Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beztroskie cyce

On mnie nakłania do noszenia staników

Polecane posty

Gość nie noś
do chcialaby i ciesz sie:),przynajmniej za 15 lat bedziesz wyglądała tak jak dzisiaj:).Duzy biust szybciej sie starzeje:-o

Gość nie noś
do ja po domu... a ile masz lat????? podejrzewam,ze mloda jeszcze jestes;)

Gość gdsdssaa
wiesz ja mam 75 C i jakos lubie nosic staniki i nie przeszkadzają mi. nosze dobrze dobrane, choc tanie. moze ty po prostu zle staniki sobie kupujesz skoro ci sie 'przekrzywiają'.. bo mi sie tak nie robi. a o piersi lepiej dbac, to wizytowka kobiety.

Gość ja po domu nigdy nie noszę
No, młoda, mam 25 lat.

Ale przez praktycznie całe życie chodzę bez stanika. A cycki mi urosły bardzo wcześnie.

Gość gdsdssaa
moze wkurza go troche to, ze chodzisz bez stanika. bo wiesz to jednak widac jak sie dobrze przyjrzec i nie wyglada to zbyt elegancko, nawet jesli piersi sa ladne.. choc w sumie i tak malo ktora kobieta ma na tyle ladne piersi, zeby moc swobodnie chodzic bez.

Gość chciałabym.........
Wiem że szybciej opada i że moje się nie zmienią.... to jest jedyny plus a minusy? to że się wstydzę piersi, to że muszę nosić tylko push up, to że bez stanika wyglądam jak dziecko i nie mogę ubrać sexy koszulek np. do spania i w ogóle strasznie się ich wstydzę :(

Gość nie noś
no wlasnie,wiec chyba o doswiadczeniu raczej jeszcze noie mozna mówic;)W tym wieku kazda kobieta ma dobry biust;) Mam 49 lat i mialam okazje zobaczyc biusty kobiet nie noszacych eczesniej staników,nie chciałbys tego widziec:-o

faceci lubia kiedy kobieta chodzi bez stanika... ale raz na jakis czas i raczej tylko przy nich! ja bym nie wyszła w lato bez stanika ! przeciez na ciankiej bluzeczce odznaczaja sie sutki a biust bez stanika wyglada duzo gorzej i do tego naprawde staje sie brzydszy. ja rozumiem w domu czy w zime kiedy ma sie na sobie kurtke a idzie tylko na spacer z psem! ale publicznie zdecydowanie nie!!

Gość gdsdssaa
nie boisz sie 'grawitacji'? wiesz masz dopiero 25 lata... lepiej dbaj o piersi bo jak nie bedziesz nosic stanika to za pare lat bedziesz miec zwisy i zalowac bardzo, ze nie nosilas stanika :o

Gość nie noś
do chcialabym wierz mi,ze biust nie jest najwazniejsza częscia kobiecego ciała:),a duzy to same problemy ,trudniej sie dobrze ubrac,na malym kazdy ciuch wyglada swietnie;)

Gość amigosso
Beztroskie cyce za 10 lat Twoje cudeńka będą mocne obwisłe... a za 20 będziesz wyglądała jak nie przymierzając Pani Słynna Mecenas :D Ale to Twój wybór... ;)

Ale nie mam zwisów. Mam biust jeszcze wyżej niż miałam kiedyś. Zresztą noszę staniki, ale tylko jak gdzieś wychodzę. Po domu nie lubię. Nie mam faceta, to jest mój biust, nikt go nie ogląda i moja sprawa. Zreszta mam małe piersi i nie ciążą jakoś specjalnie.

Gość chciałabym.........
Dzięki, ale uważam że na biuście B wygląda kazdy ciuch ładnie a ja mam A :(

Gość chciałabym.........
tzn wg jednego obliczenia mam 75 AA :O a wg innego 70B :(:(:(

Gość gdsdssaa
a tez macie tak, ze przed okresem puchną wam piersi i są wieksze niz zwykle i bardziej okragle i jedrne? wtedy wlasnie nalezy nosic stanik bo takie piersi są cieższe i latwiej o ich opadanie.

