Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Dla rozluźnienia atmosfery - wypadki na ślubach

Polecane posty

to ja wam napisze świadkiem jakiej sytuacji byłam na ślubie kuzyna otóż koleżanka Panny Młodej przyszła w swojej sukni ślubnej w kolorze ecru z trenem, odpuściła sobie jedynie welon i wiązanke, wraz z mężem zachowywali się jakby to było ich wesele, a owa druga PM wepchała się to łapania welonu :O żenada poprostu

madzia zobaczyłam teraz ten filmik z babcią, oszczędź nas proszę, pora obiadu się zbliża ;)

ja ostrzeżenia nie widziałam akurat jadłam ogórki małosolne i przez ciebie teraz może mi zostać uraz ;)

Gość fafarafaa
gawi zakisiła ogóra ;PPP

cześć sękata, kontrowersyjna koleżanko, śmiejąca się z nieszczęść innych ;)

hehehe oberwało się nam wczoraj za te hihy z wypadków;0 jak masz cos ciekawego wrzuć linka:)

ajtam, bez przesady :P tym mdlejącym myślę, że nic oprócz siniaka na czole nic się nie stało, byli to młodzi a nie stare babcie, które mogly mieć zawał czy coś, ja nie raz mdlałam w Kosciele i jakoś tragedii z tego nie robiłam :P z brkau swiezego powietrza jak sie zrobi to chyba jest to do prezycia :) niektore dziewczyny naprawde starsznie powaznie podhodza do wszytskiego, ja tu na forum i w zyciu staram sie patrzec na rozne sprawy z teog bardziej pozytywnego punktu widzenia :) jak bede miec cos smisznego jeszcze, to wrzuce :P

Gość ukhmmmm
Niezle niezle...szkoda że w pracy nie moge się głośno śmiac ;-))

Gość fafarafaa
Haa! Ja większość tych filmików z wpadkami ślubnymi już wcześniej widziałam, no oprócz tego z wieczoru (staro)panieńskiego hehehe Za to widziałam dwa inne, pierwszy: jak koleś chodził po sali z wackiem w ręku, pstrykał na niego bitą śmietaną, a laski to ochoczo zlizywały, dla mnie masakra... i drugi jeszcze bardziej hardcorowy: koleś na stole w barze posuwa przyszłą pannę młodą, a koleżanki klaszczą i kibicują - to dopiero miazga! Oczywiście linków nie zapisałam ;) Ale to były wieczory panieńskie z usa...

i potem się dziwić że facet dostaje białej gorączki na myśl o panieńskim wieczorze;)

Gość fafarafaa
No, mój widział to z bitą śmietaną i absolutnie zabronił mi wszelkich facetów na wieczorze ;p Zresztą i tak bym nie chciała ;) dla mnie to oblechowe...