Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tartuffek

biedni nauczyciele

Polecane posty

Gość pracujący 8 godzin

Tak Wam (nauczycielom) źle - zmieńcie zawód i pracujcie jak inni 8 godzin dziennie,a nie 3 (pensum 18 godzin tygodniowo), albo przynajmniej siedźcie 8 godzin w szkole tak jak inni pracują a nie po 3-4 godzinach do domku. Za tyle pracy to 2000 to 1000 za dużo

Gość Grfvbbn

Popieram strajk nauczycieli, są wykształconymi ludżmi i mają odpowiedzialna pracę a zarabiają grosze.  CI którzy mają złe wspomnienia o szkole będą krytykować nauczycieli ale ja wiem jak ciężka jest to praca. Nauczyciele mają prawo do godziwego wynagrodzeni. Trzymajcie się i pamiętajcie są osoby które was wspierają i trzymają kciuki za powodzenie strajku.

Gość zivy
Dnia 3.03.2019 o 20:17, Gość pracujący 8 godzin napisał:

Tak Wam (nauczycielom) źle - zmieńcie zawód i pracujcie jak inni 8 godzin dziennie,a nie 3 (pensum 18 godzin tygodniowo), albo przynajmniej siedźcie 8 godzin w szkole tak jak inni pracują a nie po 3-4 godzinach do domku. Za tyle pracy to 2000 to 1000 za dużo

Witam-popieram 8 godzinny dzień pracy ( w miesiącu 180 godzin ,karty zegarowe)mają gabinety tam mogą pisać konspekty, poprawiać klasówki itp. Co robią nauczyciele wf ???? tylko 3 godziny dziennie -18 tygodniowo to nawet nie 1/2 hutnika  czy górnika i innych zawodów.Moja żona była nauczycielem(PRZEDSZKOLANKĄ) 25 godzin tygodniowo ,czasami jak rodzic nie odebrał na czas i dłużej w domu pisała konspekty ,robiła laurki na dzień matki,babci itp  emerytura  po 30 latach 1500 zł.

Zawód jest ciężki i wymaga wiedzy,cierpliwości i zamiłowania. Pozdrawiam NAUCZYCIELI .jest link z zarobkami

Gość zivy

Witam-popieram 8 godzinny dzień pracy ( w miesiącu 180 godzin ,karty zegarowe)mają gabinety tam mogą pisać konspekty, poprawiać klasówki itp. Co robią nauczyciele wf ???? tylko 3 godziny dziennie -18 tygodniowo to nawet nie 1/2 hutnika  czy górnika i innych zawodów.Moja żona była nauczycielem(PRZEDSZKOLANKĄ) 25 godzin tygodniowo ,czasami jak rodzic nie odebrał na czas i dłużej w domu pisała konspekty ,robiła laurki na dzień matki,babci itp  emerytura  po 30 latach 1500 zł.

Zawód jest ciężki i wymaga wiedzy,cierpliwości i zamiłowania. Pozdrawiam NAUCZYCIELI .jest link z zarobkami

https://polskatimes.pl/ile-zarabiaja-nauczyciele-w-2018-r-realne-zarobki-nauczycieli-sprawdzilismy-prawdziwe-pensje-nauczycielskie/ga/13569382/zd/31659808#strefa-biznesu