Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

ale sie zaperzyłyśmy :D:D:D Same wojowniczki, jak retro nie ma, to z krytykantką walczymy :D

Gość Roma33
"nie spotkal on na przyklad rzeczywistosci, ktora nie ukrywa nacjonalizmu, homofobii i rasizmu i wypowiada sie bardzo ostro. nigdy ne widzialam, by ktos na tym tle zwrocil jej uwage." o przepraszam, zwracałam wiele razy. i wykazuję się całkowitym brakiem tolerancji wobec jej postaw:D ot, taka jestem nietolerancyjna:P

A ja i tak bardzo lubie zmanierowaną :D Podoba mi sie jej arystokratyczny ton :D i nieco oderwane od realiów (w tym przypadku) poglądy :) Poza tym, ze przestrzeganie prawa w naszym kraju, w wielu przypadkach jest po prostu niemozliwe, a wyraz obywatelskiego nieposłuszenstwa, jest prawem zwyczajowym.. Mamy mozliwosc nierespektowania niekórych ustaw... Bezwzględny obowiązek przestrzegania, mają akty wykonawcze, oraz akty stosowania prawa... Ale materii ustawowej nie zawsze nalezy przestrzegac i kazdy konstytucjonalista to powie :) Ps jestem w tym przypadku libertarianistą i uwazam, ze jesli 60 kolesi ma ochote iśćlać sie o mordach... To nikt nie prawa im tego zabraniac... podobnie jak nikt nie prawa mi zabrac przyjmownaia leków i substancji które mam ochote sobie przyjmowac o ile nie szkodze tym nikomu :) Tendencje polityków do mowienia obywatellom co mają robić i co bedzie dla nich lepsze są przerazające...

ja tam zmanierowanej nie znam więc nie mogę powiedzieć czy ją lubię czy nie- ale jej niektóre poglady sa dla mnie obce

zresztą prawo też ewoluuje :) Jeszcze nie tak bardzo dawno temu homoseksualizm był karalny. Dawniej trochę za jedzenie w piątek mięsa robiono ludziom kuku. I jeżeli ktoś chce sie pobić z drugą osobą, która też tego chce...to dla mnie niewielką jest różnicą, czy robi to dla pieniędzy i chwały(boks), czy dla przyjemności. Co prawda nie rozumiem kompletnie, jaka to przyjemność, ale cóż, lesbijek też nie rozumiem, chociaż mi nie przeszkadzają.

Doprawdy "offtopic: rzeczywistość, jak tam lodówka? " A kochaniutka nie mam sił z tym moim "łobuzem" on to najbardziej by chciał witrynę chłodniczą cocoa coli, która upatrzył na allegro bo jest inna niz wszystkie i nikt takiej nie ma. Na moje argumenty,że ciągnie to prądu jak mała elektrownia i ,że teraz się kupuje lodowki klasy A lub A+ nie rozumie. W ramach kompromisu czubek licytuje taką małą lodówke do napojów redbulla na allegro i ma ja trzyamć (boże ) w salonie i kolegom bedzie szpanował:-)Cos tam wybralismy ale jeszcze poszukam by nie przepłacić.

Gość zmanierowana krytykantka
wiesz co komiczne? zgadzam sie z tym co do narkotykow ale nie co do ustawek przerazajace jest kurwa wylacznie to, ze ludzie korzystaja z publicznej sluzby zdrowia a ja nie mam ochoty placic z moich podatkow za obity ryj kogos kto sam sie ustawil by go bic. a nie ma forsy na badania dla ludzi, ktorzy nie prowokuja losu w zaden sposob. zarzucacie mi naiwnosc a to wy myslicie naiwnie. bo cos takiego jak ustwka nie jest wyizolowane ani z systemu ekonomicznego ani prawnego ani zadnego. przypadkowy przechodzien (i zaraz oczywiscie napiszecie ze nie ma przechodniow, bo to ustalaja wczesniej) ktory stanie sie swiadkiem moze zostac zabity. tak sie w tym kraju juz zdarzylo z jakims chlopakiem po maturze iles lat temu. i nie wmawiajcie mi, ze agresja podlega wlasnym regulom albo kodeksowi homorowemu bo to smieszna argumentacja. to srodowisko jest sliskie a granica cienka.

dobre:D lodówka redbulla też mi się podoba:> ale trzymałabym ja zdecydowanie w kuchni:"D

"przerazajace jest k**wa wylacznie to"- zmanierowana a coż to za publiczny przejaw agresji- nie wstyd ci?:D publiczna slużba zdrowia?:D a co to takiego?:D bo ja za wszystko np. płacę- za zęba, za leki, za pediatrę bo na nic w tej służbie zdrowia pieniędzy nie ma...no chyba, ze masz chore serce i chcesz czekac w kolejce do kardiologa 4m-ące...powodzenia:D tymczasem wolę liczyć na siebie- tak ze zdrowego rozsądku;)

po pierwsze - nie odmienia sie "zeba" po drugie - pierdolisz. ze stac cie zeby zaplacic stowe za plombe to nic nie znaczy. placisz za leczenie - to zrzygnuj z publicznej sluzby zdrowia. juz mozna albo niedlugo bedzie mozna. ciekawe co sprzedasz kiedy na przyklad dostaniesz wylewu

zgadzasz się ze zdaniem na temat narkotyków? Yyyy..a to czasem nie powoduje zmian wymagających leczenia? I to państwowo?

