miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Masz 75B Chętnie Ci pokażę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie masz szans by zakłócić nasze uczucia! Musisz używać filtru spf 50 na twarz, bo strasznie poczerwieniałeś od słońca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Teraz to dopiero wzbudziłeś moje podejrzenia Jakie niby podejrzenia? W najmniej odpowiednim momencie przypominasz sobie, że ciągle kochasz męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Już o tym pisałem. Skup się, Brum. Słońce mi świeci prosto w ekran. Napisz jeszcze raz - tak czy nie. To dla mnie ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Musisz używać filtru spf 50 na twarz, bo strasznie poczerwieniałeś od słońca. Pokraka od zawsze podnosi mi ciśnienie. Nazywa mnie swoim apaczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Czy przybywa Ci wszędzie? To popularny trend na forum, wiec możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Słońce mi świeci prosto w ekran. Napisz jeszcze raz - tak czy nie. To dla mnie ważne. Jestem wierny w uczuciach, więc to nie ma najmniejszego znaczenia co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, miramar napisał: Chętnie Ci pokażę. Stopki pokaż 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To popularny trend na forum, wiec możliwe. Mierzę od kości ogonowej a czasami od łopatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: Chętnie Ci pokażę. Czy Ty myślisz, że ja cycków nie widziałem?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: To jedno z najczęstszych zdań jakie Andrzej czyta. Mam doświadczenie w jego stukaniu na telefonie. To chyba dobrze, czy nie dobrze? Dla niego Dobrze dla tych wszystko łkających i odtrąconych niewiast fatalnie nie? Dobrze kombinuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, miramar napisał: To spoko. U nich milimetr to u nas trzy. Albo pół. Już sama nie wiem. Ja też nie wiem, ale nie martwi mnie to ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Pokraka od zawsze podnosi mi ciśnienie. Nazywa mnie swoim apaczem A dlaczego? Jak idziecie na spacer to ciągle wykrzykujesz "a pacz tam!"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Miaina napisał: Mówią że uszy, nos i stopy rosną całe życie. Jeśli to prawda to mój nos na starość będzie potrzebował rusztowania Długi nos to by mi akurat przeszkadzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czy Ty myślisz, że ja cycków nie widziałem?! Jest taka hipoteza w związku z twoimi problemami z rozpinaniem staników 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Jakie niby podejrzenia? W najmniej odpowiednim momencie przypominasz sobie, że ciągle kochasz męża I tu się mylisz bo ja o tym pamiętam cały czas. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Długi nos to by mi akurat przeszkadzał Co poczniesz ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To chyba dobrze, czy nie dobrze? Dla niego Dobrze dla tych wszystko łkających i odtrąconych niewiast fatalnie nie? Dobrze kombinuje? Trochę człowiek pocierpi, ale wie że karuzela starych kobiet wchodzących na fora jest coraz mniejsza więc nie tak dużo czasu minie i znów miłość odżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Jest taka hipoteza w związku z twoimi problemami z rozpinaniem staników Zawsze wtedy muszę budować nastrój od początku. To tylko kwestia czasu, bo akurat w tej klocki jestem dobry, wyłączając rozpinanie biustonoszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Pokraka od zawsze podnosi mi ciśnienie. Nazywa mnie swoim apaczem Ja podnoszę ciśnienie? Jestem uosobieniem spokojności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: I tu się mylisz bo ja o tym pamiętam cały czas. Ale artykułujesz w najmniej odpowiednim momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ja podnoszę ciśnienie? Jestem uosobieniem spokojności Jasne! To tak jakbyś napisała, że jesteś stara, brzydka i głupia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Trochę człowiek pocierpi, ale wie że karuzela starych kobiet wchodzących na fora jest coraz mniejsza więc nie tak dużo czasu minie i znów miłość odżyje To zalecasz cierpliwie czekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Trochę człowiek pocierpi, ale wie że karuzela starych kobiet wchodzących na fora jest coraz mniejsza więc nie tak dużo czasu minie i znów miłość odżyje Niezłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ale artykułujesz w najmniej odpowiednim momencie Bo wyczucie czasu to niezwykły dar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Pokraka napisał: To popularny trend na forum, wiec możliwe. Dwa centymetry to całkiem niezłe osiągnięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Jasne! To tak jakbyś napisała, że jesteś stara, brzydka i głupia Czyli święta prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Bo wyczucie czasu to niezwykły dar. Wiem. Zawsze odbywa się to między ostatnim guzikiem bluzki i tym nieszczęsnym stanikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Miecz napisał: Jestem wierny w uczuciach, więc to nie ma najmniejszego znaczenia co i jak. Ale Ty raz mówisz tak a raz inaczej. Ja nie wiem. Lubię, nie lubię... I cała jestem w nerwach! Na dodatek widzę co piszesz do innych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Czyli święta prawda. Tutaj jest tylko jedna specjalistka od chwalipostów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach