Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku miku juz w koszyku

Giętki Maniek und Warkocz Komety

Polecane posty

Gość tak nie
Na znak protestu po porażce naszej reprezentacji narodowej podczas Euro 2008 zacisnąłem swoje wyimaginowane mięśnie Kegla wokół gąsiorka z bimbrem domowej roboty, obiecując sobie, że do następnych mistrzostw będę w stanie zasiąść okrakiem na cysternie z ropą naftową.

Gość fiku miku juz w koszyku
ja przez wasze posty dziecko seo budze bo czytam i prawie smieje sie na glos ,ale poprosze o wiecej..........;);););););););););););););););)

Gość tak nie
Agresywnie kłapiąc pochwą, wbiegam do wrażych pomieszczeń Muzeum Okręgowego w Sieradzu i wykradam stamtąd wszystkie filcowe kapcie, gdyż chcę zostać dokooptowana do teleekspresowej galerii ludzi pozytywnie zakręconych :classic_cool:

maniek mnie tez daj autograffff :classic_cool: muszę byc pierwsza bo potem sie nie dopcham ;)

Mistrzu jak się podpiszesz mi na szaliku ja Tobie na pośladku swój autograf złoze ;) Warkoczyk 😘

Mistrz i suka nie poweidzieli, żemnie kochają. Maniek i V - stokrotne sękju :-)

Już szaliczek założyłam:classic_cool:i czekam na pidpis Gietki żabki zbierasz?:O Warkocz Twój autograf prosze.

Nooo..chociaz jedna osoba docenia mówj wkład w naszą wielka sławę podbijemy cała Europę, potem cały Świat a potem cała Galaktykę będziemu naj jasniejsza gwiazdą na firmamencie gwiazd :classic_cool:

Gość az mnie
zemdlilo....

Kochom wszystkich bo mom duże serce KWB Ciebie tyż:classic_cool: A to nie żaba tylko misie :O

Gość az mnie
Gdy poczuję na moich spracowanych wargach sromowych pierwsze podmuchy wiosenego wietrzyku, wdrapuję się niczym zwinny gekon na dach toi-toia przy parkingu leśnym w Hajnówce i stojąc dumnie wyprostowana oferuję uciechy cielesne miejscowej kadrze Służby Ochrony Parku Białowieskiego.

Gość dosyc
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .