Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijka

Kto usunął nmigdały podniebienne i...

Polecane posty

Gość hijka

pozbył sie problemy - tradzik... ja wycinam w lipcu i mam nadzieje ze na cere tez pomoze...:(

no co ty?! nie słyszałam jeszcze o takiej metodzie :P a który lekarz to wymyslił? mi uzuneli migdały ze wzgledu na powikłania po wiecznej anginie ale klopoty z cera jak byly tak sa :/

Gość hijka
to nie sa zadne bzdety... spytajcie sie lekarza laryngologa albo dermatologa i kazdy Ci powie ze jak jest jakis stan zapalny w organizmie moze powodowac tradzik.. nawet zepsuty zab!! .. ale chcialam zobaczyc czy jest ktos na kafe kto to potwierdzi... ja mam ropne migdalki wiec licze ze one sa przyczyna..

Gość hijka
sorki za bledy..

oczywiscie ze tak, wkoncu migdałki słuza jako ochrona przed bakteriami i wirusami, kiedy migdalki nie działaja to utrzymuje sie stan zapalny ogranizmu a co za tym idzie, wiecej narzadów jest zagrozonych. mi groziły klopoty ze stawami jezeli bym sie ich nie pozbyła. zatrucie organizmu moze powodowac kłopoty ze skora. a ten dermatolog nie powiedział Ci jaki masz tradzik? sa dziesiatki rodzajów i moze na ten jeden spowodowany ogolnym stanem zapalnym organizmu wyciecie migdałkow pomoze ale jezeli to jest np. tradzik hormonalny czy jakis mlodzienczy utrzymujacy sie od lat to nie liczylabym na poprawe.