Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa

Matki, żony i kochanki- teraz koleżanki

Polecane posty

Gość gość
chamstwo i prostactwo wszechobecne :classic_cool: stare dziady marzące o młodziutkich dziewczynach:P a te młodziutkie też będą starymi babami :D

Gość gość
lepiej za kochanke mieć świeżość i młodość a nie kogoś przechodzonego ,mila i wiele innych to już babcie ,które podniecają sie jak ich ktoś przeleci ,to jak w tym kawale że wszystkich maja zg*****ć a wnuczka pyta : a babcie też? a babcia odpowiada jak wszystkich to wszystkich ,

Gość mila35
haha,chyba ktos ma kryzys wieku sredniego:) moj kolega ma zone modelke i co? mloda ,piekna i co? a swoja droga to jeszcze daleko mi do babci haha,ale co tam:)

Gość gość
które podniecają sie jak ich ktoś przeleci hahaha- jeżeli już to- jak JE ktoś przeleci najpierw naucz się poprawnej polszczyzny, no a potem kultury. I lecz się na nogi bo na głowę już za późno :O :P :D A i jeszcze jedno, nawet babcia ma prawo do miłości

Gość gość
hahaha babcia polonistka ,w sumie to racja lepsze zajęcie dla ciebie niż .k............ hahaha

Gość gość
nie mówiłem, ze debil? nawet przenośni nie rozumie:P sugeruję dalej ortopedę bo na neurologa i psychiatrę za późno :P

Gość Revolucja gosc
Co tutaj do diabła sie dzieje!!!! Napad albo wpad, na ta stronkę, po wypowiedziach wnioskuj****ardzo młodego pokolenia które dopiero jest na etapie dojrzewania!!! X Jeżeli mówisz ze tylko młodość w życiu sie liczy to tak jakbyś mówił/a ze życie jest czarno białe ... Jest tylko jedna pora roku, wiosna!!! ... No i pewnie swiat jest płaski !!!! X Jeżeli nasza rzeczywistość naprawdę jest czarno biała to tylko daltonisci będą w 100% zadowoleni ??? Gdyż tylko im taka sytuacja nie bedzie przeszkadzać!! Reszta na codzień, potrzebuje postrzegać piękno nas otaczające.... Niektóre kolory są po to zeby obniżyć nasz stres .. Niektóre po to zeby nam sie lepiej spalo ... Niektóre zeby nasz apetyt wzrósł ... X Jeżeli tylko wiosnę byśmy mieli przez cały rok. Bo ona taka piękna, i nowa, ale przedewszystkim świeża prawda .. Pytanie mam czy byśmy ja w ogóle zauważyli gybysmi mieli ja taka dokładnie sama ... ale codziennie i bez żadnej okazji na poznanie innych por roku!!! Zauważmy ze bez okresu rozwoju i dojrzewania ... czyli bez bez lata i jesieni ... na około nic nie dojrzeje!!!! Czy nauczymy sie zyć bez owoców pracy rolników ... Czyli tak bez jedzenia w ogóle, bo tylko młodość i świeżość sie liczy ???!!! X

Gość gość
bezwartosciowe babsztyle i juz.

Gość Revolucja gość
Jezeli faktycznie tak czujesz, I nic wartosciowego z tad nie wyniesiesz ...to CO ciebie do nas tu ciagnie???? !!!!

Gość gość
dyskusja jest ogólna więc nie możesz rewolucja nikogo wypraszać ,coś z wami nie ten tego ,

Gość Revolucja gosc
moja intencja nie było nikogo z tad wypraszac ... A pytanie do ciebie było z ciekawości, dlaczego tu zagladasz skoro ta czynność nic w twoim zyciu nie polepszy??

Gość gość
wasza glupota ciagnie,fajnie sie posmiac z tych opowiastek a jak czas leci hoho,super historie duzo lepsze niz harleqin.

Gość gość
człowiek inteligentny głupot nie czyta :P

Gość mila35
szkoda czlowieka,cierpi...

Gość Rewolucja gość
Z ust mi wyjelas ...inteligancja nie traci swojego czasu na głupoty;)

Gość gość
człowiek inteligentny nie robi głupot hehe , lepiej czytać niż tak postępować

Gość mila35
a jednak cos ciagnie kogos tutaj. Ot tak sobie sie nie wchodzi na forum na jaks konkretny temat.hm...

Mila )))) , Dziewczyny 🌻.... lepiej zakończyć dyskusję i zignorować "idealnego" gościa:classic_cool: bo......... " nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem " :P x Pozdrawiam i miłych dni :). U mnie już od kilku dni ciepło ( w ciągu dnia) słońce i 13-15 stopni ale w nocy przymrozki. aaaaaaaa przecież to najważniejsze, że nam się poukładało, układa..... nic specjalnie nie szukałyśmy przecież, był tylko taki czas, splot wydarzeń. Revolucjo- to prawda, życie nie jest tylko czarno- białe i..... NA SZCZĘŚCIE. Nie da się ukryć- tylko pozazdrościć tym "doskonałym" ale..... takich przecież NIE MA :P.... pewnie tylko "doskonali" sądzą, że są ...... szczerze współczuję, jakież rozczarowanie ich czeka :P X ))) 👄 👄

Gość gość
oj nieladnie,nieładnie panie z niższej półki :) brakuje ci słów ? to skup sie więcej na czytaniu,nie wolno tak na forum od idiotów nadawać ,właśnie lepiej nie dyskutować z kimś takim jak ty bo ściągasz człowieka do swojego poziomu (ubliżania) i pokonasz doświadczeniem hehe w zdradach i łapaniu każdych w spodniach

Gość mila35
Pozdrawiam Cie Zielona !:)

Gość gość
doskonali są i nie mierz swoją miarą,ale dobrze że się wam układa w małżeństwie i że mężowie niczego nie świadomi,bo inaczej to mogłoby nie być tak słodko.

Gość kaśka daj
już spokój , oszczędź wstydu sobie :P

Gość Revolucja gosc
To bedzie moja ostatnia dygresja w sprawie naszego Trola ... Nawet swieci popełniali błędy... wyciągnij sama/sam wnioski ...

Gość Revolucja gosc
Dziewczyny u mnie ciagle głęboka zima!!!

Gość gość
doskonali? jak ktoś żyje zgodnie w małżeństwie to dla was za nudno?w sumie to chyba zazdrosne jesteście bo coś w waszych małżeństwach było nie tak że tak łatwo zdradzacie mężów i jakiekolwiek zapewnienia że w waszym małżeństwie jest teraz super to bzdura bo żyjesz z kimś kogo okłamujesz i oszukujesz ,

Gość gość
15.03.14 zaraz gościu ci się oberwie,nie możesz tak pisać bo napewno nie jestes idealna \y a jak jesteś to uważaj bo i tobie się może przytrafić to samo:)

Gość mila35
jak ktos zyje tak idealnie w malzenstwie to co tu robi?co komu chodzi po glowie?skad takie forum?skad taka mysl? Jednak cos jest na rzeczy! Ot tak sie nie wchodzi ideale.

Gość gość
a dlaczego nie? Przy porannej kawie można się pośmiać z prymitywnych historyjek wysmarowanych przez desperatki :D