Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusiaaa jestem

podrywaja mnie faceci chca tylko szybkiej znajomosci ...nie powaznego zwiazku

Polecane posty

Gość dusiaaa jestem

mam juz tego dosyc....nic nie robie nie prowokuje niczymbo ubieram sie skromnie nawet w spodnicach nie lubie chodzic nie maluje sie ..jestem niesmiala nigdy nie zagaduje pierwsza do faceta .a jednak...trafaiam na takich

Gość dusiaaa jestem
super rady :(:(:( nikt inny sie nie wypowie???

Gość dusiaaa jestem
hmmm...na pierwszym spotkaniu np juz mnie obmacuja, koledzy dziwnie sie patrza iwysuwaja teksty typu : no to kiedy ciz robi" a on w smiech...po pewnym czasie np zrywaja znajomosc...i maja nast

Gość dusiaaa jestem
wrecz przeciwnie...nie sypiam z kazdym....:P zaden z tych amantow mnie nie zapedfzil do lozka a mimo to zachowuja sie chamsko w stosunku do mnie

Gość dusiaaa jestem
nie eksponuje cyckow.....oszalales!!!! jestem spokojna niczym nie wyrozniam sie nie wiem czemu tak jest

Gość mroczna rzeka
Gdzie ty poznajesz tych facetow? Mnie szczerze mowiac, nigdy cos takiego sie nie trafilo by facet na wstepie chcial mnie przeleciec. Moze rzeczywiscie w jakis sposob im przyzwalasz albo za szybko umawiasz sie na randki nawet nie poznawsze dobrze drugiej osoby.

Gość dusiaaa jestem
za szybko sie umawiam na randki? to facet ost po 5 mc zaprosil mnie na randke i tam zaczal swoje podboje...5 mc sie gapil tylko poznaje ich w pracy..dziwne nie? przyzwalam ? czym? przeciez ja nic nie robie...

Gość dfghbn
faceci juz tak maja :O to nie sa ludize tylko zwierzeta:O trzeba im to wybaczyc:P mialam tylko jednego chlopaka ktory nie pytal sie od razu kiedy to zrobimy;)

Gość mroczna rzeka
Tylko sie pytalam bo po prostu dla mnie to co najmniej dziwne. Rozumiem, ze mozna trafic na takiego przyglupa raz czy dwa razy, ale non stop? Ja szczerze mowiac nigdy nie spotkalam sie z takim zachowaniem a poznawalam facetow rowniez w klubach, na disco nawet. jak ktos na dzien dobry zaczynal byc nachalny po prostu go odpychalam i nawet nie wdawalam sie w rozmowy. A tego goscia z pracy znalas wczesniej? jak sie zachowywal wobec innych_? moze taki jego styl a umawiajac sie z toba bardziej chcial cie potraktowac jako kolezanke do wyglupow? Nawiasem mowiac mialam kiedys takiego kolego erotomana gawedziarza ale moja relacja z nim konczyla sie tylko na glupich zartach i nic wiecej.

Gość to moze zacznij cos
robic bo że będą podchodzić głównie amatorzy seksu to raczej prawdopodobne

Gość dusiaaa jestem
wlasnie sie nim rozczarowalam bo wydawal sie ok w porzadku byl mily kulturalny itd atutaj taki numer wywinal...jego kumple z chamskimi tekstami do mnie a jemu wesolo ...przeciez to taki zart super zalosne!

Gość dusiaaa jestem
to moze zacznij cos robic bo że będą podchodzić głównie amatorzy seksu to raczej prawdopodobne ----> co mam robic? jestem zalamana

Gość mroczna rzeka
no ale moze to byl tylko pojedynczy przypadek, no coz zdarza sie. Jeden to nie tragedia. gorzej jezeli jest to juz n-ty z kolei, wtedy rzeczywiscie bym sie zastanowila czy przypadkiem podswiadomie sama nie szukasz takich typow.

Gość dusiaaa jestem
nie to kolejny nie wiem ktory juz z rzedu..mam dosc ale ja nie szukam takich typow na jedna noc to nie w moim stylu

moze masz duze powodzenie i kazdy o ciebie zabiega..a jak nie moze dostac tego co chce to sie zachowuje chamsko tak z \"zemsty\". faceci czesto tak maja jak nie moga zdobyc dziewczyny ktora im sie podoba moze jestes zbyt niedostepna i dlatego tak na nich dzialasz:P