Oleńka_11 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Dziewczyny, kupowałyście meble przez internet? Warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacuzzi Napisano Czerwiec 19, 2008 ja mebli akurat nie kupowałam, ale kupowałam telewizor, zestaw kina dowego, laptopa, odkurzacz, kolczyki, ciuchy, zabawki dla dziecka i jeszcze trochę innych rzeczy. więc myślę, że tu będzie podobnie. sklepy internetowe to pewna sprawa - grunt żeby wybierać te duże, dbające o swoją markę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katii23 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Witam, ja chcialabym kupic kuchenke i lodowke poradzcie z jakich stron www. korzystac,? I jak to jest ze ja wybieram zamawiam produkt i przysylaja mi w ciagu 7 dni( place przelewem np.) a jak mi sie nie spodoba jak mi przywioza, to co wtedy? piszcie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julccia 0 Napisano Sierpień 5, 2008 ja kupowałam meble w sklepie internetowym www.meblewypoczynkowe.pl. Miła obsługa i meble ok. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal_k Napisano Marzec 31, 2011 Niedawno zmieniłem mieszkanie. Bardzo dużo rzeczy kupiłem przez internet. Lampy, obrazy, agd i rtv. Meble też. Chociaz to akurat wybierała żona. Narożnik wybraliśmy na www.meblefilex.pl. Oczywiście wcześniej obejrzeliśmy próbki materiału wierzchniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dlaciebiewszystko 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 Teraz wszystko w internecie kupisz :) meble, sprzęt rtv, ubrania :) nie ma się czego bać, sklepy mają swoje systemy i zabezpieczenia, więc jak znajdziesz coś ciekawego to po prostu kup :P Jak szukasz mebli, to możesz sobie np. na esmebel.com zajrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość almiana Napisano Kwiecień 26, 2011 bardzo dobre wspomnienia mam ze sklepu: http://lozkapietrowe.com/ - wszystko bardzo OK. łóżko piętrowe bardzo dobrze się spisuje, dzieciaki nadal je uwielbiają :) Zdecydowaliśmy się na 3 osobowe i to był strzał w 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GRAZYNA99 Napisano Czerwiec 7, 2011 Ja kupowałam niedawno na stronce hitmeble.pl też mam dobre wspomnienia , mebel fajnie wykonany cały czas cieszy oko. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emokiller 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 Zgadzam się, po drewniane meble tylko na esmebel.com, piękne meble, z kilku rodzajów drewna. Polecam szczególnie te z drewna bukowego, bardzo wytrzymałe i tańsze niż gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gontek Napisano Czerwiec 9, 2011 moge polecić sklep w którym od kilku lat kupuję meble http://www.ingaro.pl/ Jak czegoś nie jestem pewnien, zawsze dzwonię i pytam o szczegóły sprzedawcę. tak, jest to reklama ;) ale tylko dlatego że moge polecić ich w 100% Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorotto98 Napisano Czerwiec 12, 2011 Ja natomiast z własnego doświadczenia polecam ten sklep ,gdzie mało tego mozna kupic meble i wiele innych dodatków do mieszkania http://www.sklep.projektujikupuj.pl/sklep/meble.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta70 Napisano Czerwiec 20, 2011 Meble przez internet zamawiałam na takiej fajnej stronce hitmeble.pl Jestem zadowolona z tego zakupu, nie spodziewałam się ,że wszystko tak gładko pójdzie , a przy okazji zaoszczędziłam parę groszy bo w salonie nie było takich promocji jak w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kylie_Ba 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Właściwie nie ma się czego bać w kwestii kupowania mebli przez internet - trzeba tylko przed zakupem dobrze sprawdzić wybrany sklep, czy na stronie są dostępne wszystkie niezbędne dane, czy są różne sposoby wysyłki i płatności etc. Jesli tutaj wszystko gra to powinno byc ok. Tak jest m. in. w esmebel.com - z tym, że tam dostaniecie drewniane: sosnowe i bukowe meble :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meblasa Napisano Listopad 17, 2011 Zobacz http://bit.ly/meble-biurowe-meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Go$ka Napisano Grudzień 9, 2011 Polecam hitmeble.pl , zamówiłam i było warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość H-Anna Napisano Styczeń 18, 2012 Na hitmeble.pl można kupić praktycznie wszystko, do urządzania całego pokoju dali mi transport za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość resza Napisano Sierpień 27, 2012 Jasne, że warto bo jest taniej i często szybciej. Jednak trzeba uważać u kogo się kupuje. Nie każdy sprzedawca jest kompetentny. Wcześniej trzeba sprawdzić o nim opinie. Jeżeli chodzi o meble to najczęściej kupuję u http://www.urokdrewna.pl , same drewniane meble- łóżka, komody, szafy itd. Sosna lub buk, wysokiej jakości, można wybrać fronty lub kolor i są bardzo niskie ceny. Zawsze jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonora da vinci Napisano Listopad 12, 2012 ja kupiłam ostatnio w promocji meble do naszego domowego biura (mąż jest weterynarzem, ja grafikiem) i jestem bardzo zadowolona. Jak ktoś będzie szukał tanich i dobrze zrobionych mebli biurowych to polecam sklep: http://www.tanie-meble-biurowe.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2013 ja kupuje meble w agata meble, ostatnio kupilam tsam biurko. Na jakosc nie narzekam. http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/biurka/biurko-typ-80-2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zadowolony klient Napisano Czerwiec 29, 2013 Ja kupowałem kiedyś meble tu http://cur.lv/17he2 i jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Minka555 Napisano Czerwiec 30, 2013 Prawdę mówiąc nie kupowałam jeszcze mebli przez internet, ale mam zamiar zakupić takie do kuchni. Aktualnie przeglądam oferty i chyba się na któreś zdecyduję - nie wiem tylko jak to będzie z samodzielnym montażem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HejkaJestemTu 0 Napisano Luty 8, 2019 Ja kupowałam online materac z meblika i nie było problemów, dostałam solidny, dobrze zapakowany, nic nie było uszkodzone. Dokładnie z tej strony https://www.meblik.pl/materace/ ten materac. Osobiście jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zośka k Napisano Luty 10, 2019 Jasne, że tak, to nawet bardziej opłacalne, a i wybór jest zdecydowanie większy. Od kilku lat juz w ten sposób kupujemy i jak na razie problemów żadnych nie mieliśmy. Fakt jak mamy juz kupic jakiś mebel to zazwyczaj na scandicsofa.pl. To jedna z lepszych polskich marek, meble są robione ręcznie, a materiały sprowadzają z włoch i belgii. Nasz narożnik, który stoi w salonie ponad trzy lata nadal wygląda doskonale i absolutnie nie mamy zamiaru go zmieniać, ani plamki, nic kompletnie żadnego znaku uzytkowania, a dzieciaki dokazują na nim i to całkiem nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Smółka 0 Napisano Luty 13, 2019 Zdecydowanie polecam zakupy przez internet, meble też tak kupowaliśmy, kupiliśmy kanapę Madras na modernomeble.pl Meble są bardzo eleganckie maja fajne praktyczne rozwiązania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NOVA Napisano Luty 13, 2019 A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona89 Napisano Luty 13, 2019 Ja przez internet zamawiam nie tylko meble, ale również wszelkie akcesoria gastronomiczne, najczęściej ze sklepu All4Gastro.pl mam do nich duże zaufania, do tego niższe ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viola_ 0 Napisano Luty 16, 2019 Kiedyś kupiłam meblościankę, na miejscu nie mogłam znaleźć takiej, jaka mi odpowiadała. Meblościanka stoi u mnie do dziś, a minęło już prawie 10 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raki988 0 Napisano Luty 18, 2019 Jeśli sklep jest godny zaufania to jak nabradziej można zamówić przez internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janina 43 Napisano Luty 25, 2019 Zgadza się, tutaj podstawą jest tutaj wybór odpowiedniego i godnego zaufania sklepu internetowego w którym będziesz zamawiał meble, to samo dotyczy artykułów kuchennych, tutaj polecam All4Gastro.pl gdzie znajdziesz wszystko co niezbędne w niższej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agagut3213 0 Napisano Marzec 1, 2019 ja zamawiałam na stronie jokodecor.pl i było warto. cena bardzo korzystna, z transportem wszystko dobrze, mebel wykonany starannie. polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach