Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beztroskie cyce

On mnie nakłania do noszenia staników

Polecane posty

Gość gdsdssaa
ja tez takich nie lubie. w ogole nie widac jakbym miala stanik... mialam keidys taki miekki i zle sie w nim czulam

Gość biensur
One chyba mysla, ze takie latajace suty sa seksi, chyba ze maja miseczke A i sa plaskie jak deski:D

Gość ja po domu nigdy nie noszę
PO pierwsze przy dobrze dobranym staniku nie widać "sutów". Po drugie ja mam bardzo małe sutki, w odpowiednim miejscu i nawet jak chodzę bez stanika, nie wygląda to nieestetycznie. Ewentualnie, jak komuś nie pasuje, może się nie gapić:) Poza tym, co jest złego w sutkach? Każdy je ma???:O Macie jakies zaburzenia???? A facetom tez spod koszulek latem prześwitują:O

To są miękkie, przezroczyste staniki, które ja mam, i w żadnym z nich nie widać mi "sutów", jak to określacie, a wszystkie sa ładne i wygodne: http://images.figleaves.com/product/220x308/r536093-p536421-front.jpg http://images.figleaves.com/product/220x308/r535102-p535103-style.jpg http://images.figleaves.com/product/220x308/r387646-p536361-front.jpg

Gość nie noś
kobieta powinna być w domu kochanką,na ulicy damą,widok damskich brodawek na mieście jest dla mnie porównywalny z męskim narządem w fruwającym w przezroczystych spodniach:-o

Gość taka tam jeszcze
ja po domu chyba okulary powinnaś nosić.

Gość vccvcvc
a ja nie mam wcale bistu nawet A jest dla mnie za duzy -7cm odstaja :(

Dlaczego okulary?:O Dziwne jesteście, serio, ale róbcie, jak chcecie, chodźcie w wypychanych gąbką waciakach o obwodach 75, które naciągają się do setki i bądźcie zadowolone, jak Wam tak wygodnie:)

Ja mam biust 60D i po domu nigdy nie noszę stanika, bo mi niewygodnie :P jednak jak gdzies wychodze to zawsze musze założyć, inaczej czuła bym się dośc nieswojo... Zresztą biustonosze ładnie eksponują piersi ;)

Tutaj macie przykład laski w zupełnie przezroczystym, kiękkim biustonosz (druga fota) i w puszapie. Czy ona wygląda nieestetycznie? Widzicie tam jakieś "suty"? Czy nie ma biustu? http://stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html Po prostu nigdy pewnie nie kupowałyście dobrych staników, najwyżej jakieś z H&Mu:O

Hmmm, ja nosze push-up'y i wcale źle nie wygladają... Zaokraglają mi piersi, a w miekkich mają one inny kształt, który mniej mi sie podoba...

Gość nosisz push upy 60D
?

nie spotkałam sie jeszcze z takim :P dlatego nosze zblizone mniej wiecej :O do mojego. Wiem, że to zbrodnia, ale nie lubię miekkich staników, na dodatek w zazwyczaj horrendalnych cenach :O

Gość beztroskie cyce
(Witam ponownie!) "Przeciez to wyglada obrzydliwie Do pracy tez nie nosisz stanika?" Niby co wygląda obrzydliwie? Moje piersi?? Nieeee... Są OK. :)

Gość dajcie jej spokoj...
glupia i tak nic nie zrozumie, a niech lazi z tymi swoimi cyckami bez stanika, co z tego, ze to wyglada obrzydliwie, jej sprawa

Gość beztroskie cyce
"a nie znacie tego ze kusi bardziej to co tajemnicze ? a nie cyce na wierzchu" może i tak, ale ja wolę wygodę

Gość kalaaa
Na fajne cycki najlepsze ćwiczenia na klatkę i zimny prysznic!!! Normalnie wtedy mam takie gęste jędrne. Biustonosz noszę, ale czasem mam wrażenie, że troche mi "rozleniwia" cycki, dlatego staram się też czasem dać "swoim dziewczynom" trochę swobody, by mięśnie same je utrzymywały i pracowały. Bo co jak co - w dobrze dobranym staniku z push-up każda moze wyglądać prawie jak Pamela Anderson, ale jak już nasz chłopak zdejmie ten stelaż - to szkoda, by się rozczarował :P trochę nosić, a troche nie nosić - złoty srodek wyjade się najlepszy :)

Gość xwqde
lepiej noś staniki :S za kilka lat będziesz mieć obwisłe piersi :S