Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

nosz sypnal uważa że ma klasę wrrrrrrrrrrr

Gość zmanierowana krytykantka
allle odzew a myslalam ze juz spicie :) ike. dla mnie sytuacja ktora opisalas nasunela takie wnioski. malo tego - poniewaz opisujesz ja na publicznym forum pozwolilam sobie przedstawic ja paru osobom z mojego otoczenia (2). obie widza to tak samo jak ja. a co do strachu lub nie. komiczne - jesli ktos nie uznaje policji i prawnego systemu panstwa to niech nie zglasza sie do tych instutucji po pomoc gdy sam jej potrzebuje. to, przyznasz jest slabosc i uznanie zwierzchnictwa.

no coz zmanierowana a czego ja się moge spodziewac po osobach z twojego otoczenia- wystarczy mi wyrobione zdanie na twój temat i wybacz ale jesli ktoś cię zaatakuje a twóch chlop jak ostatnia ciota w tym czasie bedzie dyskutowal o literaturze to ci nie zazdroszczę dla wyjaśnienia kochana- swoja przyszywaną siostre widziałam 3 razy w życiu- mieszkanie oddawala mi ciocia- tyle mam do powiedzenia

wiesz ike nie chce kusic losu ale jednak istnieja miejsca, w ktorych zagrozenie jest wieksze i takiez otoczenia. ja na przyklad balabym sie gdyby moj facet mial kontakty ze srodowsikiem akceptujacym takie zachowania, bo uwazam ze ta linia jest cienka i nie przyjmuje agumentacji, ze agresja rzadza ustalone reguly gry. balabym sie wrogow, balabym sie -WLASNIE WTEDY - o swoja rodzine. co innego gdy facet chodzi na kurs samoobrony czy inne kursy a co innego gdy ma doswiadczenie z ulicy. przeciez nie tylko tam mozna je nabyc. istnieja zgodne z prawem sposoby ktore nie ocieraja sie o polswiatek. a ze lekarze czy inni wyksztalceni sa czesci polswiatka tego nie musicie nikomu dowodzic. nie wybiela to polswiatka tylko jest to kontrak, ktory umozliwia mu funkcjonowanie. a jak juz rysujecie taka opozycje policja - jak tam ich zwiecie to naprawde jestescie tak naiwni by wierzyc ze i tu nie zdarzaja sie uklady?

aha polaola -pozdrawiam od rana o ciebie wypytuje :). myslalam ze skonalas z przepracowania ja na przyklad jeszcze pracuje

dziewczyno znowu mieszasz dwie rózne rzeczy co maja jakies tam byłe ustawki mojego meza- do przedstawionej sytuacji jakie towarzystwo? jaki połswiatek? jakie zagrożenie? wypowiadasz sie na temat o którym nie masz zielonego pojecia nie wiem jakty to sobie wyobrazasz- tłumaczy ci rzeczywistosć, komiczne i ja- że wygląda to zupelnie inaczej niż ty to sobie wyobrazasz- wiesz co to znaczy argumentacja?- wymysliłas sobie jakas tam teorię wyssana z palca i brniesz w to zaraz mi powiesz że pijemy tanie wina, mieszkamy w najgorszej dzielnicy a moi sasiedzi na górze mają burde wybacz nie wiem w jakim swiecie ty sie obracasz- ale najwyraxniej brakuje tam zdrowego rozsadku, normalnego podejscia, i wrodzonej inteligencji

ike polswiatek czesto pije najdrozsze wina. ale nie wszyscy. w tym tkwi sek. ty mylisz pojecia

nie wiem kto pije jakie wina my z meżem nie pijemy

padam pod sila tego argumentu

dziewczyno- nie wiem skąd wzielas teze ze ustawki organizuje tylko opisany przez ciebie połswiatek pijacy najdrozsze wina jak swiat swiatem w każdym kregu społeczenstwa były małe wojny poczynając od gangow biedoty, przechodzac na ustawkach zwykłych "chlopaków" z jakiejs dzielnicy na jakis tam wyrafinowanych zabawach twojego połswiatka konczac w towarzystwie mojego meza - nie pije się drogich win, nie pije się tanich win, zazwyczaj pije się wódke pod dobra zakąske lub piwko zaczynasz mieszac swiat mój ze światem komicznego i rzeczywistosci- a my nie jesteśmy swoimi projektami wiesz lepiej jak zyje ja i moj maz, jak żyje rzeczywistosc i jej facet- ok wiedz sobie co chcesz ale nic nie daje ci prawa obrazania ludzi kochana nie sztuka jest mieć dupe wysoko trzeba jeszcze nauczyć sie nią kulturalnie z wysokości srać

