Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtr

Ide spac ale najpierw zaspiewajcie mi kolysanke i zyczcie dobrej nocy .

Polecane posty

Gość trtr
o, nieeee... pseudo mi podebrałeś/podebrałaś masz przytulaski za to!

Gość lalalalallalallalala
Służyłem u pana przez 1 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi przepiórkę za to 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 2 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał kurę za to A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 3 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi koguta za to A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 4 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał kaczkę za to A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 5 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi gąsiątko za to A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 6 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał prosię za to A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 7 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał cielę za to A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 8 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi jamnika za to A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 9 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał wołu za to A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 10 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał pole za to A to pole ja (pińkole) A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 11 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał córkę za to A ta córka jak to córka z przodu dziurka z tyłu dziurka A to pole ja (pińkole) A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 12 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał żonę za to A ta żona zarażona A ta córka jak to córka z przodu dziurka z tyłu dziurka A to pole ja (pińkole) A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała

Gość trtr
Nic nikomu nie podbieralem , pierwsze litery z brzegu wzialem , mialem robic projekt ale to jest juz 3 taka noc z rzedu , poloze spac sie o 4 a o 6 i tak sie budze , mialem robic dluzej ale o czy mi sie same zamykaja , wiec pojde spac teraz a wstane o 5 i bede dalej konczyl