Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jodinka

Tarczyca, TSH jakie powinno byc przed ciążą ?????????

Polecane posty

Gość Jodinka

Bardzo prosze doswiadczone kobietki aby wypowiedzialy sie o tsh tzn ja sie staram o dziecko i zrobilam badania tarczycy i ft3 i ft4 mam w normie natomiast tsh mam 2,0 a norma to 0,30-5,0 i wyczytalam gdzies ze to 2 jest za duzo ze przez to moge miec problemy ???? w koncu jest w normie wiec po co mam obnizac ????

ja mam niedoczynnosc tarczycy... normalne tsh wynosi u mnie w okolicach 8... jakos nie mialam problemow z zajsciem w ciaze ani jedna ani druga... hormony przyjmowalam tylko w trakcie ciazy zeby dziecku krzywdy nie zrobic a przed ciazami nie bralam nic bo mi zawsze jakos nie po drodze do endokrynologa bylo a czulam sie dobrze...

Gość laborantka
2 to jest norma i na pewno nie musisz obniżać poziomu. To nie może być przyczyną Twoich problemów. Powodzenia.

Gość marzenia do spełnienia
Asia- nie miałaś problemów z zajściem? Pisze, bo robiłam wyniki i mam powyżej 10. Lekarz stwierdził, zeby odstawić starania aż wynik spadnie, przepisał leki. Ty coś bierzesz teraz?

Gość rbvertbertb
ja mialam powyzej 5 i od razu leki teraz mam 1.43 i to bardzo dobry wynik jesli chodzi o starania TRZEBA BRAC LEKI HNA ZBICIE POZIOMU TSH BO ALBO DZIECKO BEDZIE CHORE ALBO NIE DONOSICIE ALBO W OGOLE BEDZIE PROBLEM Z ZAJSCIEM!!!