Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mile panie

biale malzenstwo

Polecane posty

Gość mile panie
no wlasnie... choroba zony, meza i co wtedy? Albo jesli wygasa namietnosc a pozostaje poczucie bezpieczenstwa, przywiazanie, ludzie, miejsca, rzeczy ktore lacza...

Oczywiście, że istnieje coś więcej niż seks, ale nie istnieje miłość bez seksu "na dłuższą metę"...

no jakby zachorowal to spoko ale jak jest zdrowy to po co sie katowac;p

Gość mile panie
no chociazby po to zeby cielesnosc nie zaslonila nam calego swiata.

Choroba czy wygasanie namiętności, co może dziać sie z wiekiem, na pewno nie przekreślają prawdziwego uczucia, ale w obu tych przypadkach seks mógł być wcześniej. Nie sprowadzaj seksu to aktu czysto fizycznego, on bardzo zbliża do siebie ludzi...Traktujesz seks jak coś złego...

Gość mile panie
nie, nie traktuje seksu jako cos zlego, jedynie zastanawiam sie czy milosc nie jest sprowadzana jedynie do namietnosci i seksualnosci. Czy uwazacie ze zwiazek oparty jedynie na doznaniach duchowych a nie cielesnych jest mozliwy.

Ja uważam, że nie jest, bo składamy sie również z ciała, które, jeśli jest zdrowe, kiedyś sie odezwie. Inna sprawa czy go posłuchamy...Ale nie wyobrażam sobie, że widzę mojego męża na co dzień, pragnę go, ale ponieważ nie chcę, żeby do mojego związku wkradła sie "fizyczność" to z tym walczę. Czyli co? Unikam go? Zajmuje sie pracą, domem, żeby o tym nie myśleć? To chyba nie jest dobre dla związku...Moim zdaniem trzeba wypośrodkować...podobno najbardziej trwałe sa te związki w których najpierw była przyjaźń i zauroczenie, a potem, jako dopełnienie, seks.

nie martw się miłość nie jest sprowadzana jedynie do fizyczności, dla niektórych seks jest nawet przeżyciem w większym stopniu duchowym niż fizycznym (patrz taki zwyrodnialec jak ja;p) wiec luuuuz bedzie dobrze ludzkosc bedzie istniec XD

a tak poza tym związek oparty czy tylko na fizycznych czy tylko na duchowych doznaniach jest skrajnością. a ja wierze w zloty srodek:D

to wierzmy razem hura XD jak znajdziemy trzecia osobe to bedzie juz tlok to moze zalozymy sekte zlotych srodkow, o. kurde siku mi sie chce.

Gość mile panie
mrau? jestes facetem?

jestem kobietą, a dlaczego pytasz? i wlasnie dlaczego na tym forum uwazaja, ze jestem facetem grrrr

A w jakim przedziale wiekowym sie mieścisz mrau?

dodajesz wiek na ktory sie czujesz do ilosci lat jaka masz wedlug innych ludzi dzielisz przez dwa i wychodzi ile masz lat, wiec ja nie wiem ile ja mam lat XD

Gość mile panie
pytam, bo malo egzaltacji w Twoich wypowiedziach

czyli tak z 18? plus 3, przez dwa - mam dziesięć latek i pół:D

o dziękuję, bo odbieram to jako komplement, w koncu uczucia to rola podswiadomosci milo nad nią troszke panowac:)

a tak właściwie dlaczego egzaltacje z kobietami wiążesz? ja zawsze uważałam to za domenę męską;p

Gość mile panie
kobiety mowia na okraglo, faceci wala wprost, z moich obserwacji tak wynika

Gość lipo
Ja mam wrazenie, ze moje małżeństwo przeradza się w białe. Mąz jest dla mnie oparciem w trudnych chwilach, opiekuje się mną, ma bardzo dobre serce, okazuje mi czułośc. Mamy wspólne zainteresowania, lubimy spędzać razem czas, wspólni znajomi i mnóstwo innych spraw, które nas łączą i których nie chcę zmieniać. Nie ma miedzy nami namiętności, mąż rzadko ma ochotę się kochać. Gdybym ja nie podejmowała kroków w tym kierunku, to kochalibysmy się raz do roku. Myślę, że takich "białych małrzeństw" jest więcej.

Gość moje też
zaczyna się robić białe:D