Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła córka

Obraz ojca w umysle a wybór partnerów i problemy w związach

Polecane posty

Gość zła córka

Moim zdaniem jest cholernie duża zależność. Do tej pory nienawidze facetów w garniturach, typu przedsiębiorcy :o W ogole jestem złosliwa w stosunku do facetów, czasami aż za bardzo :o Długo mozna by pisac. A jak to jest u Was?

Gość prawie 20latka
u mnie jest tak, że mam za pozytywny wzorzec:P i dlatego tak wysoko ustawiam poprzeczkę... Tata zawsze dobrze ubrany, wykształcony, kierownicze stanowisko itp. A poza tym ja jestem typem 'córeczki tatusia'. Gorzej jak ktos ma niegatywny obraz ojca...

Gość maxfrutti
Ja przez mojego ojca nie ufam facetom. Wiem, ze kazdy predzej czy pozniej zdradzi, a jak nie, to przynajmniej bedzie tego pragnal...

Gość mój ojciec nie zdradził ani ra
razu ale on jest jedynym poorzadnym facetem, jakiego znam

Gość co ma piernik do wiatraka
mój ojciec był niski drobnej budowy i szczupły, bardzo nerwowy, miał kierownicze odpowiedzialne stanowisko i czasem w związku z tym nadużywał alkoholu.... ....a mnie zawsze podobali się wysocy, blondyni- stanowisko nie miało znaczenia - raczej podziwiałam zawsze, zaradność życiową a i do alkoholu też nie mam jakiejś specjalnej awersji

ja tez jestem coreczka tatusia, a moj partner jest do mojego taty bardzo podobny- w zachowaniu i z wygladu.. w sumie kazdy z moich facetow w jakims przypomina mojego ojca. i dobrze, moj tata to fajny facet :)

Gość po prostu zwykła dziewczyna
ja też jestem córeczką tatusia. każdy z moich 24 partnerów seksualnych miał coś z taty