Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysimplelifee

IL ECZASU TO SIE POWINNO ROBIC?

Polecane posty

Gość mysimplelifee

Własnie robie paste cukrową i dałam 1/2 szklanki cukru 1/2 sokuu z cytryny 1/2 szklanki cukru i postawiłam na ogien zrobiło sie karmelowa woda i tak trzymałam na ogniu 10 minut robiły ise takie białe bomble ale masa nie twardniała wiec wyłaczyłam wlałam do nazynia i mam pytanie czy ja cos zle zrobiłam? powinna dalje gotowac? kiedy to stwardnieje przy gotowaniu czy studzeniu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mysimplelifee
nikt nie wie co zle zrobiłam?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość waclawa20
musisz piardnac 3 razy, zesrac sie na patelnie i bedize git

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość energy star
to ma sie zrobic karmelowe, a stwardnieje jak wystygnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×