Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ja go kocham nalej

Jestem głupia wróciłam do faceta ktory chciał byc ze mna tylko dla sexu

Polecane posty

Zerwalam z nim bo spotykalam sie z nim on tylko chcial sexu nie chcial na stale sie zwiazac wiec zerwalam ale po mcu wrocilam ..kurcze chyba sie zabije po co ja sie tak nie szanuje ..chce byc tylko kochana

Gość ja tez tak zrobbiłam
on zadzwonił dzis i chciał przyjsc wiadomo pewno na sex to anglik ale mu odmowiłam chociaz troche chciałabym zeby przyszedł bo czuje sie samotna ale on sie nie chce wiazac na duzej bo mi to powiedział

ja sie po mcu spotkalam na piwie i powiedzialam ze juz nas sex nie bedzie laczyc ,myslalam ze spokczy sie a on znow do mnie udzerza i chce sie spotykac ale wiem ze chce sexu a ja sie boje ze nie obronie sie przed tym uczuciem bo chyba go kocham

ale on cie zaprosił na to piwo on sie odezwał pierwszy czy ty sie do niego pierwsza odezwałas?

Gość smutny ony
baby to chuje z cyckami.. 🖐️ :(

on mnie zaprosil i juz za 2 dni chce sie ponownie spotkac

to moze sie spotkaj znowu gdzies na miescie z nim nie pozwol na razie na sex to zobaczysz czy dalej bedzie sie chciał spotykac czy odpusci jak odpusci to chciał znowu tylko sexu i nic wiecej i sie przekonasz całkowicie o co mu chodzi

Gość jesteście głupie

z moim anglikiem to jest tak ze z tego co zrozumiałam to on mi powiedział ze nie chce sie wiazac z nikim na stałe bo on nie moze miec dzieci i nie bedzie zakładał rodziny a powiedział to wtedy jak chodziło za zabezpieczenie to powiedzial ze nie boj sie bo nie zajdziesz w ciaze bo jestem niepłodny nie wiem czy on zmysla czy to jednak prawda po tym jak to powiedział to mnie zamurowało i powiedziałam ze chodzmy na spacer i szlismy tak w milczeniu ale fakt faktem ze spotykał sie ze mna dla sexu

no nie uwolnisz sie:(przerabialam to :( i nie licz , ze on cie po tym seksie pokocha :O

ale wiesz ja nie chce sie juz z nim spotkac wiecej bo wiem ze znow wpadne i nie wyjde z tego chorego ukladu gdzie tylko on bedzie mial satysfakcje

no to bedzie takie miotanie, powiesz "dosyc", a on sie znow odezwie w najmniej oczekiwanym momencie ja sie juz uwolnilam,ale wiesz ile to trwalo... dwa lata z jego udzialem... ponad 4 lata nim minal jakis dzien,w ktorym o nim nie myslalam... no ale musialam wyjechac za granice,zeby to przerwac :(

wiem wiem ..ale mam nadzieje ze moze cos jednak sie zmieni i moze jak ja zrobie sie taka oschla to moze hmmm.pisze takie tteksty w smsach ze odczytuje to teraz inaczej ale moze to jego gra

u mnie tez byla chwila ,ze wydawalo sie ,ze sie zmienil zakonczylam to,a on po jakims czasie znowu sie odezwal, ze sie zmienil,zebym dala mu szanse w koncu sie spotkalismy, moze to moja wina,nie wykorzystalam tego,ale wszystko wrocilo po staremu

Gość ofe rma
no ale chociaż będziesz miała przyjemność z seksu, tym się ciesz.

Gość ej no to tak
za kazdym razem umawiaj sie z nim poza domem, w miejscach publicznych bo jesli faecetowi chodzi tylko o dymanie po 3 razie sobie odpusci, a jesli faktycznei tylko tak mowi ale mysli inaczej to nei bedzie mila nic przeciwko byleby cie tylko spotkac i cie zbaczyc zrob tak, mowie ci, ty bedziesz zadowolona bo go zobaczysz a nei bedziesz sie czula podle i on jelsi faktycznei cie wiecej niz lubi jelsi chodzi o samo hu ha to bedziesz miala klarowna sytuacje i odechce ci sie go szybciej niz myslisz. uwierz mi bo sprawdzilam tak jedenego faceta, ponad rok tak juz za mna lazi:-)