Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dijannna16

załamalam sie, nie chce mi sie żyć... jestem brzydka

Polecane posty

Gość dijannna16
japikolesrolo wiec doradzmi cos! :( nie dam fotki bo jeszcze ktos zajomy zobaczy i wtedy moge sie tylko powiesic ;/

Gość dijannna16
Yvette- żona Leo Benhakkera dziekuje ci... mam niekrztaltna twarz :( ile to ja probowalam roznychh make-up'ów ..ehh mała bródka... wielki nos...komicznie poprostu :(

Gość przesadzasz
nos to nie wszystko, mogłabyś tak jak ja miec np chore kolana i odczuwac ból przy chodzeniu, albo skrzywienie kręgosłupa i miec okrągłe plecy..... uwierz że byc może masz cos czego nie mają inni, ciesz sie tym i doceniaj ja jestem szczupła, mam ładne, gęste długie włosy i pewnie są dziewczyny które zazdroszczą mi właśnie figury i włosów....ja swoich atutów nie zauważam bo się do nich przyzywczaiłam wiem za to dobrze jakie są moje wady: nieładny nos, pulchne ramiona, okrągła twarz no i ten nieszczęsny krzywy kregosłup ale mimo wszystko czuję się atrakcyjna i wiele osób za taką mnie uważa

Gość barwna panna
ten ktos u gory dobrze pisze...

Gość dijannna16
pistacjaa podaj meila...

Gość Yvette- żona Leo Benhakkera
ja tez piekna nie byłam,ale malowałam sie. Z profilu jak baba jaga wyglądam, ale włosami sie zakrywam i pozuję tylko usmiechnięta prosto do obiektywu. Wkładam biodrówki, miniówki, maluje sie pod kolor ubrań, farbuję włosy,podcinam. Tez mam wąskie usta ale powiększam je konturówkami,oczy mama małe i głebokoosadzone, tez tuszem maluję rzęsy i optycnie to powiększa. garbka nie mam ale korektorem mozna go zmniejszyc bądz zapuscic prostą grzywkę do sameych brwi.

Gość przesadzasz
haha z opisu to by wynikało że jestem Dzwonnik z Notre Dame a nie Doda dziewczyno pamietaj, twoim atutem jest młodośc, gładkie ciako, jędrna skóra, entuzjazm !!!! jesteś w wieku kiedy mozna poszalec z fryzurą, makijażem, strojem, staruszkom po 30tce takim jak ja to nie przystoi ;-) ty mozesz założyc wypasioną mini, pasiaste getry, czapkę z pomponami na głowę i tysiąc bransoletke na nadgarstki korzystaj z tego, eksperymentuj ze swoim wyglądem

Gość przesadzasz
czasem o wiele ciekawsze są dziewczyny które umieją dobrac strój do siebie niż te klasycznie piękne Barbie, wszystkie równe i wszystkie wymalowane tak samo.... czym rózni się np Mandaryna od Dody ? chyba tylko kolorem oczu bo nawet styl ubierania i makijażu mają identyczny

Gość dijannna16
mojeżycie podupadło ... siedze w domu bo jz wszystkieprzyjaciolki zalazly sobie facetow. am cholernego dola nie wiem co ze soba zrobic... :/

Gość dijannna16
ostatnio bylamna imprezie z przyjaciolką... chociaz ma faceta... to do niej wszyscy sie 'kleili' :/ do mnie nikt... to o czyms swiadczy

Gość i tak masz lepiej
niż brzydki przegrany facet bo taki to nie może się makijażować. no chyba że emo zostanie

nosz----jakim staruszkom po 30stce? nie rozpędzaj sie, bo ja tez nosze białą czapkę z pomponem, miniówki, dwa kucyki noszę, ubieram sie jak nastolatka bo tak się czuję i wyglądam młodo. Codziennie wklepuję balsamy, kremy, ćwiczę przed lustrem chwilkę, robię masaz twarzy, nie smieje sie i nie mam mimicznych zmarszczek. Dla mnie jest jeszcze młodość. Nie dam sie jeszcze zrobic z siebie staruszki w trwałej i garsonce i spódnicy za kolano oraz kok na głowie. W zyciu. na to czas przyjdzie. Tylko jak juz laska ma 30stce to sama z siebie robi klępę, zcina na męsko włosy, dopuszcza by utyc, robi z siebie grubą mamuśkę. Moja mama ma tyle lat a tyle ale nadal chodzi w stringach które widac w białych biodrówkach, czesze sie w kucyk, zakłada fajne bluzeczki i heja. Trzeba miec poczucie humoru a nie byc stara zgnusniałą babą w kiecce i trwałej.

tez miałam ładną kumpelę. Wszędie z nią chodziłam ale to ją podrywano,a ja miałam rozrywke niz siedzenie w domu.owszem jakis sie przyczepiał,ale zbywałam go. No ale ona nie ukończyła szkół, nie znalazła pracy, szybko z jakims zonatym zaciązyła, żle skończyła. A ja jestem piękna dumna i wykształcona i mam męża -wspaniałego a nie jak ona-kazde to z innym i innej nacji.

Gość dijannna16
Yvette- żona Leo Benhakkera zgadzam się :) komu wyslac ta fote na meila?

o niczym to nie swiadczy,do mnie tez nikt sie nie kleił,zmieniło sie to dopiero puzniej.

Gość przesadzasz
przecież o tej staruszce to żart, ale nie nalezy przesadzic w drugą stronę i robic z siebie dzidzi-piernik ;-) mnie też każdy mówi że powinnam obciąc włosy, no bo baba po 30stce a włosy długie jak u nastolatki..... gdybym je obcieła to wyglądałabym koszmarnie, to mój jedyny atut tia....paskudna garsonka i loczki trwałej na łepetynie, może jeszcze jak babcia włosy lila pod kolor apaszki lub moherowego berecika ?!

Gość dijannna16
pistacja wysyla sie ...i wysyla... jak nie przejdzie to przez gg moge..

Gość Yvette-żona Leo Benhakkera
Nie, ja kontroluję siebie. Nie dopuszczę do dzidzi piernika- bez przesady:) Na szczęscie z twarzy wyglądam niewinnie więc póki co pozwalam sobie na rózne odcienie różu, jakies dwie kitki luzno związane fajna modna torebka i duze okulary.Nie wygląda to jak dzidzia piernik-raczej modnie i młodzieżowo. Co innego jakbym miała stara twarz a tu kucyk na srodku głowy z tlenionymi pasmami i rózowa gumka, jakas mini gdzie na udach widac byłoby zylaki..nie nie....tak to nie .:)

do jakij aktorki jestes podobna autorko? do steczkowskiej kaji? one mają wielkie nosy,sa jkak carownice czarne,a popatrz jak sie ubierają ładnie, atutem sa włosy i nogi.Nieco pudru,korektora, wydepilowac brwi ......tzn wyregulowac, usta podmalowac, rózyku nieco.....moze solarium? jakas biała bluzka na ramiączkach i torebka? okulary słoneczne moze?.....

Gość dijannna16
pistacja jestes na gg ?

Gość dijannna16
mam czarne włosy i jestem blada... :( moja skora cieeezko sie opala... i mam pieprzyki duzena plecach czyli nie moge sie takarazac na promieniowanie uv;/

I dobrze ze masz jasną skórę i ciemne włosy,bardzo ładna uroda. nieco samoopalacza niceco uzyj-nie za duzo. Pieprzyki tez mam od solarium, aco tam,niech sobie będą.

Gość dijannna16
podobno jestem podoba do nicole scherzinger z smiechu, z tym ze ona duzo ladniejsza:P i nos ma proporconalny do reszty twarzy :)

Gość dijannna16
boje sie samoopalacza uzywac bo żółknie :D