Zresztą kobiety, które noszą staniki tez mają obwisłe cycki:O Zwłaszcza te z dużymi piersiami. Wbijają się w 80D i potem zapięcie od stanika podjeżdża im na kark, a cyce wiszą smętnie... Możecie w swoim staniku podskakiwać, machać rękoma i nic się Wam nie rusza? Bo jeśli nie, to ten stanik nic nie pomaga. Ja w moich mogę robić wszystko, biust jest unieruchomiony, nic się nie rusza, nawet jak się pochylam czy skaczę. Oczywiście są to miękkie staniki, rozmiar 60F lub FF. Ale w domu lubię chodzić bez.

Gość nie noś
do chcialabym na pocieszenie-mój biust zwiekszyl sie po ciazy;),chociaz to nie reguła.Nie przejmuj sie,kiedys go docenisz,wiem co mówie:)

Gość gdsdssaa
ja nie lubie miekkich stanikow i dlatego nosze tylko z usztywnianymi miseczkami i nic mi sie nie rusza jak ide, sa nieruchome :) takie staniki sa chyba najlepsze.

Gość nie noś
do ja po domu Jasne ,ze maja obwisle gdy nie potrafia utrzymac wagi,gruba kobieta nie opanuje duzego biustu,ale tu rozmawiamy o figurze normalnej chyba?

Gość beztroskie cyce
Może robię błąd myślowy. Ale teraz wydaje mi się że jest mi wszystko jedno czy jako czterdziestolatka będę miała piersi oklapnięte czy oklapnięte :D. Tak czy siak te piersi czterdziestolatki będę miała, a nawet jeśli... trzydziestoośmiolatki, przy moich czterdziestu to jaka różnica? Naprawdę stanik mógłby to zmienić w istotnym stopniu?? Nie wierzę w to za bardzo... Mogłabym też naklejać plaster między brwi żeby nie pogłębiała się zmarszczka, unikać słońca... Jeszcze w jakąś paranoję bym popadła. A i tak upływ czasu i jego oznaki pozostają faktem.

Dobra, nieważne.... Polecam jeszcze lekturę bloga, albo przynajmniej przejrzenie zdjęć... http://stanikomania.blox.pl/html 🖐️

Gość gdsdssaa
haha ja bez gąbek bo mi niepotrzebne. i nie wydaje mi sie, zeby usztywniane deformowaly biust.

Gość nie noś
do ja po domu niedawno czytalam artukul na temat stanikow usztywnianych,nieprawda,ze niszcza i deformuja biust!!! Poza tym duzych piersi miekki stanik nie utrzyma.

Gość ditrevi
Przeciez to wyglada obrzydliwie:O Do pracy tez nie nosisz stanika?:O

Gość chciałabym.........
Mojej mamie się powiększył po ciąży do B, no zobaczymy... póki co kryje się w push up chociaz latem czuję się w nich strasznie :(

Oczywiście, że utrzyma:O Ludzie, no... Stanik ma miec ciasny obwód i odpowiednia konstrukcję, to nie miski, ale odwód i fiszbiny trzymają cycki. Tak samo jakbyś stwierdziła, że dużego tyłka miękkie majtki nie utrzymają. Bzdura. Normalnie biustonosze produkowane są w obwodach 60-100cm od misek A do K! Wejdź na : http://www.bravissimo.com/ I zobacz, jak wyglądają miękkie, a nawet przezroczyste staniki na dużych biustach. polecam też: dla osób z dużym biustem: www.biusciaste.prv.pl Dla osób z biustem mniejszym: www.malobiusciaste.prv.pl

Gość nie noś
Wygladaja klapisto :-o w tych miekkich stanikach,nie przekonasz mnie;).Poza tym przez miekkie przebijaja brodawki,dla mnie to niestetyczne i nieeleganckie-niestety