Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojojoojojjj

jak myślicie mogę poprosić mojego instruktora o nr kom ??

Polecane posty

Gość ojojojojojoojojjj

Czy raczej nie wypada babeczce pytać o komórkę? ;] tylko bez komentarzy,że się napaliłam na instruktora.. :o

Gość ejbisi
Prawa jazdy? przeciez powinnas miec jego nr w razie gdybys np musiala odwolac jazde. Ale nie licz na wielka milosc... oni maja babek na pęczki.

Gość ojojojojojoojojjj
nie mam jego kom bo na jazdy umawiam się przez biuro a nie bezpośrednio u niego nie licze na wielką miłość :D po prostu fajny byłby z niego znajomy a jazdy mi sie koncza;]

Gość ojojojojojoojojjj
szczerze to nie chce by sobie coś pomyślał ,że ja lece na niego itp :o bo tak nie jest i on mi się nawet nie podoba ale chciałabym mieć z nim kontakt ;P

Gość ejbisi
no to popros, on nie pomysli nic złego, co najwyzej mu tym schlebisz ;)

Gość ojojojojojoojojjj
tylko wiecie ja ogólnie jestem bardzo rozrywkowa towarzyska ale jeżeli chodzi o to to jestem troche nieśmiała i mi chyba przez gardło nie przejdzie ... żebym miała poprosić o komórkę - boję się,że mi powie NIE ;P chociaż wydaje mi się że mnie lubi ;)

Gość ojojojojojoojojjj
oo dobry pomysl z tym egzaminem :) na prawe fajny facet z niego i nie lece na niego tylko fajnie by było mieć kontakt jakiś potem itp eh musze się przełamać :P chcialam zapytać czy ma nasza-klasa i czy mnie tam znajdzie, hahaha wiem wiem głupie ...

Gość ghweoesrge
eehehehe:D nie pytaj o nasza klase.... wiesz jak to sie mowi " glupi, glupszy, nasza klasa ;)

Gość ojojojojojoojojjj
gino uwierz:P on mi się nawet nie podoba ale jest fajny z charakteru .. a ja jestem pół roku po rozstaniu z kolesiem po 5 latach związku ..;/ i potraciłam wszystkich znajomych itp, zamknęłam się w domu na 4 spusty :o i chciałabym mieć z nim kontakt, jako znajomi itp, tylko boje się poprosić o ta komórkę .bo hmm on może sobie pomyśleć,że na niego lece :o albo cos chce i mnie wyśmieje.. pfffff a ja bym ot tak chciała i troche cieżko mi sie przełamać. a jutro mam z nim ostatnią jazde bo potem z innym.

Gość ojojojojojoojojjj
no racja troche wiocha z tą naszą klasą :]

no to wez ten numer,ale nie przelewaj calej frustracji po rozstaniu z tamtym na niego :O;)

Gość ojojojojojoojojjj
No co ty nie mam zamiaru ;p o tamtym już zapomniałam ale chce poznać nowych znajomych ;) ale czy on mnie nie wyśmieje?! :o dodam,ze nie jestem jakimś kaszalotem itp:P

Gość djfhdjfj
Zapytaj czy w przyszłości mogłabyć liczyc na jakąs podpowiedź w trudnej sytuacji jako kierowca, na pewno się zgodzi. Wtedy poprosisz o jakiś kontakt. I po sprawie.

Gość ojojojojojoojojjj
djfhdjfj genialne ;) dzięki :P

Gość __typowy facet
nic z tego babki:P gosciu i tak se pomysli ze lecisz na niego:D:P:P:P

Gość ojojojojojoojojjj
ale ja nie chce by tak pomyślał do cholerki ;D chce mieć go za kumpla :P i tyle :P i dlatego się boje zapytac ;] :/