zaczynajac od tego jakie ksiazki i pojecia wypada znac a ktorych nie watpie wiekszosc z was nie czytala powiem ci coś pamiętam jak zaczełas mi doradzac w sprawie ubioru nie wiem co za warstwe społeczną reprezentujesz może w twoim kregu wazne jest to co wypada znac w co wypada sie ubierac co wypada czytac i jakim samochodem wypada jeździć w moim towarzystwie wypada tylko i wyłącznie byc dobrym solidnym człowiekiem zawsze gardziłam takimi ludźmi jak ty- czytajac dzial mode i ubrania zasmiewam się d ołez - to wypada, tak się ubierz taką kurrna torebke dobierz sorryyyyyyy jestem zwyczajna osoba ktora kieruje sie swoimi zasadami- nie cudzymi i nie tym co wypada co nie dobrze mi z tym najlepiej mi z tym z toba nie chce dalej dyskutować nie mam z kim i nie mam o czym

ike ja akurat uwazam, ze nie napisalam nic obrazliwego to, ze nielegalne praktyki sa patologiczne jest oczywiste, niewazne jak sa rozpowszechnione i kto w nich bierze udzial. przedrostek pat odnosi sie do zwyrodnienia chorobowego na przyklad w systemie prawnym, nie do marki win czy innych tunkow to ty raczej usilujesz obrazic moje otoczenie okreslajac je jako pozbawione intelektu, rozsadku itp. ale nie czuje sie jakos obrazona bo jest to poza granica absurdu ladne te porowania z dupa. takie wnikliwe i wlasnie swiadcza o kulturze. moze sie od ciebie czegos naucze. nie skreslaj mnie.

i solidny czlowiek bije innych w nielegalnych bojkach interesujaca definicja podobnie jak pogarda dla oczytanych piszac wypada mam na mysli nie stosunek do otoczenia bo o te rzeczy oczywiste nikt cie nie zapyta. ma na mysli istnienie w swiecie i poczucie przyzwoitosci wobec jego osiagniec. masz racje. ja twoich agumentow nie zbije bo nie mam juz do czego sie odwolywac.

kto wie...........moze kiedyś...... nie przejmuj się twoje niektóre teksty tez niespecjalnie spełniają normy dobrego wychowania problem jest ten że ja uwazam się za czlowieka szarego, normalniego i odpszczam u siebie oznaki wszelkiego zachowania szarego człowieka a ty kreujesz się na ąę i kupa ci z tego czasami wychodzi jak dla mnie dałas dziś dupy i tyle a szkoda bo miałam cię za zupełnie inną osobę- niestety zazwyczaj ten kto się kreuje pod kreacja jest nagi

czytaj ze zrozumieniem i nie przekrecaj moich słów- gdzie masz pogarde dla oczytanych?? masz coś z logika nie halo??

pas :)

Ikowska - nie szkoduj sobie tutaj i nie jęcz (chyba, ze od tego mojego klepnięcia :P ) tylko wrzucaj w podpis po tym \"nie jezdze po alkoholu\" dodatek - \"choc obracam sie w srodowisku patologicznym\" nie ma zmiluj ;) musisz nieść to brzemie za siostre!!! A Twoj mąż Ike, za akcje z nozem ... juz go lubie :D:D spoko gość :P Ale pamietaj - dobrze miec tez siekiere :D:D Robi wieksze wrazenie i prawdziwym kozakom miekną nogi na jej widok (sprawdzone :D:D ) Zmanierowana - pisalas kiedys ze nie uzywacie samochodu, tylko wszedzie przemieszczacie sie pociągami? Dobrze pamietam...? Czy tez musze zwiekszyc ilosc lecytyny w diecie? ;)