zgadzasz się ze zdaniem na temat narkotyków? Yyyy..a to czasem nie powoduje zmian wymagających leczenia? I to państwowo? dlatego, ze sa zakazane i teoretycznie problemu nie ma ludzie -mieliscie kiedykolwiek logike?

zmanierowana- apeluje o kulturę wypowiedzi- tutaj dyskutują tylko ludzie na poziomie:D

publiczne bójki też są zakazane, więc tak samo teoretycznie problemu nie ma...

niczego nie sprzedam bo jestem ubezpieczona po ZĘBY nie zartuj. jakie masz ubezpiecznie?

publiczne bójki też są zakazane, więc tak samo teoretycznie problemu nie ma znowu brak logiki. wszak ja jestem za tym by udostpenic lekkie narkotyki i obciazyc leczeniem tych, ktorzy korzystaja

to może ustawki też zorganizować, niech każdy podpisuje wcześniej oświadczenie, że za wszelkie uszkodzenia, które mu się przydarzą, zapłaci z własnej kieszeni?

niech każdy płaci z wlasnej kieszeni, bo dlaczego ktos mialby płacic za to, że upadłam i ręke złamałam?

zmnierowana ma problemu ty nie wyliczysz swojego kanonu literatury ja ci podam swój kocham polską klasykę i zaczytuję się nią mimo tego że w wiekszość osób czytając lalkę, noce i dnie , chlopów i tym podobne by się zrzygali- czytm bo lubię kocham poezje- zwłasza baczyńskiego i kulki przeczytałam większość dostepnych książek dostępnych na rynku z historii powszechnej do czasów napoleońskich których nienawidzę biogrfie króli i królików szczególnym sentymentem darzę wszelką literaturę związaną z historią rewolucji francuskiej- jako że jestem wręcz pewna że w popednim życiu byłm robesspierem wszystkie książki ani z zielonego wzgórza też przeczytałam wiele obyczajowych która najlepiej wchodzą na kiblu aaa sagę o ludziach rodu naturalnie kocham nowele i komiksy wstyd? straszne to? nie czytam książek z twojego kanonu? nie czytam dzieł badaczy, psychoanalityków czy jak wy ich tam zwiecie na wszystko co ludzkie mam swoje teorie-nie podpieram się teoriami myslicieli- ale tez ich nie neguję i szanuję wstyd? straszne to? nie czytam książek z twojego kanonu? no nie czytam cokolwiek mi nie npiszesz to powiem ci szczerze , że w tej dziedzinie jestem tak wielkim ignorantem , że nawet by nie to nie wzruszyło

kyyrene podpisywac? o czym ty mowisz? i wy piszecie, ze to ja nie znam realiow? z pewnoscia ich nie znam ale mam wyobraznie. nota bene -rozmawialam przed chwila z moim facetem, ktory nie posiadal sie ze zdumienia, ze na tem temat mozna dyskutowac powiedzial "przeciez wszyscy wiedza, ze te ustawki to margines spoleczny i nie znam nikogo kto by myslal inaczej. to oczywiste" wiec przyjmijcie do wiadomosci, ze tacy ludzie istnieja nie wykreowani. moze z waszego punktu widzenia to wlasnie to jest margines koncze bo mam prace i nie mam jus sily dowodzic rzeczy oczywistych, wasze argumenty nie sa dla mnie przekonywujace.

NO TO PATRZECIE TERAZ "zmanierowana krytykantka ike to jest przerazajace ze nie widzisz w tym niczego zlego nie wiem czy to jest kwestia mentalnosci czy srodowiska ja wyroslam w takim otoczeniu, ze nawet wdanie sie w psykowke w supermarkecie przy kasie wydaje mi sie duuzo ponizej mojej godnosci i poziomu. i czuje niesmak tydzien jesli dam sie sprowokowac" I DALEJ 'wiesz co komiczne? zgadzam sie z tym co do narkotykow ale nie co do ustawek przerazajace jest k**wa wylacznie to, ze ludzie korzystaja z publicznej sluzby zdrowia a ja nie mam ochoty placic z moich podatkow za obity ryj kogos kto sam sie ustawil by go bic. a nie ma forsy na badania dla ludzi, ktorzy nie prowokuja losu w zaden sposob." UUUU DAMA Z TAKIM SŁOWNICTTWEM??

UUUU DAMA Z TAKIM SŁOWNICTTWEM?? rzeczy trzeba nazywac adekwatnie ike-lalka? omawiamy lektury ze szkoly podstawowej, czy ciagle czytasz to samo?

przepraszam cię krytykantko tak masz rację skoro twój facet tak mówi to znaczy że tak jest oddaję ci honor niestety dzieł twojego faceta też nie czytłam to nie wiem- wstyd mi - rozumiem, że taką wyrocznię powinno się miec w kanonie lektur