Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

Pilnujcie swoich dzieci! Makabra!

Polecane posty

Gość hjyjtyjj
A wiecie co w tym najśmieszniejsze? że taka sama historia była już na kafe już kilka miesięcy temu :D

Gość bo to zwyczajne
miejskie legendy, tak jak dawniej z czarnymi wołgami:P

Gość no wlasnie ktory to juz topik
z tej serii?

Gość fergie freddie
i porywacze zadali sobie tyle trudu, żeby podrzucić to dziecko z powrotem ,ryzykując że zostaną zauważeni/schwytani? Dobrzy jacyś, tylko nereczkę potrzebowali, resztę grzecznie oddali. Bujda na resorach, jak mawiało się u nas w przedszkolu.

Gość wychodzi na to
że chyba to spotkalo setki tysiecy polskich dzieci bo kazdy kogos zna kto zna kogos kto slyszla jak to gdzies porwano dizecko:P:P:P:P

Ja już też słyszałam o takich przypadkach w Polsce, niestety zdarza sie to coraz cześciej:( Zblliża sie okres przedświateczny rodzice zaganiani, w supermarketach tłumy ludzi, Wiec oczy musimy miec na około głowy, nie zostawiac dziecka na sekunde samego

Gość ytyrybn
A moja sąsiadka to ma znajomą która uparcie twierdzi że dzieci z jej osiedla porywają regularnie kosmici. Strzeżcie się wszelkie matki ;) To się nazywa nuda i plotkarstwo droga autorko ;)

Gość tak tak zdarza sie to nalogowo
szkoda tylko ze ani w tv, ani w prasie o tym nie mozna przeczytac a jedynie usłyszec od zyczliwej pani Kazi czy Jadzi, ktore wszystko wiedzą.:classic_cool:

Gość Prawie Centrum Polski
To i ja dodam .........kilka miesięcy temu w moim mieście,w bardzo znanym centrum handlowym zaginęło 4 dzieci.Po kilkudziesięciu minutach dzieciaki odnaleziono zamknięte w ubikacji dla inwalidów.Dzieci było ogolone na łyso i naszprycowane narkotykami......nie śmiejcie się.Wśród tych dzieci był 6-letni syn mojej koleżanki. Policja kategorycznie zabroniła osobą powiązanym z tą sytuacją(chodzi o rodziny dzieci) informować o tym prasę dlatego,że byli na tropie "szajki" która porywała dzieci do przeszczepu..................i co wy na to?

Gość wejdźcie na stronę
z zaginionymi osobami i zobaczcie ile jest zaginionych dzieci. To ze nie o wszystkich nawijają w mediach jak o Madlein czy jak jej tam to nie znaczy ze w Polsce dzieci nie giną! Giną i się nie znajdują niestety!!!

Gość kurcze coraz lepsze
historyjki piszecie:D

Gość frontierka
bądźcie poważne, to że dzieci giną to fakt i okrutna rzeczywistość, ale to że są oddawane później bez nerki, to już science fiction.

Gość tak jasne
a może to było w Łodzi ? Podobno w manufakturze porwali dziecko w biały dzień !!! Oddali po kilku dniach bez nerki z torebką leków Dziwne bo mieszkam w Łodzi i ani w tv ani w lokalnych gazetach nic nie było o tym. Gdyby się to wydarzyło to pisałoby coś na bank przecież nie codzień porywają dzieci w biały dzień Wierzycie w takie bzdury ?

Tak,to było w manufakturze,ale opisujesz inną sytuacje....

Gość a wierzycie ze
w debicy w biały dzień zamordowali 15 latka jego matkę i babcie a potem związali i podpalili? Pewnie wierzycie bo w mediach bylo. Gdyby nie bylo to byście mówili że to ściema

Gość tak jasne
Oczywiście chodziło mi, że w dzień jest dośc dużo osób w manu i są kamery plus nerka a nie o to że wogóle porywają dzieciaki

Gość taaaa jasne skoro
tyle tych niby przypadkow porywania dzieci dla nerek to dizwne, że do tej pory media sie tym nie zainteresowaly skoro wszyscy slyszeli o takich przypadkach:P

Gość tak kamery sa
i te kamery dużo dają. Ochrona widzi ze wychodzi facet z dzieckiem i co? Skad ma wiedzieć czy to jego dziecko czy nie jego? Zanim znajdą odpowiednie nagranie i obejrzą to po facecie i dziekcu ani śladu. znaim rodzice sie zorientują... nie raz byłam świadkiem jak mamusia szukała dziecka w markecie. zamiast odrazu pruc do ochrony to łąziła od działu do działu i szukała. w tym czasie to 10 razy mozna wejsc i wyjsc spowrotem niezauwazonnym a empatia u nas taka ze nikt ci nie pomoze wszyscy ominą!

