Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku miku juz w koszyku

Giętki Maniek und Warkocz Komety

Polecane posty

zniesmaczona czy ty przypadkiem nie z młodzieży wszechpolskiej?:classic_cool:

i tak nie błysnie z tą fotą nikt juz warkocza nie pobije :D:D:D:D

JA, ja, ja! i Jeszcze raz ja! I to bez jaj

Gość jaja je coco jumbo
:classic_cool:🖐️

jaja Jumbo?:P musza byc oooogggroommnne:D:D

Gość Zniesmaczona waszym zachowanie
Wiecie co? Zal mi was; widac ze jestescie przegrane kurwy jebane pizdy. Zaluje ze nie ma Arletty ktora by mnie poparla. A i juz tu nie napisze- wiec pierdolcie sie podzywy jebane

W chwilach słabości wznoszę modły do starej ścierki kuchennej, którą następnie szoruję odbyt i znaleziska układam w porządku alfabetycznym przy miseczce Pimpusia. Jeśli to nie pomaga, nacieram głowę padłą wiewiórką,którą to przechowuję w lewej kieszeni zimowego płaszcza, recytując Wielką Improwizację.

Zniesmaczona waszym zachowanie mniam mniam ptysiu z kremem 👄 PS. jesteś srakojebną, wybzykaną w twarz imitacją napleta końskiego, napisz podanie do rzeźni o wymianę ryja :o

może to zabrzmi banalnie ale kocham pana Zdzisława i jego orientalne rysy i dla niego mogę nawet myć te zrogowaciałe stopy ale w dalszym ciągu nie mogę się przekonać do wzięcia w usta jego krzywego dużego palca u lewej nogi. W samym palcu nie widzę nic niestosownego ale brzydzi mnie z lekka ten pożółkły wykrzywiony i sczerniały od wewnętrznej strony paznokieć......

powiem wam też coś o moim hobby. w wolnym czasie gdy pan Zdzisiek nie zapina mojego zmęczonego wedla przebieram się w strój kaczora donalda i udaję się do pobliskiego śmietnika osiedlowego. Tam w pełnym skupieniu i z ogromnym profesjonalizmem wygrywam gorące rytmy samby brazylijskiej na pokrywach śmietnikowych koszy

bo tak w ogóle to mieszkam koło Zgorzelca we wsi Łagów słynnej z wielu mini-burdeli. Czasem wyczekuję pod jednym z takich przybytków i oferuję swe bardzo nieatrakcyjne ciało przechodzącym obok menelom. Zwykle znajdzie się amator mojego otartego do żywego mięsa odbytu i za szklankę wina mogę się trochę zabawić.....

Mam rozjechaną cipę-rozwwałę z której wiecznie sączy sie brunatanmaź ze śmierdzącymi zwisami do kolan Niestety nie da sie tego ukryć, nawet operacja zmiany płci i środki psychotropowe nie pomogły, bo wszędzie wokół rozsiewam zapach kutra rybackiego z XVI wieku, który opłynął juz wszystkie wybrzeża Pacyfiku

Pragnę jeszcze dodać, iż moim kochanekiem jest owczarek kaukaski sąsiada z parteru, zacnego Łysego Romana, z którym regularnie uprawiam seks analny. W zamian za to Łysy Roman ofiaruje mi możliwość posuwania jego psa i obciągania jego wonnej pałki a także wylizywania rodzyn z psiej odbytnicy(jest taka wąska, wilgotna i ciasna... ) oraz paczkę draży kokosowych z Biedronki