Poza tym zmanierowana - nie lekceważ szalikowcow... gwarantuje Ci, ze gdyby wybuchla wojna, to oni staliby w pierwszej linii... i to znacznie liczniej, niz ludzie pasjonujący sie niemiecką literaturą klasyczną...

nie jęcz nie jęcz kiedy ja lubię jęczeć :P zwłaszcza podczas sexu:P chociaż ze zmanierowaną sex odpada- wyobrażam sobie jak podczas tych uniesień on nagle zaczyna o literturze niemieckiej..........ja pierniczę co do siekiery myslisz że na topiku gdzie laski składały swoje zamówienia od ciebie powinnam wpisać tą nieszczęsną siekiere?? ale ostrzegam , żej wciąż robię loda bez połyku.....

\"co do strachu lub nie. komiczne - jesli ktos nie uznaje policji i prawnego systemu panstwa to niech nie zglasza sie do tych instutucji po pomoc gdy sam jej potrzebuje.\" jeszcze czytam wypowiedzi ale pozwól zmanierowana, ze skomentuję- czy zgłosić= otrzymać ta pomoc?:D NIE

no a teraz upodobania ludzi z róznych środowisk:D zmanierowana- zejdź z literackiej chmurki, którą pomykasz po swoim wyimaginowanym świecie:D nie wiesz kobieto, że najwięcej ćpunów jest wsród lekarzy, prawników, biznesmenów- aż boje się pomyśleć co wyprawiają politycy:) Każdy kto osiągnął wystarczająco duzo w życiu by nie martwić się bytem materialnym- szuka wrażeń. Czy będa to dziwki, czy ustawki, czy narkotyki, czy alkohol, czy skoki z różnych wysokości- ryzykuja bo napędza ich adrenalina, ale ryzykuja madrze bo to przeciez inteligentni ludzie;) Tak więc nie wiem w jakim ty się środowisku zmanierowana obracasz...no powiedz w jakim bo w w/w, które znam jest jak piszę;D

zesc doprawdy a ja zostawiam dyskusję za sobą zbieram potomstwo po kątach i lecę na zakonczenie roku szkolnego - to będzie pierwsze świadectwo mojego syna!!!

Dorzucę swoje: jak nie ma wojny potrzebne sa igrzyska. Mniej lub bardziej legalne. Jesli sport nie spełnia kompletnie roli igrzysk (przynajmniej dla dużej grupy osób) powstają nielegalne igrzyska. I nie jest to patologia, to normalna kolej rzeczy. \"uwazasz, ze to nie jest kwestia srodowiska, ze dzwoni sie po dwoch grabow, ktorzy przyjezdzaja ci przylac? myslisz ze kazdy ma te numery w komorce? ja nie mam. i dam glowe ze nikt z mojego otoczenia nie ma takich kontaktow\" Ja bym nie radziła dawać głowy w tym temacie, naprawdę. Ale ja sie obracam/obracałam w srodowisku patologicznym najwyraźniej, bo taki numer miałam w telefonie długo. Nie po to żeby wynajmować do lania:P. Ale klientami mojej wideoteki byli tzw afgańce. I dość często dzwonilam do nich z tekstem: Sasza rusz dupę oddaj kasety, bo klient się wścieka:D I przybiegał galopkiem:P A przecież wiedzialam, że jeżdża jako osłona konwojów oraz... są wynajmowani do róznych rzeczy. Mam pociąg do zbrodni najwyraźniej:P:D:D:D Literatura i jej czytanie. Kazdy czyta taka jaka lubi. To że przeczytałam pewne dzieła uznane za klasykę i kanon ( w większości potwornie nudne:P:P) nie czyni mnie lepszą ani nie czyni mnie gorszą to, że kocham fantastykę i na jej temat moge dyskutować godzinami. Wywyższanie się ponieważ czyta się to a nie inne.. uważam za niskie...

noooo ja bym miała problem:> ale zaraz, zaraz...mówisz, ze już nie masz?:( :D:D:D:D