Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kina_BARELINA

POPEKANE BOLACE PIETY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 kina_BARELINA

mam strasznie poepkane piety - co zrobic by doprowadzic je do swietnosci ???? Czym zdzierac i jakich krem贸w uzywac ? Sk贸ra jest tak przesuszona ze zaczyna mi pekac na ca艂ych stopach. :( Zwyk艂e kremy i pumek sa do dupy daja chwilowa ulge a i pumeks sobie nie radzi z taka iloscia zgrubien na stopach. Jestem juz zalamana .. do kosmetyczki wstydze sie isc bo siara... POMOCY!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
wystarczy i艣c do apteki ... jest mn贸stwo krem贸w i preparat witaminowy i po tygodniu stopy pi臋kne i zadbane ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghjklnbvcx
kup sobie taka metalowa tarke do st贸p i zcieraj te piety na sucho np wieczorem przed umyciem sie :) pozniej krem najlepiej tlusty i beda super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UMBRELA
A ja ci radze kupic krem niemieckiej firmy pedibaehr " schurundensalbe" dosta艂am go w zak艂adzie kosmetycznym - raczej nie dostaniesz tego w normalnych sklepach - panie kosmetyczki czesto go uzywaja :) kosztuje u mnie ok 22 z艂. i radze zainwestowac w dobra tarke do st贸 nie z tesco czy biedronki - ja kupilam swoja tez w zakladzie kosmetycznym za chyba 38 z艂 - ale rewelacja !!! naprawde slicznie zdziera wszelkie zgrubienia po tyg walki z tarka i kremem mia艂a nozki jak u niemowlaczka :) a wierz mi byly paskudne , zszarza艂e popekane i straszne zgrubienia mia艂y. Naprawde warto zainwestowac . Nie kupuj schollera czy jak tej rozleklamowanej niemickiej firmy bo tu g贸wno. ida na mas贸wke i taka sama jakos produktu . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki_sobie_madry_gosciu
moja babcia czesto macza艂a stopy w podgrzanym oleju rycynowym . I nigdy nie widzia艂em by mia艂a jakies stopy nie tak - wrecz wydawa艂y mi sie "mlodsze" od reszty cia艂a . czyzby zas艂uga oleju ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghjklnbvcx
wcale tarka nie musi byc taka droga ja mam swoja z supermarketu za 6zl i jest rewelacyjna :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 unknown_55
NAJPRO艢CIEJ DBA膯 O PI臉TY TAKZE RAZ NA DWA DNI MOCZY膯 JE W GOR膭CEJ WODZIE Z SZARYM MYD艁EM I SMAROWA膯 POTEM MA艢CI膭 ZA APTEKI DELIRLAN . S艂ysza艂em ze dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbie_sexy_fleksy
fuj ja nie wiem jak mozna doprowadzic stopy do tak obrzydliwego stanu bleee ;/

Udost臋pnij ten post

wymocz stopy w wodzie z myd艂em,moze kup piling do stop,wiadomo ze od razu nie zadziala,ale regularnie jak bedziesz robic to pomoze.i kup masc dernilan,wysmaruj stopy i w skarpetki i spac :) ja regularnie dbam o stopy a jak tylko w japonkach wybiore sie na spacer to moje piety sa w strasznym stanie,wiec nie patrz na zlosliwe komentarze ze jak moglas je do tego doprowadzic.moja mama ma takie piety ze ciagle cos nie tak z nimi,takla ma sk贸re po prostu ale dernilan bardzo jej pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko pumeks w wannie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona Piotra
Wazna jest dobra tarka do stop.Rewelacyjna jest tarka firmy La Femme,kosztuje ok.50 zl i mozna ja dostac w hurtowniach kosmetycznych.Ja mam rowniez specjalna frezarke do scierania stwardnialego naskorka z piet,ale to 500 zl wyrzucone w bloto,bo i tak uzywam tarki,ktora po prostu jest skuteczniejsza.Masc Dernilan jest rzeczywiscie niezla,chociaz na przesuszona skore radzilabym raczej cos bardziej nawilzajacego niz natluszczajacego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ant
A ja proponuje krem do stop suchych i zniszczonych Neutrogena Formu艂a Norweska. Jest naprawde rewelacyjny, za smieszna w tym wypadku cene 12 z艂. Po 3 dniach i stosowania go 2 razy dziennie skora zaczyna sie robic zauwazalnie miekka. Goraco polecam, bo sama zmaga艂am sie z takim problemem, a teraz nie moge sie naatrzyc na moje stopki. :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlenac
U mnie b贸l pi臋ty okaza艂 si臋 ostrog膮. Na szcz臋艣cie szybko z tym posz艂am do lekarza, p贸藕niej do gabinetu na S艂omczy艅skiego w Krakowie, wszystko znalaz艂am na ich stronie rehabilitacje.org. Tam mia艂am fal臋 uderzeniow膮, bo te偶 nie jestem w stanie chodzi膰 codziennie na rehabilitacj臋, a tak to raz na tydzie艅 i po serii tych zabieg贸w przesz艂o. Teraz tylko pop臋kania musz臋 si臋 pozby膰.

Udost臋pnij ten post

Witam, polecam Ci dwa kremy do smarowania naprzemiennie najlepiej 2 x dziennie mnie pomog艂y. 1. Dernilan krem - Herbapolu 2. Ma艣膰 na sp臋kane zrogowacia艂e, suche i szorstkie stopy - Gehwol Pozdrawiam Viki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam to samo,ale radze kupic hebel.Ja kupilam w DM w Niemczech. Mocze stopy w soli,azulanie,szarym mydle.Pozniej delikatnie usuwam te wstretne naroslosci. Mnie nie pomagaly zadne pelingi,tarki,ani pumeks . Robie to co 5 dni,bo tego wymagaja moje stopy. Sprubowac warto. Dodam,ze ten hebelek jest w cenie 4 euraskow.

Udost臋pnij ten post