Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaMyszkaSmutna

Tycie po odstawieniu pigułek

Polecane posty

Dziewczyny,odstawiłam cilest jakies 2 miesiace temu i obżeram się jak świnia dosłownie. Zrobił mi sie traszny tłusty brzuchol ;-( Nie umiem sobie z tym poradzić. Dopoki bralam pigułki mój apetyt był normalny a wręcz bardzo mały. Też tak mialyscie?? Kiedy to sie skonczy??

Staram sie o dzidzię i nie chce sie faszerowac niczym,nawet jesli to mineraly czy witaminy-tak mi zreszta polecił ginekolog. Mam nadziej,ze to jest przejsciowe,mysle zeby zrobic cos w rodzaju diety,moze jak zrzuce te 2 kilo coprzytylam to sie zmotywuje i przestane zyc zeby jesc a zaczne jesc zeby zyc;-)

Gość a tabsami
to dobzr jest sie truc??:o no super masz podejscie. jezeli ciaza bedzie zagrozona teżnie będziesz łykac??:o

Oczywiście,ze będe. Wlasnie dla dobra dziecka-slucham lekarza i biore tylko to co mi kaze ;-) Spokojnie-nawet biore Lutkę,gdy wlasnie ewentualna ciaza byla zagrozona. Tabsy musialam brac,ze wzgledu na podejrzenie PCO ;-( Sama bym sie nie chciala tak truc,naprawde-nie mam mysli samobojczych. Natura jest niesprawiedliwa i tak nas tworzy,ze czasem trzeba sie wesprzec farmaceutykami;-(