Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tartuffek

biedni nauczyciele

Polecane posty

Gość tartuffek

zaczyna sie dla nich czas wytezonej pracy

Gość zaqwerty
jesteście załośni

Gość zaqwerty
żal wam dupę ściska? trzeba było się uczyć :P

Gość zaqwerty
no to o co Wam chodzi? Skoro uwazacie, ze zarabiają grosze (nie zaprzeczam) to co- załujecie im miesiaca wolnego? Tak tak kochani, nauczyciel w ciągu jednego miesiaca wakacji pracuje, o czym oczywiscie nie macie zielonego pojęcia:)

\"Nie umiesz pracować ? zostań nauczycielem. Nie umiesz uczyć? zostań nauczycielem w-fu\" :D Nauczyciele nie zarabiają duzo ale nie pracują na cały etat. Kiedy chcę się umówić na rozmowe z nauczycielką o godz. 16( bo ja niestety jak większośc pracuję 8 h dziennie :P ) to ma wielki problem, żeby się spotkać :P Wszystkie soboty wolne,ferie zimowe i na każde święta kilka dni , miesiąc wolnego w wakacje...( chyba mają grubo ponad 26 dni urlopu, które przysługują reszcie społeczeństwa ). Kredyty nauczycielskie...słyszeliscie o tym? :P Nie warto im dawać podwyżek,lepiej zafundowac bezpłatne kursy i szkolenia, żeby głąby moich dzieci nie uczyły ( i nie mówcie mi,że to sa ludzie z wyższym wykształceniem, bo to o niczym nie świadczy :P )

Mówcie co chcecie ale taka prawda że nauczycielami zostaja ci którym nic innego nie wychodzi. Przykład moje dwie koleżanki, jedna w podstawówce same 2 i 3, przez LO ledwo przebrnęła kilka razy zagrożona ale nauczyciele się litowali i przepuszczali, teraz wielka pani nauczyciel :o druga koleżanka ze studiów, dostała się na Politechnikę z konkursu świadectw, na studiach i wcześniej same 5, zrobiła sobie kurs nauczycielski żeby mieć jakieś dodatkową możliwość zarobku, dodatkowe kwalifikacje ale bycie nauczycielem dla takich osób to porażka zawodowa więc teraz pracuje jako główna księgowa :)

Gość mają to na co zaslugują
i kropka.

Gość trzeba bylo sie uczyc
i isc uczyc do szkoly. kto wam bronil? ale pewnie lepiej brac forse za grzanie dupska w biurze i siedzenie w necie w godzinach pracy i wieszac psy na innych. hipokryci pieprzeni

ja znam takich ktorzy studnia na panstwoych uczelniach pokonczyli z piatka w dyplomie wiec twoja teoria jest co najmniej naciagana

Gość ta pani jest bardza madra
trzeba bylo sie uczyc- chyba sama jestes nauczycielka bo tak bronisz tych obiboków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak jestem. po pierwszym roku nauczania. skonczylam filologie angielska na uczelni panstwowej. w LO nie mialam problemow z nauka. i nie wiem czy w zawodzie zostane ale po pierwszym roku pracy powiem tylko ze z mojej perspektywy to wszystko wyglada troche inaczej. czasu nie mialam wogole bo zeby godnie zyc pracowalam popoludniami i w weekendy. wiec o czym mi tu pierdolisz? ty sobie konczysz prace o 15 wracasz do domu i ja zostawiasz za drzwiami. ja wracam o 18-20 i siadam do roboty. ale jestes zbyt ograniczona i owladnieta swoja nienawiscia do nauczycieli zeby wogole wziac moje argumenty pod uwage. dyskusja z toba jest wiec jalowa ps. ciekawe czemu nienawidzisz tak belfrow? pewnie dlatego ze ledwo sie przeczolgalas przez etapy edukacji :( a prace zalatwiono ci przez znajomosci . masz powod do dumy :classic_cool:

Gość ta pani jest bardza madra
jestes tak bardzo wyksztalcona i uzywasz takiego slowa jak "pierdolisz"? no bardzo ladnie, widac ze jestes bardzo wyksztalcona:O skoro tak ci zle w tym zawodzie to dlaczego nie zmienisz?! widocznie taka "madra" jestes ze nigdzie cie nie chca i wyzywasz sie na forum!

Gość ergwegrere
sory, to ze mają teraz 2 mies wolnego - ok , przy porównaniuz 26 dniami urlopu - dużo ale weź pd uwagę, ze masz urlop tylko w wakacje, a jak chcesz coś załatwoć czy coś to juz dupa

co ma piernik do wiatraka? brak argumentow to sie czepiasz slowek? tak jestm po studiach i uzywam brzydkich slow. nie ja pierwsza i nie ostatnia

Gość ergwegrere
jaki kredyt nauczycielski?? w kazdej firmie możesz złożyć wniosek o pożyczkę /zapmogę - ale wcale jej nei musisz dostać, w szkole też nie

ja nie mowie ze to nie jest super miec wakacje. bo jest. ale nie bite 3 miesiace. wolna bede dopiero 30 czerwca bo sa jeszcze rady i inne pierdoly. a wracam do szkoly w poowie sierpnia. wiec to 1.5 mca

nie napisalam ze mi zle. tylko ze sa rzeczy o ktorych tacy jak ty nie maja pojecia. a kazda praca ma plusy i minusy

Gość to chyba pracujesz na dwoch
etatach. To Ty pierdzielisz!!!!! Nie wiecie co to praca. Ja pracuję na 1 etacie. a tak naprawde od 8 do 17-18 codziennie. czasami siedze w pracy do 24. Po pracy tez musze ciagle sie szkolic zeby nie wypasc z obiegu. Urlop 2 tyg w ciagu roku. I wcale nie mam kokosów.

wyzywac to ty sie wyzywasz. mieszasz z blotem ludzi nie majac do tego zadnych podstaw

Co zescie sie tak uczepili tych nauczycieli? Maja wolne w wakacje, no i fajnie, zazdroscicie czy co?

jak chcecie cos załatwic to idziecie na zwolnienie. Mam kolezanki nauczycielki i wiem jak sa "zapracowane".

no wlasnie! ja gowno wiem o waszej pracy a wy gowno o mojej!!! z mojej perspektywy (laika) praca w biurze wyglada tak jak to opisalam. krzywdzi was ta opinia nie? tak samo jak wasza krzywdzi mnie

zazdroszcze? owszem bo utzrymujemy te łajzy a jeszcze domagaja sie wczesniejszych emerytur.

wy utrzymujecie te lajzy a ja utrzymuje biurwy co siedza w ciagu pracy na kafeterii

mam sporo znajomych nauczycieli. Nikt sie nie przepracowuje!!!!!!!!!!!

Nie oszukujmy sie, zawod nauczyciela jest odpowiedzialny i kiepsko platny. Sama moglam zostac nauczycielka po studiach, ale po praktykach w szkole mi sie odechcialo.

Gość ditrevi
Zapominaja chyba, ze nauczyciele maja zero wolnego podczas roku, nie biora zadnych urlopow, do tego wracaja do szkoly po koniec sierpnia, wiec maja tyle samo wolnego. Chcecie tak malo zarabiac i miec wakacje wolne? Prosze bardzo, szkoly stoja otworem:D

Gość ditrevi
nie wspominajac o uzeraniu sie z debilami..