Ja nie piszę o legendzie......piszę o tym co dotknęło bliskich mi ludzi...

Gość tak kamery są
sama zostałam napadnieta na przystanku autobusowym pełnnym ludzi jako nastolatka i myślicie że ktos zareagował? Obmacywało mnie 2 pijanych facetów a wszyscy stali i patrzyli mimo że krzyczałam i płakałam. Nie było o tym w tv.

Gość no tez slyszalam
o takich historyjkach, co za pierdoły 😴

Gość do tak kamery sa
trzeba bylo zaalarmowac ot chocby lokalny dziennik

Gość tak kamery są
miałam 14 lat. Byłam przerażona. nawet rodzicom nie powiedziałam.

Gość tak jasne
Jak są kamery to można póżniej zobaczyć na taśmach twarze porywaczy no chyba nie porwali dziecka w kominiarkach ?! :) Myślicie, że rodzice tych dzieci nie poszli by do tv i nie nagłośniliby tego tematu ?

Gość zaciekawiło mnie 12345
te czarne wołgi to juz znane są !!!!! ja za to znam historię jak dziecko zaginęło w supermarkecie została powiadomiona ochrona zamknięto wszystkie wyjścia matka szalała i się okazało że po chwili znalazła dziecko ale dziewczynka miała obcięte włosy i była przebrana za chłopaka w inne całkiem ubrania !! nie wiem ile w tym prawdy :( SWOJĄ DROGĄ PO CO TE HISTORIE ?? CZY JAK Z PLOTKĄ W KAŻDEJ Z TEJ HISTORII JEST ZIARENKO PRAWDY CZY KTOŚ CELOWO CHCE NAS PRZESTRASZYĆ A MOŻE W TAK BRUTALNY SPOSÓB PRZESTRZEC NAS ABYŚMY PILNOWALI LEPIEJ NASZYCH DZIECIAKÓW A MOŻE WSZYSTKO TO PRAWDA TYLKO POLICJA CHCE TO ZATAIĆ ?????? SAMA JUŻ NIE WIEM NIE KUMAM TEGO CELU

Gość tak kamery są
jasne twarze by zobaczyli bo wchodzac do marketu każdy soę patrzy w obiektyw i ładnie uśmiecha. Widziałaś kiedyś nagranie z takiej przemysłowej kamery? Tam gówno widać! Postać z bardzo daleka i tyle. Njaczescie te osoby mają czapki z daszkiem kurtke zasłąniającą twarz itd- widac jak złodzieje wyglądają. Niestety nasza policja to nie w11 wiec nie zrobią 100 krotnego zbliżenia i nie wyjdzie im odrazu portret przestępcy po czym niechcący sę okaze ze przestępca jest bratem ciotki kuzyna jednej z dziwek pana dzielnicowego i sprawa załatwiona.

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,6599449,Proba_porwania_5_letniej_dziewczynki___to_nieprawdziwa.html i bądź tu mądry co jest prawdą ???? Prawie Centrum Polski To i ja dodam .........kilka miesięcy temu w moim mieście,w bardzo znanym centrum handlowym zaginęło 4 dzieci.Po kilkudziesięciu minutach dzieciaki odnaleziono zamknięte w ubikacji dla inwalidów.Dzieci było ogolone na łyso i naszprycowane narkotykami......nie śmiejcie się.Wśród tych dzieci był 6-letni syn mojej koleżanki. Policja kategorycznie zabroniła osobą powiązanym z tą sytuacją(chodzi o rodziny dzieci) informować o tym prasę dlatego,że byli na tropie "szajki" która porywała dzieci do przeszczepu..................i co wy na to?

zgadzam się z tak kamery są obraz w większości tych kamer jest gówno warty przekonałam się na własnej skórze !!! a jak było trzeba odtworzyć taki obraz to akurat się okazało że coś zasłania albo "martwy punkt " albo nie widać twarzy :( niestety taka jest rzeczywistość w temacie kamer przemysłowych

Gość Luulay
U nas też porwali dziewczynkę. We wrześniu, 10 -letnią... Z ulicy dosłownie. Nie uczyłam jej, ale żal straszny i tak. Nie znalazła się. Policja kategorycznie kazała nagłaśniać sprawę, dla dobra śledztwa nie wolno o tym rozmawiać, ale dzielnicowy sie wygadał, że z bielskiego Gemini porwano od wakacji trójkę dzieci w wieku 6 -10 lat. Śledztwo w toku - tak ucinają nasze pytania (rodziny, nauczycieli, itd.). Granica blisko to... Strach się bać