Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

Justynko - pozwol ze przejde do najbardziej ekspertow czatowania i spytam :) Ja nigdy nie pisalem na zadnym czacie - jestem zielony w tej kwestii

wracam do nauki:) jutro kolejny egzamin:O Prawnik, gratuluje w takim razie stanowiska;) 🖐️

Gość no i niby
magia??? raczej spoleczna nienawisc.. prawnikow nikt nie lubi ---w realcjach damsko męskich chyba, jednak, ten zawód imponuje kobietom....czyż nie?

Pola - Jakub ma 19 lat - reflektujesz? a czy kobietom imponuje - nie wiem... licze ze intersują sie mną, nie zawodem :) (naiwniak :P )

Gość wnuczka smirnoffa
komiczne ja bym na twoim miejscu na tego jakuba uwazala cos on za duzo ci gratuluje

Gość wnuczka smirnoffa
licze ze intersują sie mną, nie zawodem no wiesz, te ktore interesuja sie zawodem moga sobie isc na prawo

wnuczko już zdzwaniam chłopaków i robimy Jakubowi wjazd na chate :P Sasza i Grigorij, to bardzo komunikatywni ludzie, bez naleciałaości problemów interpersonalnych i szybko i sprawnie wypytaja Jakuba, kto zacz :P

Gość wnuczka smirnoffa
komiczne mowie ci ze nasi teraz zlecen w upaly nie przyjmuja ciezko sie przemieszczac w futrze :p wszyscy mam pytanie. czy waszobecny zawod jest tym idealnym? jesli nie -to jaki, jesli tak -to jaki jeszcze moglibyscie wykonywac?

"no wiesz, te ktore interesuja sie zawodem moga sobie isc na prawo" te idą na filozofie :P i wyrywaja facetów z wydziału prawa... kobiety na prawie maja dziwna skolonnosc do karków "z miasta" Justa - głównie czat WP - nicki jednoznaczne - jakis prawnik_32 albo Mirek_prawnik (przykłady przeze mnie wymyslone)

Gość wnuczka smirnoffa
Justa - głównie czat WP - nicki jednoznaczne - jakis prawnik_32 albo Mirek_prawnik (przykłady przeze mnie wymyslone) wyrywaja "na prawnika" :)

"O.K, będę zobowiązana (chociaz prawnikowi tak się chyba nie powinno mówić" Justa - specyfike stosunków obligacyjnych :P, kompensacji, oraz zmiany dłużnika i wierzyciela omówie kiedyś z Tobą osobiście :P

Gość wnuczka smirnoffa
jesli o mnie chodzi milam bardzo zle doswiadczenia z prawnikami paru wymuskancow sie mnie uczepilo. ale chyba zle wybrali target bo mnie tylko irytowali

dzięki czyli Jakub 19 latek hm... tak ze 3 lat za młody dla mnie, nie? ;-)

moj zawod nie jest idealny... idealnie by było, gdybym został na uczelni w katedrze prawa rzymskiego...

Gość wnuczka smirnoffa
idealnie by było, gdybym został na uczelni w katedrze prawa rzymskiego dlaczego nie zostales?

"paru wymuskancow sie mnie uczepilo. ale chyba zle wybrali target bo mnie tylko irytowali" ja chyba wymuskancem nie jestem... ale przyznam ze nie lubie tego srodowiska... serio - albo totalne debile i tłuczki, albo japiszony wkręcone w gonitwe szczurów, tytułomania... koszmar..

a Ty Wnuczka widzę złagodniałaś ostatnio, juz nie jesteś taka zmanierowana oczywiscie to wszystko dzięki niewyobrażalnej sile, mocy i potędze, czyli w praktyce umiejetności stawania się lepszym człowiekiem, spływajacej na każdego użytkownika tego forum, Ty również wykorzystałaś swoją życiową szanse daną Ci przez łaskawy los

nie zostalem, bo od 1 roku zaczepilem sie w kancelarii... czysty fart, zdana moja zasługa... juz na 3 studiuow roku trzepałem tam taką kase miesiecznie (to byly inne czsy niz teraz), ktorej wiele osob nawet teraz w rok nie zarabia... no i tak wpadłem...

Gość wnuczka smirnoffa
wiesz komiczne wiele srodowisk jest specyficznych mnie akurat wyrywali na zywo nie na czacie oczywiscie ale tez "na prawnika" i -czego nienawidze - na kase (oczyiwsicie za posrednictwem gadzetow) nie chce wchodzic w bolesne detale ale nawet za granica uczepil sie jakis prawnik ktory chyba w tym jezyku w ktorym rozmawialismy nie znal znaczenia frazy "kompletnie nie jestem zainteresowana" przemieszczal sie za mna. a bylo to w trakcie jakiegos wydarzenia i nie moglam uciec. kilka godzin. jemu sie chyba wydawalo, ze nie moze sie nie podobac. a jednak

Gość no i niby
z Rzymu blisko do Watykanu ...a historia papiestwa tak Cię pasjonuje...

Gość wnuczka smirnoffa
polaola. sprytnie

Gość wnuczka smirnoffa
komiczne teraz wolalbys nizsze zarobki i tamta prace? gdybys mogl to zmienic? reszta-odpowiadac na moje pytanie prosze

" ...a historia papiestwa tak Cię pasjonuje..." a Ty skąd to wiesz? wnuczka... domyslam sie, bo znam ludzi w tym zawodzie... przyznaje zen igdy nie dostalem kosza - takiego prawdziwego... ale mam zasade, ze jesli kobieta nie wykazuje zainteresowania, to ja nie staram sie tego zmienic... nie ma sensu....

Gość wnuczka smirnoffa
on chyba uznal to za jakas gre, choc trudno bylo moim zdaniem slowa, ktore do niego skierowalam przytoczylam tu doslownie

wnuczka - nie wiem tak do konca.. dzieki dobrym inwestycjom ja juz jestem ustawiony do konca zycia w zasadzie... ale w sumie to nie znosze tej roboty... kompletny bezsens chyba jednak wolalbym robic to co lubie i wtedy główkowac jak na tym jeszcze zarobic....