Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaLudaaaa

Cilest

Polecane posty

Gość MaLudaaaa

Od 8 dni biorę Cilest. Są to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Pierwszą wzięłam oczywiście w pierwszym dniu miesiączki. Niestety od tego czasu cały czas mam nabrzmiałe piersi jak przed okresem :( Bolą, są powiększone... Konkretniej po prostu nie zmalały jak zawsze na drugi dzień miesiączki. Czy wszystko wróci do normy, jak wezmę do końca pierwsze opakowanie? Bo nie uśmiecha mi się mieć takich skutków ubocznych :(

ja brałam cilest przez półtora roku i nie miałam problemu z piersiami, chociaż trochę się powiększyły, miałam za to zerowe libido i sucho w podczas seksu i po jakimś roku brania zaczęłam dostawać infekcji i nawet moja ginekolog powiedziała, że to na pewno od pigułek i teraz już nie biorę i wszystko wróciło do normy

Gość MaLudaaaa
Może ktoś jeszcze się wypowie??

ja biore celist o kilku miesiecy,ale nie mam zadnych problemow.piersi lekko sie powiekszyly:)szkoda ze tylko lekko,hehe.

Gość blackcat
Co prawda biore inne tabsy ale też przy pierwszym opakowaniu (a nawet drugim) miałam opuchniete i bolące piersi :O To później przechodzi :) a jeśli nie to trzeba zmienic tabletki :)

Gość MaLudaaaa
Dzięki za odpowiedzi ;)

Gość muszyniankaa24
ja to dopiero mialam problemy z piersiami jak odlozylam cilest- strasznie obolale, twarde i guzkowate tzn bylo mozna w nich wyczuc pare guzkow, ale na szczescie nic groznego

Brałam Cilest bardzo dlugo i w tym czasie piersi sie powiekszyly ale nie bolaly wcale. Mysleze powinnas poczekac do 3ego opakowania-ponoc tyle czasu zajmuje organizmowi przestawienie sie na sztuczne hormony-a jak nadal bedzie Cie cos bolalo i niepokoilo-pojdz na badania hormonalne i dobierzpiguly doprofilu hormonalnego.