wracac do domu o okreslonej porze, rodzice nie dają kasy i musisz sie o nią prosić. jakbys miała swoją kasę to mogłabys mieszkac sama, robic co się chce, kupowac sobie ciuchy i super perfumy. Za młodu człowiek jest zły z ograniczeń. Ja tez tak miałam. Teraz jestem męzatką, zapierniczam w pracy za grosze ale mam te grosze na swoje potrzeby, moge sobie kupic co chcę a czego nie mogłam w młodości. Mogę sobie iśc do fryzjera bo mnie stac a kiedys nie miałam kasy. Mogę sobie na noc nie wrócić, wszystko mogę czego kiedys ne mogłam i taka jest kolej rzeczy. Niestety przyjdzie ten wiek kiedy bedziesz na swoim utrzymaniu, wszystko bedziesz robic i kupowac co chcesz, ale bedzie tez stres,aby nie stracic pracy, aby mąz nie zdradził, nie porzucił, aby zdrowie było, aby udało sie zajsc w ciążę....i aby ...sama zobaczysz.

Gość dijannna16
zgadzam sie z jarkiem ; /

Gość przesadzasz
operacja nosa wcale nie jest aż tak skomplikowana ani taka droga rekonwalescencja też nie trwa wieków tylko najwyzej kilka tygodni, są też kliniki gdzie można spłacac zabiegi w ratach, mozna wziac kredyt, jest naprawdę wiele mozliwości poza tym łatwiej przerobic garbaty nos niż naprawic taki za wąski, za szeroki czy za długi usunięcie garbka to prawie kosmetyka a efekty są zdumiewające wiele zagranicznych aktorek ma skorygowane nosy, więc wniosek jest taki że są takimi samymi dziewczynami jak my, bez operacji nie byłyby takie ładne uwierz w siebie, na pewno masz wiele atutów, ładne włosy, zgrabną sylwetkę, kształtne plecy czy ramiona, zadbane dłonie może masz ciekawą barwę głosu ?

no skoro Ty go zapytalas o taniec to nie dziwe sie, ze spojrzal jak na wariatke ;) coz, zycie nie jest sprawiedliwe i nie kazyd jest piekny niestety. ale trzeba siebie zaakceptowac i pokochac takim jakim sie jest. pokaz fotke ocenimy ;)

Gość japikolesrolo
djanka znam sie troche na trikach makiajzowych itp.moglabym ci pomoc polepszyc twoj wyglad

Gość dijannna16
Yvette- żona Leo Benhakkera nie na temat troszke ...:( bomoge nie wrocic na noc jesli ide na impreze... nie moge kupic wszystkiego co bym chciala ale jakas kase dostane...rodzicow mam kochanych... ale comi z życia:(

Gość barwna panna
dijanna16 a normalnie badz soba podmaluj sie troche badz wesola usmiechaj sie a sami sie beda przyczepiac...

Gość Yvette- żona Leo Benhakkera
a odnoscnie urody-wyrośniesz i dojrzejesz. Będziesz umiała korektorem tuszowac to czy owo, matowac to czy tamto, zejdą ci trądziki .Zaczniesz miec super fryzurki, schudniesz, bedziesz małe oczy umiała powiększyc, krótki nos wydłuzyc, będziesz to umiała. Z kazdej młodej brzyduli wyrasta dojrzała babka która wie co zrobic by byc ładną. Zapusc włosy i koniecznie ns przedziałek na przodzie po środku bądz z grzywką. Delikatnie maluj sie ale mocno tuszuj rzęsy, dbaj o paznokcie, noc ładne ciuchy, seksowne, perfumuj sie...sama zobaczysz oco mi chodzi by polepszyc twoje samopoczucie. Nie sądze byc była brzydka.

to ze cie ten chłopak odepchnoł to znaczy ze to skonczony palant,nie przejmuje sie nie zmieniaj wygladu,ja jak miałam 16 lat tez sibie nie lubiłam,a teraz lubie,mimo ze tez mam garbaty nos i szpare miedzy przednimi zębami:) nie ma sie czym załamywac kiedys sie znajdzie ktos komu sie spodobasz i to nie jeden i nie mysl tak bo jeszcze popdniesz w ddepresje,szkoda na nia młodosci.