Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

Gość wnuczka smirnoffa
a co do bruce'a jest dla mnie przystojny i jest w moim typie ale nie na tyle bym uznala go za ideal

Gość no i niby
no właśnie dla mnie ta czerń też była podejrzana w brązach chyba Ci bardziej do twarzy

"a widzisz czym sie rozni taka demi czy bellucci od limy czy zety ?" moglabys uścislic? bo nie wiem dokładnie jakie cechy masz na mysli

Gość wnuczka smirnoffa
no albo widzisz roznice ligi tych kobiet albo uwazasz ze mozna je porownac dla mnie nie mozna

Gość wnuczka smirnoffa
moim dziadkiem

Gość no i niby
wow co za wytrawne grono ekspertów się zebrało

Gość wnuczka smirnoffa
przyjaznilismy sie z rasputinem kiedys

wnuczka Monica i Demi maja niepospolitą urode i są piękne... Piekne jako obiekt artystyczny i jako seksualny Zeta i Lima są dosc pospolite, ale dla mnie jest bardzo seksowne... Wybacz - jestem tylko facetem - urode oceniam głownie poziomem erekcji jaką u mnie wywoluje

Gość no i niby
Monica i Demi maja niepospolitą urode i są piękne... Piekne jako obiekt artystyczny i jako seksualny Zeta i Lima są dosc pospolite, ale dla mnie jest bardzo seksowne... Wybacz - jestem tylko facetem - urode oceniam głownie poziomem erekcji jaką u mnie wywoluje ---dla takich wypowiedzi warto tu wpadać

Gość no i niby
erekcji -no nie...bo to mają w realu te kobitki -dla bycia w bliskości pewnego toku myślowego

Gość wnuczka smirnoffa
uff wiec jednak nawet tylko faceci widza roznice i stad moja krytyka limy, zety przy demi taka zeta wyglada jak jej stara ciotka demi jest kobieta a zeta baba tak ja bym to uscislila

Gość no i niby
ale o jakich kobitkach ja piszę? to przecież my jesteś wirtualną ,zbiorową kobieta komicznego hehehe

"-dla bycia w bliskości pewnego toku myślowego" a co Ci sie w moim toku myslowym nie podoba?

Gość no i niby
poprawiam się,sorki: To my jesteśmy zbiorową,wirtualną kobietą komicznego.

Gość no i niby
a co Ci sie w moim toku myslowym nie podoba? ---a dlaczego zakładasz ,z góry,że coś mi się nie podoba?

kobiety dają szansę brzydkim facetom pod warunkiem, ze spełniają warunek braku otyłości, łysiny i niskiego IQ

"a dlaczego zakładasz ,z góry,że coś mi się nie podoba?" z góry to ja zakładam sweter, ewentualnie koszule, jelsi mi sie guzikow rozpinac nie chce :P a tutaj pytam, gdyz ton przesmiewczy sugerowala Twoja wypowiedz

"kobiety dają szansę brzydkim facetom pod warunkiem, ze spełniają warunek braku otyłości, łysiny i niskiego IQ" a jesli facetowi zacsely wlosy wypadac??? (od razu mowie, ze po ojcu mam swietne wlosy - on jest po 60 i ma czarne wlosy, prawie brak siwizny i łysiny) pytam z ciekawosci

Gość no i niby
a tutaj pytam, gdyz ton przesmiewczy sugerowala Twoja wypowiedz ---zaraz tam prześmiewczy ironiczny może tak,ale nie wymagaj ode mnie śmiertelnej powagi na kafe

Gość wnuczka smirnoffa
ja tam slow o gronie ekspertow nie odebralam jako ironicznych raczej taki mily komplement. troche zbedny, wszak stwierdzajacy rzeczy oczywiste, acz mily. :p

Gość wnuczka smirnoffa
komiczne za chwile zaczniesz wlosy rwac z glowy garsciami z rozpaczy :p