Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

Gość wnuczka smirnoffa
dziekuje ci komiczne za wyczerpujaca odpowiedz inni chyba przeoczyli moje pytanie :p

Gość no i niby
wnuczka,sorki ,a jakie było pytanie?

Gość wnuczka smirnoffa
czy waszobecny zawod jest tym idealnym? jesli nie -to jaki, jesli tak -to jaki jeszcze moglibyscie wykonywac?

Gość no i niby
wnuczka --w moim przypadku to chyba mój zawód mnie wybrał,potem zbuntowałam się i chciałam go rzucić ...ale powróciłam do niego,na dobre i na złe.....

Gość hahahahaha co za typ
prawnik???? i tak ciągle o seksie gada? a prawnicy to sa chyba inteligentni a o tym palancie tego nie mozna powiedziec

Gość wnuczka smirnoffa
no niby enigmatyczne

Gość wnuczka smirnoffa
czyli co -jest twoim idealnym czy nie? tu pytanie nie jest tak zadane zeby trzeba bylo zdradzic swoj zawod

Gość no i niby
enigmatyczne ---enigmatyczność to częśc mojego bycia tutaj....a co chciałabyś wiedzieć dokładnie? Wybór mojego zawodu był podyktowany jakimiś tam talentami otrzymanymi od Boga,kimkolwiek On jest....talenty można zmarnować,albo rozwijać.....wybrałam to drugie,choć wiąże się to z plusami i minusami. Plusy to niebanalne,ciekawe życie,minusy to chyba coraz większe odstawanie od tzw.normalnego życia. Ale .ogólnie,jestem szczęśliwa.

mój zawo jest prawie idealny, dalekie od ideału jest docenienie moje pracy w formie comiesiecznego zasilenia konta mogłabym być jeszcze nowoczesną gospodynią domową, która nadzoruje prace służby i usługodawców

No tak - prawnicy seksu nie uprawiają... Dary od Boga to fajna rzecz... Moglem studiowac, pracowac czasem po 12 godzin na dobre i jeszcze na kobiety mialem czas... Nonbaszalancja wywołana swietną pamiecią :)

Gość wnuczka smirnoffa
polaola ty jestes zbyt wnikliwa ja widze tak. moja praca i zawod sa dla mnie idealne. nie wiem co innego moglabym robic

Gość wnuczka smirnoffa
no i niby teraz rozumiem choc czesc robi sie coraz bardziej enigmatyczna to jest -jesli nie jestes zwiazana z instytucja o inicjalach kk to nie mam pojecia o czym mowisz ;)

Gość wnuczka smirnoffa
ja tez uwazam komiczne, ze gdybys byl prawdziwym prawnikiem to omawialbys tu paragrafy kodeksow. widac nie jestes nim :p

"Dary od Boga to fajna rzecz... Moglem studiowac, pracowac czasem po 12 godzin na dobre i jeszcze na kobiety mialem czas..." jeżeli masz tak w dalszym ciagu (z tą dobrą organizacją) to dodatkowo, poza funkcją osoby, z której istnienia wywodzi się fanklub, którego to jestem aktywną członkinią, no wiec w zwiazku z tym wszystkim będziesz musiał zostać jeszcze moim guru vel mistrzem zen, dostarczajacym mi dodatkowej inspiracji do przogromnych zmian dziejących się wspólcześnie w moim zyciu, dzięki kafe w ogóle i w szczególe, o czym już wielokrotnie pisałam, wiec juz tylko zaznaczę :-P ;-)